IMG 20170815 WA0023 02 - Als toerist door Amsterdam met de Pizza Cruise
Op reis,  simpel leven

Als toerist door Amsterdam met de Pizza Cruise

Toerist in eigen land, ik vind het leuk! Ik kom eigenlijk nog weinig in het centrum van Amsterdam nu ik er zelf niet meer woon. Zo een pizza cruise is dan wel heel erg leuk. Varen door de grachten en er is PIZZA!!!!

De Pizza Cruise

Wij houden van varen en van pizza, dus wat is leuker dan een pizza cruise. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar toen ik de uitnodiging binnen kreeg was ik meteen enthousiast!

Wij hadden mooi weer, maar de boot kan natuurlijk ook dicht. Gelukkig voor mij was het gewoon open want ik wordt nog al snel misselijk op een boot. Maar de meiden vinden dit geweldig, dus dan ga je natuurlijk gewoon. Het was ook echt een aanrader hoor. Wat mooi om de stad zo eens te bekijken.

Met de pizza cruise door Amsterdam

We stapten op in Amsterdam aan de Damrak bij 1 van de pieren van Stromma. Van daar vaarden we door de gracht over het IJ. De lieve Eva vertelde over alles wel iets leuks en interessant. Zo willen wij nu natuurlijk naar het Eye museum of het roterende dakterras met schommels.

We kwamen langs mooie panden, en schots en scheve panden. We zagen de lange rij bij het Anne Frank museum, nog iets die al een tijdje op onze wishlist staat. Maar ivm de lange wachttijden is het er nog niet van gekomen. Met 2 ADHDers is zo een rij gewoon niet zo een briljant idee.

En toen was er pizza!

Voor dat je in de boot gaat moet je even op het menu aangeven welke pizza je wilt en welk ijsje. Na ongeveer een half uurtje varen stop je even, en dan worden de pizza’s opgehaald. Lekkere take away van New York Pizza. En de ijsjes dus van Ben&Jerry! Yay! Zo lekker. Ik mag helaas geen pizza, maar zij hebben het zich flink laten smaken. Iets met in de buitenlucht eten.

We hebben echt een enorm leuke trip gehad, het duurt zo een 1.5 uur, dus ideaal met kinderen. Er werd een lekker muziekje aan boord gedraaid, dus Miya heeft nog even gedanst natuurlijk. Op de momenten dat het te druk werd voor haar kon ze lekker even onder de tafel wegduiken.

Winnen!!

Wij hebben echt een super leuke tijd gehad. Zelfs ik als Amsterdamse vond het echt een aanrader. Wil jij ook gaan? Dan mag ik 4 personen uitnodigen! Je ontvangt dan ieder een kaartje voor de rondvaartboot, een pizza, een ijsje en twee drankjes.

Om mee te doen vinden wij het leuk als je StrommaNL en Mommylovespink volgt op Instagram. Dit bericht delen is altijd een extra kans natuurlijk!

Laat even weten met wie je wilt gaan en waarom, het leukste antwoord wint! Dit kunnen 2×2 kaarten zijn, maar ook 1×4..

Over een week krijgen de winnaars bericht!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Als toerist door Amsterdam met de Pizza Cruise
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

16 Reacties

 • Sylvia

  Oh wat gaaf!!! ik zou heel graag met mijn dochtertje willen gaan. Wij wonen om en om in Lanzarote en NL. (Ivm werk vriend ) dit zou weer een mooi leermoment en herinnering zijn om wat van het mooie NL te zien

 • GerlindeIJ

  Wat een leuke verrassing zal dit zijn voor mijn gezin. Binnenkort is er onze trouwdag dit zal een leuk dagje uit zijn!

 • Greetje Heller

  Weet je,ik woon al 19 jaar in Amsterdam,maar nog nooit gehoord van een pizza-cruise. Wat schaam ik me maar het ks een heel leuk idee voor een
  Moeder/dochteruitje.Over 2 weken gaat ons zorgzoon/broertje(ass) een paar dagenop kamp.Dus even tijd voorns 2tjes.En hoe leuk ks het om eens toerist tespelen inonze eigen stad.

 • Lisanne Bons

  Wat een geweldige combinatie pizza en een rondvaart. Ik zou heel graag met mij dochter en vriend gaan. Sinds ik voor de liefde naar het oosten ben verhuisd kom ik ook niet meer zoveel in Amsterdam. En mijn vriend kwam er alleen als hij een vrijgezellenavond had. Dus vind het idd leuk om ze wat meer te laten zien.
  Kleine tip; wij wilde in de zomervakantie naar het Anne Frank Huis maar toen ik belde voor kaarten adviseerde ze om een reservering te maken en kaarten te kopen. We konden (ik belde in juni) pas in september terecht.

 • Dyonne Bakker

  Wat super leuk! Ik hou echt van pizza en ben er nog steeds niet van afgekickt na mijn reis naar Italie haha. Ik zou dit heel graag met mijn vriend willen delen, omdat hij heel erg van varen houdt en wij samen nog geen echte vakantie hebben kunnen vieren door zijn drukke baan! Natuurlijk is ook hij een enorme pizzaliefhebber en een bestelfan van New York Pizza 😆

 • Marijke

  Wauw, wat een leuk idee. Mijn kinderen zouden hier ook direct enthousiast van worden. Maar dan wel graag in een open boot. Ik heb op een boot ook frisse lucht nodig, anders komt die pizza er met dezelfde vaart weer uit 😂

 • Sandra

  Leuk leuk leuk!!! Ik ben gek op rondvaartjes door Amsterdam. Het is ook altijd een cadeautje als er een kennis uit het buitenland komt die wel mee wil. haha… Als ik zou winnen, zou ik met mijn neefje willen gaan, maar dan moet mijn zus ook mee, want ik denk dat ie het anders misschien wat minder leuk vind… Hoewel, met die pizza erbij… haha… En anders zou ik met mijn zusje gaan.
  Overigens kan ik je aanraden om voor het Anne Frankhuis van tevoren kaartjes te kopen. 😉

 • Anne-Marie

  Wat een onwijs leuk concept. Mijn mannen zijn dol op pizza! We komen niet zo caak in Amsterdam. Althans ik wek, maar niet als gezin. Lijkt me superleuk in combinatie met een museum als nemo. We zijn met z’n drietjes maar Bodhi kan dan gezellig een vriendje meenemen.

 • Eva schomakers

  Hoe veeeeet in ons eigen Amsterdam al golvend genieten van heerlinke pizzas met wie kan ik dit anders delen dan met mijn mini me pizzalover Lakisha Schomakers

 • Lodi

  Wat onwijs gaaf is dit zeg. Ik heb lang in Amsterdam gewoond, maar nog nooit met de jongens samen naar A’dam geweest. Ik zou het leuk vinden om deze Pizza Cruise met mijn man en 2 jongens te gaan doen. De laatste dag van onze vakantie ik Zwitserland zouden we Pizza gaan eten, maar alle drie de mannen waren ziek, dus die Pizza hebben ze eigenlijk nog te goed.

 • Anja

  Wat een geweldig leuk concept! Wij zijn pas geremigreerd (kids kennen Amsterdam nog niet) en ik zou graag samen met mijn gezin de pizzacruise willen maken. Zou de perfecte afsluiting zijn van de vakantie en een leuke herinnering voordat het nieuwe leven hier echt begint (nieuwe school, straks hopelijk een eigen huis, man een nieuwe baan).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: