Een meisje en haar pop zijn vaak onafscheidelijk. Daar is goed op ingespeeld en zo zijn er poppen die op meisjes lijken. Ze kunnen interactief mee doen, of zijn soms zo gemaakt dat ieder meisje wel een pop kan vinden die op haar lijkt! 

De leukste poppen voor de poppenmama

Het is best bizar wat ze kunnen tegenwoordig. Heb je de levensechte baby poppen gezien? Je zou er maar 1 in de auto laten liggen en mensen slaan je ramen in. Ze voelen zelfs heel zacht. In Amerika (where else) worden ze zelfs gebruikt om over een miskraam heen te komen. Of om een baby te hebben zonder alle “last”. Wat ik wel erg leuk vind zijn de poppen die kinderen echt kunnen verzorgen, of bijvoorbeeld mee kunnen identificeren. En niet alleen de standaard looks. Verschillende neusjes, haren, huidskleuren..

Disney Princess Comfy Squad

Bij de prinsessen denk je niet meteen aan een kind die zich daarmee kan identificeren. Maar bij de Disney Princess Comfy Squad dus wel! In de Disneyfilm ‘Ralph Breaks the Internet’ ontdenkt Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph de onbekende wereld van het internet.

Daar leert ze ook de prinsessen kennen. Niet in hun reguliere outfit, maar juist in hun comfy dagelijkse kleding. Het blijken normale meiden te zijn. Grappig aan de kleding is dat er wel subtiele hints op staan.

Zoals bij Elsa “Let it go” op haar shirt, Ariel heeft een short met een vin patroon en Pocahontas bijvoorbeeld een huilende wolf op haar trui. Alle poppen komen per 2 in een verpakking en de volgende zijn verkrijgbaar:

Paola Reina

De poppen die worden uitgegeven door Paola Reina zijn wereldwijd een groot succes. Het Spaanse merk heeft een mooi doel, deze wil namelijk dat de grenzen tussen diverse etnische groepen weggaan. Daarom hebben ze prachtige Europese poppen, maar je kunt er ook Latino of Aziatische poppen vinden in het assortiment.

Veel kinderen zijn gek op de poppen van Paola Reina, maar ook verzamelaars kunnen genieten van de producten van Paola Reina. De poppen zijn kwalitatief en lijken levensecht. De producten zijn niet alleen prachtig om te zien, ze ruiken ook nog eens ontzettend lekker. Alle poppen van Paola Reina worden voorzien van een lekkere vanillegeur. Wat leuk is dat de poppen verschillende neusjes en ogen bijvoorbeeld hebben. Haarkleuren die anders zijn, verschillende skin tones. Zo vind je dus altijd een pop die wel iets op jouw meisje lijkt. Ze hebben baby poppen tot zeg maar kleine meisjes poppen.

Tip! De Lilliputiens zijn gendervrije poppen voor jongens en meisjes!

American Girl pop

American Girl is een Amerikaans merk. Het merk is razend populair en maakt al sinds 1986 prachtige poppen. De poppen hebben een hoogte van 46 cm en staan voor meisjes van 8 tot 11 jaar. Ze portretteren de diverse etnische groepen. American Girl is tot in de details uitgewerkt. Je kunt zelfs een ziekenhuis en haarsalon krijgen en er is een kledinglijn die je kunt kopen voor je kind én de pop. Zo kan je kind dezelfde kleding dragen als de pop. Meisjes kunnen ook van alles lezen over hun favoriete poppenmerk. American Girl heeft namelijk een eigen succesvol tijdschrift.

De American Girl pop kun je helemaal custom maken. Op de site kun je al je eisen invoeren, en zo krijg je echt de pop die het meest bij jouw kindje past. Een tijdje terug kregen ze een brief van een meisje met maar 1 arm. Dit zit natuurlijk niet standaard in hun pakket. Maar dat meisje kreeg een hele mooie pop speciaal voor haar gemaakt met 1 arm opgestuurd. Het merk Our Generation is ook hier te koop bij de TK Maxx zover ik weet, dat is een stuk goedkoper dan de American girl, maar zijn bijna net zo leuk!

Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant. Het merk is opgericht in 1979. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de poppenwereld. Als je een pop koopt van het merk Corolle, dan haal je echte kwaliteit in huis. De aanhechting van de ledematen aan het lijfje is ontzettend sterk waardoor je een hele tijd zonder enige problemen kunt genieten van een pop. De gezichtjes zijn zo ontzettend lief waardoor veel kinderen de poppen van het merk erg leuk vinden.

Het merk Corolle heeft per leeftijd speciale poppen. De jongsten kunnen poppen in huis halen waar gerust op gesabbeld mag worden en de oudsten kunnen zich uitleven op prachtige lokken die verzorgd en gekamd kunnen worden. Miya wilde graag een pop voor in bad mee te nemen en om mee naar het strand te nemen. Dus kochten wij voor haar en mijn man zijn peetdochtertje de Corolle stapop van 33cm. Voor de 1 met blond haar en bruine ogen, en de ander bruin haar met blauwe ogen. Precies als de meiden. De jurkjes kon je dan aanpassen met klittenband versiering. En dan die vanille geur… echt net snoepjes!!

Nog meer leuke poppen

Wat dacht je van de Baby Born met al die schattige kleertjes ?

Baby Annabel is nog interactactiever geworden dit jaar. Met meerdere liedjes, en kan ze heel lief wat woordjes zeggen. Ook is er een baby stoel met eet setje bij, waardoor het kind de pop ook kan voeren. Met uiteraard allerlei geluidjes!

Miya heeft haar Vtech slaap pop echt maanden overal mee naar toe genomen, dat slaapliedje bij de pop hielp haar altijd rustig in slaap.

De Luvabella interactieve babypop. Deze pop kan meer dan 500 geluiden en interactieve bewegingen. Hoe meer je met haar speelt hoe meer ze kan. Ik vind haar alleen lang niet zo schattig als de poppen die hierboven vermeld staan. Dat is dan weer jammer. Alsof het uiterlijk het moest afleggen tegen de technologie?

Natuurlijk mogen we ook Barbie en de kleine L.O.L surprise poppen niet overslaan! Reviews lees je als je op de link klikt.

Ariel de kleine zeemeermin

De Disney Princess die zelf kan zwemmen

De Kleine Zeemeermin gaat natuurlijk als een vis door het water! Hoe leuk is het om haar lekker mee in bad of zelfs naar het zwembad te nemen? Dat kan dus met de Disney Princess: Zwemavonturen Ariël.

Ze kan echt helemaal kopje onder en gaat dan zelf zwemmen. De beweging van de staart en vin van de pop is geïnspireerd op de magische filmmomenten van Ariël,  die snel en dapper door de zee zwemt! Hoe leuk is dat?

Baby Alive

Deze leuke pop komt ook weer met verschillende kleuren haar en kan zelfs een dansje doen! Er zijn meerdere soorten als de Plas en Dans pop of bijvoorbeeld de Baby Alive levensechte baby pop die levensechte geluidjes maakt! Op het moment zijn wij is Miya een hele nieuwe Baby Alive aan het testen waarvan het review snel komt!De leukste poppen

 

Als je hier bent gekomen via MamaMinke, herken je bij haar vast de schrijfstijl die je hier ook terug ziet. Zij schrijft namelijk regelmatig leuke stukjes voor Pinkpress.nl! Ze heeft een unieke site omdat er veel staat over godsdienst, zonder saai of prekerig te zijn. Gewoon een echt leuke site om te lezen!

Ik stuur je weer door naar Momamour. Haar kende ik zelf nog niet, dus erg leuk weer een nieuwe site te ontdekken. Zij geeft de 999 games spelletjes: Catan Junior en Regenwormen Junior weg! Leuk voor in de schoen.

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love