Wil jij naar de heerlijke feel good film Pluisje?

De zomervakantie is begonnen, dus natuurlijk is er weer regen voorspeld. Wat is dan leuker om lekker naar de film te gaan? Ik geef 2 kaarten weg voor de feel good film Pluisje!

Pluisje, durf te vliegen

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd.
Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Review Pluisje

Wij zagen laatst al dat er een voorpremière was en Miya wilde daar heel graag heen. Helaas viel ze in slaap tussen de middag en is het er niet meer van gekomen. Gelukkig kregen wij alsnog een sneaky preview waar wij erg blij mee waren!

Pluisje is zo een film waar je ontspannen bij kunt zitten. Er is niks engs bij voor een 4 jarige, en ook het taalgebruik is prima. Miya zat helemaal in het verhaal, en  zat met tranen in haar oogjes omdat hij was achtergebleven. De avonturen waren spannend, en na afloop zat zij met een big smile op de bank. Go Pluisje!

Winnen!

Ik mag 2 kaarten voor de film weggeven, dus zou het leuk vinden als je mee doet! Je kunt de hele zomer gebruik maken van de kaartjes. De winnaar heeft binnen een week bericht.

Veel succes!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

10 gedachten over “Wil jij naar de heerlijke feel good film Pluisje?”

  1. Lijkt me een super leuke film. Pluisje is wel heel erg schattig

  2. Ohhhh ja, geweldig!! Ik doe dolgraag mee. M’n dochtertje van 4 jaar, gaat helemaal uit dr dak als ze naar deze film mag. Elke keer als ze de reclame van deze film ziet wordt ze wild.. Dussss duimen maar

  3. Ohhh dat zou mijn 6jarige ventje heeeeel leuk vinden! Hij wil zo graag naar deze film!

  4. Superleuk! Wij willen deze vakantie wel een middagje meeleven met pluisje! 😍

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: