Close

Power vrouwen

Iedereen kent een powervrouw. Je moeder, beste vriendin, Angelina Jolie of je bent er misschien wel zelf 1. 

De powervrouw

Een powervrouw kan diverse aspecten hebben. Je hoeft geen grote onderneming te leiden of een presidente te zijn. Powervrouw kan ook die single mama zijn die haar hoofd boven water probeert te houden. En koste wat kost vecht voor haar kinderen. Powervrouw kan ook die oudere buurvrouw zijn die haar hele leven voor anderen heeft klaargestaan en nu eenzaam thuis zit.

Ik heb diverse powervrouwen in mijn omgeving die mij zoveel energie geven en waarvan ik zoveel leer. Je zult nu regelmatig vrouwen voorbij zien komen die ik persoonlijk in het zonnetje wil zetten. Dat zouden wij vaker voor elkaar moeten doen. Wij vrouwen moeten elkaar steunen, helpen en complimenten geven.

Mijn powervrouw is Erica Pool.

She thought she could

 

 

Erica 39 jaar mama van Valentino Issey en nu 20 weken zwanger van haar 2e kindje. Getrouwd met Patrick. Heerlijk koppel is het echt waar. De liefde tussen die 2 is niet te beschrijven dat gun je echt iedereen.

Erica is nu 17 jaar mijn beste vriendin/zus. Nooit zijn we uit elkaars leven geweest. Erica is oprichtster van de Lifestyle business club, op deze manier brengt zij ondernemers samen. Hele laagdrempelige manier van netwerken. En het lukt haar gewoon. Overal waar zij komt maakt ze contact, het is echt de gun factor wat ze heeft. Zij is voldaan wanneer andere mensen gelukkig zijn en dat maakt haar juist zo bijzonder. Dat onzelfzuchtige, het goede zien in de mens, klaarstaan voor anderen dat vind ik persoonlijk anno nu zo speciaal.

Naast haar business club groeit ze enorm met Beyuna. Ze staat nu in de top 10 op nr 5 als best verkopende. Beyuna richt zich op voedingssupplementen van hoog kwaliteit.

Lieve Erica, blijf zoals je bent. Bedankt dat je in ons leven bent. Ik hoop echt dat we samen heel oud mogen worden en onze zoons dikke vrienden blijven. Ik ben erg trots op je!.

Wil jij graag een powervrouw in het zonnetje zetten? Stuur een mail naar hello@pinkpress.nl

About Linda

2 thoughts on “Power vrouwen

  1. Ontroerd, hartverwarmend en ontzettend verrast. Dank je wel Hinda. Hier doe ik het voor en hoop anderen te inspireren hetzelfde te doen: wees goed voor een ander en business komt naar je toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang