Close
positief denken

Positief denken quotes

Ik weet het, het klinkt erg zweverig. Maar ik ben heel erg van het positief denken. Ik gebruik heel veel positief denken quotes thuis ook in de opvoeding, en om mijzelf op het juiste pad te houden.

Moodboardssticker-dromen-geluk-leven-7038

Als je bij ons thuis komt dan zul je achter mijn bed een hele map vinden met mini moodboards. Ideeën, gedachten, dromen, alles staat erin. Met mooie plaatjes en vooral veel quotes. Ik heb het nodig als houvast om af en toe te lezen als ik weer eens vergeet waarom ik soms zo hard werk. motivatie-geloof-in-jezelf-tekst-muursticker-8309

Ook voor de kinderen en mijn man ben ik best een drammer. Ik ben zwaar allergisch voor de term “dat kan ik niet”, vooral als ik weet dat je het wel kan. Kijk naar mijn man bijvoorbeeld, hij wilde zijn hele leven al golfen, maar altijd bang dat hij niet goed genoeg was. Nu doet hij binnenkort mee met de Nederlandse kampioenschappen. Keira wil al heel lang vloggen maar dacht niet dat ze het kon. Door het gewoon te doen kan ze in mijn ogen alleen maar beter worden. tekst-muursticker-everything-is-awesome-6013

Natuurlijk zul je niet door alleen te denken of wat quotes de allerbeste worden, maar van doemdenken wordt niemand gelukkig, en je schiet er echt helemaal niets mee op. Ik zie zo vaak mensen aan iets beginnen en wel 100x roepen dat ze het niet kunnen. Doe het dan niet, of doe je best. Ik snap niet waarom iemand zichzelf zo naar beneden wil halen voor je het zelfs maar probeert? Daar is toch niemand groot mee geworden?quote-tekst-niet-opgeven-sticker-5094

Ik vind quotes en moodboards dus gewoon erg fijn. Ze geven mij een oppepper, en ik vind ze fijn om naar te kijken, dus ze hangen ook door het hele huis. Toevallig kwam ik echt geweldige quotes voor op de muur tegen, en die heb ik hier ook geplaatst. Alle  muurstickers van Tenstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor deze gemakkelijk aan te brengen zijn en na eventuele verwijdering geen sporen nalaten!

Wat vind jij van positief denken, en motivatie quotes?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Positief denken quotes

  1. Zelf ben ik van nature een piekeraar en ik moet mezelf dus echt oefenen in het positief denken. Als je er alleen al op gaat letten hoeveel negatieve gedachten er in de loop van een dag door je hoofd heen schieten, dan kun je daar flink van versteld staan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang