Ken je het gevoel wanneer je voor de spiegel staat en denkt “nee.. vandaag word het hem niet”. Zo een dag dat je alles wel zou willen laten bijwerken bij de plastisch chirurg?

Zo een dag heb ik vandaag. Ik werd wakker en voelde al niet zo lekker. Best heftige weken achter de rug, en dat is te zien.

Tijd voor herstel

Mijn gezicht is vermoeid, mijn ogen hangen en ik zit onder de uitslag. Over mijn haar nog niet te spreken, dus ik zit in de kapperstoel as we speak..

Naar de kapper

Nou kun je aan je haar best makkelijk wat doen. Ik ben van het zwarte haar afgestapt, en laat nu highlights zetten. Een paar dagen terug had ik met een paar andere vrouwen een fotoshoot, en voor de gezelligheid schoten we samen een foto. Daar zag je mijn haar bijna niet op die donkere achtergrond en ik leek 10 jaar ouder dan de rest.

Ouder worden is geen ramp, maar ik vind persoonlijk wel dat er ook niks mis is met een beetje hulp bij het mooier ouder worden. Ik leek altijd 10 jaar jonger dan ik was, en nu 10 jaar ouder. Daar ben ik zelf niet gelukkig mee. Volgens de kapper (jonge griet van 20) is er ook niet meer tegen het grijze haar op te verven.

Highlights dus, of bayalage of hoe noem je dat? En flink de schaar erin voor een lekker kort pittig kapsel.

Nee, die zin krijg ik er niet uit zonder zelf hard te lachen. Maar het wordt wel een soort van bob. Hoop ik dan.

Wat denk je van de plastisch chirurg?

Op de sportschool stond ik met een vriendin laatst ogen te vergelijken. Je kent het wel, je oogleden bij elkaar trekken, of je gezicht een face lift geven met de handen.

Beide waren we het erover eens dat we wel een ooglidcorrectie konden gebruiken. Het geeft je een mooie open blik, en het oogt net wat frisser. Niet eens echt jonger, maar dat is niet het doel. Wel dat mijn ogen er niet meer uitzien alsof ik de hele dag tegen de zon in zit te kijken.

We hebben toen een deal gemaakt om plexr een keer te proberen. Ik zag daar een video van en ook al zie je er eerst uit of je flink in elkaar geramd bent, het resultaat is super natuurlijk.

Als je nu kijkt naar de ooglidcorrectie prijzen, is het helemaal niet meer meteen een rib uit je lijf.

Botox

Botox zit al een paar jaar in mijn hoofd om eerlijk te zijn. Ik heb vriendinnen die het een beetje hebben laten doen en het is net of ze een week op vakantie zijn geweest in een Zwitserse spa en helemaal zijn uitgerust. Dat effect zou ik nou ook wel willen.

Ik ben alleen benauwd voor naalden en wat als het toch te veel is? Of dat ik allergisch ben? Dat houd mij tegen.

Voor nu hou ik het dus nog even bij de gold collagen. Dat is een vloeibare collageen die je kunt drinken voor een mooie huid.

Let op! Deze week kun je gratis een kuur van 10 dagen Gold Collagen winnen!!

Wat vind jij van de natuur een handje te helpen met de plastisch chirurg?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love