Pretty in nude – DE kleur van lente 2017

Deze lente is de pale pink, tot nude, tot salmon en bright orange niet weg te denken uit het straatbeeld. Chanel, Hermés, Custo Barcelona en River Island hebben prachtige items in die kleur.

IMG 9351 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017Let’s go nude!

IMG 8221 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017
Mijn favoriete CC créme is de CC radiance cream van Etos, je gaat er echt van stralen, en het bedekt net genoeg zonder er heel opgemaakt uit te zien.

Bij veel designers is dit deze lente heel letterlijk genomen, door de nude vooral  te gebruiken in ook letterlijk nude items als veel kant, doorzichtig, en net bedekt. Ook de lippen zijn deze lente vooral in alle nude tinten, en het gezicht is eindelijk bevrijd van heavy contouring en dikke strobe lijnen. We mogen weer nude. Al betekent dat vooral dat het moet lijken alsof je nude bent. Deze look kan je alsnog een uur kosten. Voor de snellere types onder ons ben je met een beetje cc cream en wat shiny cream blush ook zo klaar.

Tip! Er zijn meerdere tinten nude. De een neigt meer naar bruin, de ander naar roze, juist meer naar wit of zelfs richting paars. Probeer dus verschillende lipsticks of kleding om te zien welke wel bij jou past.

Nude!

Nou vind ik het nu nog veel te koud voor die niemendalletjes die de designers graag willen dat we aantrekken, en heb ik mijn eigen versie gevonden bij River Island.

IMG 9348 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017
De Nude designer look heb ik hier vertaald naar een heel draagbare dagelijkse look.
IMG 9352 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017
De trui met zwart kanten randje komt uit de knitwear collectie, en de nude colour laarzen die je laag en hoog kunt dragen komen uit de boots collectie, beide van River Island. De jeans zijn van Esprit.
IMG 9394 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017
Zo opgerold kun je de laarzen ook dragen. Bont is overigens niet echt, wel lekker zacht.
IMG 9361 - Pretty in nude - DE kleur van lente 2017
De armbandjes zijn van The Rubz. Ze zijn van zacht silliconen rubber, en dus heel elastisch en ook het goudgekleurde stukje is nikkelvrij.

Hoe vind jij de nude kleur?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

5 comments on “Pretty in nude – DE kleur van lente 2017

  1. Ik hou niet van de nude kleuren. Staat me voor geen meter. Pas in de zomer als ik genoeg zon heb gezien. Dan ja dan kan het heel soms oke staan.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: