Mijn kleine poppenmeisje

Mijn kleine poppenmeisje is dol op poppen. Niet heel verwonderlijk, want het is echt een meisje/meisje. Roze jurkjes en glitterschoenen draagt ze het liefst. Nu heeft ze een pop die zelfs met haar mee wil slapen! De Bedtijd Baby! Zou ze nu ook samen slapen?

slaap kindje slaap

Het poppenmeisje in slaap

Ik had van die ijdele hoop dat ook mijn tweede kindje lekker zou slapen, maar helaas. Mijn lieve poppenkindje vind slapen helemaal niet leuk! We hebben van alles geprobeerd:

 • wiegen
 • laten huilen
 • als ze niet huilt en op de deur bonkt: negeren
 • terug leggen als ze beneden kwam
 • warme melk
 • slaapliedjes tot ik zelf in slaap val
 • lezen tot ik 4 boeken uit heb en zij danst en springt om nog een boekje
 • bedje op de kamer van grote zus..

Ach weet je, haal het uit het gemiddelde opvoed boek, en slaap specialist. De afgelopen 3 jaar hebben we echt alles geprobeerd en de laatste optie is knock out rammen, maar ja, dat doe je ook niet. Bij mama en papa slaapt ze sinds kort wel de hele nacht gewoon door. Dus omdat wij daar enorme waarde aan hechten, is ons ritueel tegenwoordig in haar bed in slaap vallen, en bij gillen tussen ons in. Keira wil nl ook slapen, en ons huis is ook weer niet zo groot, dus dat huilen hoor je echt overal met 3 kussens op je hoofd.

Mama!! Ze snurkt!

Het nieuwe poppenmeisje

Nou kregen we een pop die wel lekker van slapen houd. Ze zingt graag slaapliedjes, en als je haar wiegt gaat ze ook lekker slapen…

Opgroeien met rituelen, vertrouwd, veilig en stapje-voor-stapje. Zo hoort het en zo kan het met Little Love – Bedtijd Baby, een babymeisje om straalverliefd op te worden. Ze is levensecht. Qua looks en spontane reacties. Een maatje voor elke poppenpapa en -mama.

Little Love – Bedtijd Baby sluit haar oogjes als ze wordt neergelegd, maar houdt ervan zingend en wiegend in slaap gesust te worden. Ze reageert met lieve, tevreden geluidjes en is dol op haar speentje. Ze is de perfecte match in dagelijkse rituelen voor het slapengaan.

Maar tegelijk is het ook een maatje in de ontwikkeling van motorische vaardigheden, taal, gehoor, tastzin en rollenspel. Little Love – Bedtijd Baby vraagt er gewoon om opgetild, geknuffeld en gewiegd te worden. Zonder het te merken groeit bij piepjonge poppenouders houvast, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. Wat je geeft krijg je dubbel en dwars terug, in liefde en aandacht! Little Love – Bedtijd Baby is mooi, educatief en vooral vertederend speelgoed van VTech, boordevol slimme techniek die kleintjes in hun ontwikkeling vooruit- en in slaap helpt.  

Slaapt ze al?

Helaas, het is geen wonderpopje. Maar wat wel fijn is, ons poppenmeisje voelt zich echt mama! Ze zingt mee met de liedjes, geeft de pop een dekentje, en wandelt haar de hele dag rond. Ze verzorgt haar echt, en dat is natuurlijk erg mooi om te zien. Ze neemt haar ook mee naar bed, en door het gesnurk van de pop, en dat we allemaal heel zachtjes moeten praten, slaapt ze veel sneller in. Fantastisch wat zo een popje al niet kan doen vind je niet?

Wij zijn verliefd, wat vind jij van de bedtijd baby?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

11 gedachten over “Mijn kleine poppenmeisje”

 1. Tot op bepaalde hoogte herkenbaar verhaal. Mijn jongste wordt tussen 2 & 3 uur snachts wakker, klaarwakker. Ze wil naar beneden. Ze is net 2. Experimenteren met dutjes helpt hier wel. Zo kan ze beter na 12 uur beter niet slapen.
  Wel mega lief zo een bedtijd baby.

 2. wat een lieve schat is het! Ik snap dat je die je kleine poppenmeisje noemt! Zalige foto’s

 3. Jammer dat het (nog) niet echt heeft geholpen maar het lijkt me verder wel een goed idee die pop! Hopelijk volgt en betere nachtrust toch snel!

 4. Wat handig zo’n pop waardoor je kindje ook wat sneller wil gaan slapen. Lieve foto’s en hopelijk helpt dit popje bij een betere nachtrust voor jullie hele gezin.

 5. Wat een dotje…en wat betreft dat slapen… Volg je gevoel. Laat alle tips en trics los. Ineens is het over. Alleen duurt het bij de één wat langer dan bij de ander

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: