Close

Maak kennis met de prachtige make-up van SHAB

Ben je op zoek naar een nieuw make-upmerk? Iets dat vers van de pers is en wat ook nog eens prachtig is om te hebben? Denk dan aan SHAB. Binnenkort ligt dit geweldige merk bij Douglas in de winkels en is het dus voor iedereen toegankelijk. Benieuwd naar de producten van SHAB?

SHAB is een make-upmerk van Shabnam Ashkar. Ze is moeder van drie kinderen en is dit merk begonnen vanuit haar passie. Dat zie je er ook zeker in terug, want alle producten van het merk zijn met zorg ontwikkeld en samengesteld. Zo is er het nieuwe Nudy oogschaduwpalette, wat geweldige en uiteenlopende kleuren heeft. Hiermee maak je de mooiste en uiteenlopende looks. Je kunt er lekker meer variëren en uitpakken, maar ook voor een hele subtiele look voor naar je werk gaan.

Make-up van Shab

Naast het nieuwe oogschaduwpalette is er ook nog het Cheeky palette. Ook dit palette zit weer vol met mooie kleuren. Erin zitten highlighters en blushes, welke je ook als bronzer kunt gebruiken. Ook weer lekker veelzijdig dus. Breng ook weer subtiel aan of pak lekker uit voor een mooie glamourlook!

 

Erg innovatief is de 4d Mascara! Deze mascara heeft namelijk twee zijdes, waardoor je de perfecte wimpers creëert. Met de reguliere borstel zorg je voor volume en lengte. Aan de andere kant zit ook een borsteltje, alleen niet zoals we dat van een mascara gewend zijn. Dit is een bolletje, waarmee je heel makkelijk de buitenste en binnenste wimpers mee kunt pakken. Met grote borsteltjes is dat altijd een gedoe en is knoeien meestal aan de orde. Hiermee pak je ze goed op en krijg je een geweldige oogopslag.

Shab make-up

Om je ogen nog meer aan te zetten is er de liquid eyeliner. Met het fijne en dunne borsteltje maak je de perfecte eyeliner en misschien zelfs wel een wing! Dat laatste is voor sommigen nog even oefenen, maar met deze eyeliner gaat dat perfect!

Het mag wel duidelijk zijn dat SHAB niet meer te missen is in de beautywereld. Sterker nog, ze loopt voorop met bepaalde trends, zoals de mascara! De passie van Shabnam zie je terug in elk product. Niet voor niets noemt ze SHAB haar vierde kindje. Ook wanneer je haar ontmoet hebt weet je, deze vrouw is een topper en verstaat haar vak! Binnenkort is SHAB te koop bij o.a. Douglas, wat natuurlijk een hele grote mijlpaal is. Ga jij een kijkje nemen?

Meer beauty tips?

About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang