Een nieuwe zonnebril van Polette

polette zonnebril

YAY!! Een nieuwe zonnebril! Nou is het alweer een paar dagen helemaal niet nodig, maar de vooruitzichten zijn goed. 

Een paar weken geleden mocht ik bij Polette een nieuwe zonnebril uitkiezen. Ik had hun brillen al vaker voorbij zien komen, dus ik was natuurlijk razend enthousiast! Ik hou zelf van grote zonnebrillen, ik kan nl heel slecht tegen fel licht. Bij kleine zonnebrillen komt het dan toch net in mijn ogen, en ga ik knijpen. Ik ben nu op een leeftijd dat ik mega spijt heb van dat knijpen vroeger – ja mama, je had gelijk! “Niet knijpen, daar krijg je later spijt van!” – en koop dus alleen maar grote zonnebrillen.

polette zonnebril
Strike a pose

Bestellen bij Polette

Ik had keuze uit heel veel zonnebrillen, en allemaal voor een heel fijn prijsje. Deze zwarte vond ik toch echt de mooiste, maar zag ook nog een coole groene en nog een paar die ik eigenlijk ook wel zou willen. Keuzes.. Het werd dus een mooie zwarte. Mat zwart, ook wel eens apart vond ik. Hij valt onder de hout collectie, en is voor mannen en vrouwen. Dat heb ik geweten want mijn verloofde wilde hem meteen hebben. Ik had nog niks voor vaderdag, dus “Fijne vaderdag schatje!”.

Zelf dus maar weer een nieuwe snel bestellen. Dat gaat overigens heel makkelijk online, je kunt ook brillen met sterkte bestellen, wat wel heel erg handig is. Ook mooie montuurtjes. Dat zeggende, mijn bril is ook wel aan vernieuwing toe. De service is snel, en je hebt de bril binnen een paar weken in huis.

polette zonnebril
Uiteraard heb ik een roze brillendoekje erbij besteld

Over Polette

polette.com kwam tot stand vanuit de visie van één man, een man die besloot om een einde te maken aan het monopolie van de dure opticiens.
Het einde van de dure brillen. Zijn idee ? Maak een einde aan de keten van tussenpersonen die traditionele opticiens gebruiken en bied, met gebruik van het internet, een grote selectie monturen en glazen aan door gebruik te maken van fabrieken in eigen beheer.
Vanaf 2011 ontvouwde zich een revolutie op de Franse brillenmarkt, zoals men die tot dan toe kende.

Polette is gebaseerd op een simpel, maar baanbrekend idee: wij zijn de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. De monturen en lenzen komen recht uit onze werkplaatsen, wij houden geen grote voorraden aan en wij maken geen gebruik van tussenpartijen die zelf hoge winstmarges maken.

bron: www.polette.com <– Daar kun je ook zelf lekker browsen door alle mooie brillen!

Wat voor zonnebril draag jij graag?

<adv>


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 thoughts on “Een nieuwe zonnebril van Polette

  1. Oh die is wel leuk zeg. En niet zo standaard! Ik ben dol op de Tom Ford brillen en die van Ray Ban. Ik ben best merkvast met zonnebrillen, merk ik.

Comments are closed.