IMG 20170815 WA0023 02 Als toerist door Amsterdam met de Pizza Cruise

Toerist in eigen land, ik vind het leuk! Ik kom eigenlijk nog weinig in het centrum van Amsterdam nu ik er zelf niet meer woon. Zo een pizza cruise is dan wel heel erg leuk. Varen door de grachten en er is PIZZA!!!!

De Pizza Cruise

Wij houden van varen en van pizza, dus wat is leuker dan een pizza cruise. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar toen ik de uitnodiging binnen kreeg was ik meteen enthousiast!

Wij hadden mooi weer, maar de boot kan natuurlijk ook dicht. Gelukkig voor mij was het gewoon open want ik wordt nog al snel misselijk op een boot. Maar de meiden vinden dit geweldig, dus dan ga je natuurlijk gewoon. Het was ook echt een aanrader hoor. Wat mooi om de stad zo eens te bekijken.

Met de pizza cruise door Amsterdam

We stapten op in Amsterdam aan de Damrak bij 1 van de pieren van Stromma. Van daar vaarden we door de gracht over het IJ. De lieve Eva vertelde over alles wel iets leuks en interessant. Zo willen wij nu natuurlijk naar het Eye museum of het roterende dakterras met schommels.

We kwamen langs mooie panden, en schots en scheve panden. We zagen de lange rij bij het Anne Frank museum, nog iets die al een tijdje op onze wishlist staat. Maar ivm de lange wachttijden is het er nog niet van gekomen. Met 2 ADHDers is zo een rij gewoon niet zo een briljant idee.

En toen was er pizza!

Voor dat je in de boot gaat moet je even op het menu aangeven welke pizza je wilt en welk ijsje. Na ongeveer een half uurtje varen stop je even, en dan worden de pizza’s opgehaald. Lekkere take away van New York Pizza. En de ijsjes dus van Ben&Jerry! Yay! Zo lekker. Ik mag helaas geen pizza, maar zij hebben het zich flink laten smaken. Iets met in de buitenlucht eten.

We hebben echt een enorm leuke trip gehad, het duurt zo een 1.5 uur, dus ideaal met kinderen. Er werd een lekker muziekje aan boord gedraaid, dus Miya heeft nog even gedanst natuurlijk. Op de momenten dat het te druk werd voor haar kon ze lekker even onder de tafel wegduiken.

Winnen!!

Wij hebben echt een super leuke tijd gehad. Zelfs ik als Amsterdamse vond het echt een aanrader. Wil jij ook gaan? Dan mag ik 4 personen uitnodigen! Je ontvangt dan ieder een kaartje voor de rondvaartboot, een pizza, een ijsje en twee drankjes.

Om mee te doen vinden wij het leuk als je StrommaNL en Mommylovespink volgt op Instagram. Dit bericht delen is altijd een extra kans natuurlijk!

Laat even weten met wie je wilt gaan en waarom, het leukste antwoord wint! Dit kunnen 2×2 kaarten zijn, maar ook 1×4..

Over een week krijgen de winnaars bericht!


ageology banner Als toerist door Amsterdam met de Pizza Cruise

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo