Close
plastisch chirurgie

Tijd voor een tripje richting de plastisch chirurg?

Ken je het gevoel wanneer je voor de spiegel staat en denkt “nee.. vandaag word het hem niet”. Zo een dag dat je alles wel zou willen laten bijwerken bij de plastisch chirurg?

Zo een dag heb ik vandaag. Ik werd wakker en voelde al niet zo lekker. Best heftige weken achter de rug, en dat is te zien.

Tijd voor herstel

Mijn gezicht is vermoeid, mijn ogen hangen en ik zit onder de uitslag. Over mijn haar nog niet te spreken, dus ik zit in de kapperstoel as we speak..

Naar de kapper

Nou kun je aan je haar best makkelijk wat doen. Ik ben van het zwarte haar afgestapt, en laat nu highlights zetten. Een paar dagen terug had ik met een paar andere vrouwen een fotoshoot, en voor de gezelligheid schoten we samen een foto. Daar zag je mijn haar bijna niet op die donkere achtergrond en ik leek 10 jaar ouder dan de rest.

Ouder worden is geen ramp, maar ik vind persoonlijk wel dat er ook niks mis is met een beetje hulp bij het mooier ouder worden. Ik leek altijd 10 jaar jonger dan ik was, en nu 10 jaar ouder. Daar ben ik zelf niet gelukkig mee. Volgens de kapper (jonge griet van 20) is er ook niet meer tegen het grijze haar op te verven.

Highlights dus, of bayalage of hoe noem je dat? En flink de schaar erin voor een lekker kort pittig kapsel.

Nee, die zin krijg ik er niet uit zonder zelf hard te lachen. Maar het wordt wel een soort van bob. Hoop ik dan.

Wat denk je van de plastisch chirurg?

Op de sportschool stond ik met een vriendin laatst ogen te vergelijken. Je kent het wel, je oogleden bij elkaar trekken, of je gezicht een face lift geven met de handen.

Beide waren we het erover eens dat we wel een ooglidcorrectie konden gebruiken. Het geeft je een mooie open blik, en het oogt net wat frisser. Niet eens echt jonger, maar dat is niet het doel. Wel dat mijn ogen er niet meer uitzien alsof ik de hele dag tegen de zon in zit te kijken.

We hebben toen een deal gemaakt om plexr een keer te proberen. Ik zag daar een video van en ook al zie je er eerst uit of je flink in elkaar geramd bent, het resultaat is super natuurlijk.

Als je nu kijkt naar de ooglidcorrectie prijzen, is het helemaal niet meer meteen een rib uit je lijf.

Botox

Botox zit al een paar jaar in mijn hoofd om eerlijk te zijn. Ik heb vriendinnen die het een beetje hebben laten doen en het is net of ze een week op vakantie zijn geweest in een Zwitserse spa en helemaal zijn uitgerust. Dat effect zou ik nou ook wel willen.

Ik ben alleen benauwd voor naalden en wat als het toch te veel is? Of dat ik allergisch ben? Dat houd mij tegen.

Voor nu hou ik het dus nog even bij de gold collagen. Dat is een vloeibare collageen die je kunt drinken voor een mooie huid.

Let op! Deze week kun je gratis een kuur van 10 dagen Gold Collagen winnen!!

Wat vind jij van de natuur een handje te helpen met de plastisch chirurg?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

10 thoughts on “Tijd voor een tripje richting de plastisch chirurg?

  1. Ik vind gesleutel aan het lichaam maar niks. Wat is er mis met echtheid en waarom moeten we voldoen aan bepaalde idealen? Haarverven ja… dat doe ik wel, maar medische ingrepen vind ik te ver gaan, tenzij er een lichamelijke noodzaak voor is.

  2. Ik vind niks mis met plastische chirurgie zolang je niet doorschiet. Ik vind een overdreven gemaakt lichaam niet mooi. Maar ik kan me ook voorstellen dat als het me lukt om veel af te vallen en dat blijvend te zijn ik wel heel graag een buikwandcorrectie wil. Mijn buik is na 2 zwangerschappen al niet mooi meer laat staan als er dan ook nog ruimte is voor overgewicht wat er niet meer is.

  3. Ik zou het niet doen voor het mooie. Wel als ik ergens echt last van zou hebben. zoals hangende oogleden. Maar stiekem hoop ik dat het nooit nodig is. Vind het eigenlijk gewoon eng.

  4. Ik zou niet zo snel een ingreep laten doen maar merk wel dat ik het vooral vervelend vind dat ik er moe uitzie. Dat is ook van de laatste jaren en dat bepaalt toch een beetje je hele uitstraling. Lastig vind ik dat. Een goed zalfje of drankje (natuurlijk) dat van binnenuit werkt, lijkt mij top!

  5. Ik weet niet of ik het zou doen maar kan me zeker voorstellen dat mensen dit doen. De meeste gaan er op vooruit, maar sommige….

  6. Ik zou het zelf niet doen. Het enige wat ik nog zou overwegen is een borstenverkleining, maar dat zou dan vooral zijn zodat ik niet zo vaak last heb van mijn rug.

  7. Ik ben nu vooral nieuwsgierig naar het resultaat van je haar! Moet zelf ook nodig naar de kapper… maar weet niet of ik dapper genoeg ben voor een kort kapsel;)

  8. Ik houd er niet van moet ik zeggen. Maar ik herken wel dat je in de spiegel kijkt en denkt: ‘Oh nee!’ Maar ik zie me zelf niet naar de chirurg stappen.

  9. Ik heb altijd geroepen…. aan mijn lijf geen polonaise en dus geen botox of facelift of zoiets, maar als ik tegenwoordig in de spiegel kijk, zie ik dat ook mijn oogleden steeds meer gaan hangen. Als ik een leuk kleurtje oogpotlood boven m’n wimpers aanbreng en het is niet waterproof, dan zit het binnen de kortste keren onder m’n wenkbrauwen! Dus tja, ik weet het niet… een vriendin van me heeft vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen en dat ziet er echt geweldig uit, maar ik durf nog niet… maar ik sluit het niet meer uit! Wordt misschien wel vervolgd…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang