Pool Party!

Yay, het is eindelijk mooi weer, wat een ellendige zomer! Maar het zonnetje kwam vandaag door, dus we hebben meteen het zwembad aangezet! Tijd voor een pool party! 

Het ocean play center

Een tijdje geleden toen het zulk prachtig weer was zocht ik het Ocean Play Center uit bij de kinderzwembaden en de Family Lounge Pool op Top-Zwembadshop . Voor de laatste was het vandaag echt nog wel iets te koud, maar we kunnen niet wachten tot de zon lekker vol op gaat schijnen, en dan komt daar uiteraard nog een blogje over.

Vandaag hebben we in ieder geval een paar uurtjes lekker in de Ocean Play Center kunnen spelen.

ocean play center
Het badje is in no time opgeblazen. Nou had ik wel een elektrische pomp, want zoveel adem heb ik ook weer niet. Alle losse artikelen wel gewoon met de mond opgeblazen.
ocean play center
Het is niet diep, maar toch wel veel ruimer dan verwacht. Echt een playcenter waar meerdere kindjes in kunnen spelen.
ocean play center
Doordat het zo ondiep is, is het badje ook snel gevuld, en kost het niet al te veel water.
ocean play center
Er zitten best veel extra speeltjes bij. De schildpad en walvis moesten bij regen ook gewoon naar binnen, en mochten schuilen in de badkamer. De schildpad is inmiddels vast ingepakt om gezellig mee op vakantie te gaan. Is echt een leuk speelmaatje voor in het water.
ocean play center
Keira wil natuurlijk liever het diepere badje, maar heeft ook hier de grootste lol in gehad met Miya. En is het ook heerlijk om even af te koelen.
ocean play center
Normaal kun je ook de sproeier aan zetten, en is het extra feest. Daar was het weer nu net niet lekker genoeg voor. Ik vond het eigenlijk sowieso te koud, maar het badje stond er al een tijdje, en het plan was eigenlijk al om hem maar binnen op te zetten. Wat overigens best kan later in de slaapkamer misschien om daar lekker in te spelen na de zomer?

Keira opperde zelfs om het andere zwembad na de zomer naar boven te nemen, en daar haar matras in te leggen. Zo had ze leuke zitjes er om heen, en kon ze ook niet meer uit bed rollen. Best een leuk idee vind ik!

ocean play center
Het badpakje van Miya was een cadeautje, en nog veel te groot, maar ja de Minions staan er op en dus krijg je hem gewoon niet uit. De bikini van Keira komt uit de zomercollectie van de Primark.

Helaas begon het na 2 uur lekker spetteren al weer kei en kei hard te regenen, ik ga dus snel duimen voor een betere zomer, voordat we nu al de badjes in de slaapkamers kunnen zetten!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 gedachten over “Pool Party!”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: