Shop inspiratie: Primark kinderen 2017

primark kinderen 2017

Voor hoe vaak ik bij de Primark shop, heb ik verrassend weinig op mijn blog staan. Een beetje zoals de Action, daar zou ik wekelijks een shoplog van kunnen maken. Maar omdat de nieuwe collectie van Primark kinderen 2017 weer zo ontzettend leuk is, wilde ik er toch gewoon meer over schrijven, en ben dan ook benieuwd wat jij er van vind?

Primark kinderen 2017

De nieuwe Primark kinderen 2017 is echt zo lief! Mooie zachte kleuren, en helemaal van nu. Het fijne van de Primark is dat er echt wel elke week wat nieuws ligt. Dus mocht je bang zijn dat jij of je kind er dan bij loopt als de rest van Nederland, dat valt eigenlijk reuze mee. Ook zijn je eigen combinaties toch net anders, dus geen zorgen je wordt geen eenheidsworst.

Bovendien, als jouw kinderen of jouw lichaam net zo snel groeit als die van mij, dan komt een winkel als de Primark heel goed van pas. De meiden rollen elke dag van de verf door de modder, en springen dan over prikkeldraad. Hun kleding gaat dus niet heel lang mee. En hoewel ik de kwaliteit van de Primark best wel ok vind, is dat voor mij nu even niet zo heel belangrijk.

Mijn favorieten uit de collectie 2017

primark kinderen 2017 1 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Keira is dol op truien met van die plak dingen. Het liefst op een zwarte legging of simpele jeans.
primark kinderen 2017 3 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Kijk nou? Is toch net Miya? Dit is echt een jurkje voor haar. Roze, stippen, en schattig. Ze loopt ook het liefst in een jurk de hele dag.
primark kinderen 2017 4 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Keira heeft pas zo een soort shirt gehaald, maar net te kort als jurk. Deze is ook weer echt helemaal haar smaak. Toevallig draagt zij haar shirts ook helemaal dichtgeknoopt tot boven aan.
primark kinderen 2017 5 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Miya wil al haar kleding het liefst roze. Maar als ik zeg dat Anna ook blauw draagt, dan is ze nog wel over te halen. Ik hou heel erg van deze stijl. Een beetje stoer maar toch heel erg meisjesachtig.
primark kinderen 2017 7 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Keira heeft zo een 6 houthakkersshirts in haar kast. Allemaal rood met zwart. Ik vind dit voor de zomer wel een leuke afwisseling!
primark kinderen 2017 8 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Gescheurde jeans. Ik wil het niet. Niet met die hele grote gaten iig. Deze heeft toch dat gescheurde idee, zonder dat alles bloot ligt. Gelukkig was ook de puber het hier mee eens als alternatief.
primark kinderen 2017 9 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Zo kun je Keira een beetje uittekenen. In een T’shirt met zwarte skinny en gympen. Inclusief warrige staart. Ze is dan ook verliefd op de hele outfit.
primark kinderen 2017 11 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
T’shirts komen wij ALTIJD te kort hier in huis. Die gaan mee met het sokkenmonster ben ik bang. Simpele shirtjes met een leuke tekst kan ik altijd wel mee aankomen gelukkig. Bij de Primark zijn ze ook nog maar iets van €3 ofzo. Handig met gym ook.
primark kinderen 2017 12 - Shop inspiratie: Primark kinderen 2017
Miya draagt al 2 jaar een regenjasje van Keira, die ik zo een 7 jaar geleden heb gekocht bij de Primark in London. Het is precies zo een model, maar dan met aardbeien.

 

Ik ben echt helemaal enthousiast over de collectie! Dit weekend gaat Keira op zeilkamp met haar vriendin, en we hebben afgesproken om daarna lekker samen naar Arnhem te gaan om te gaan shoppen bij de Primark. Ik zal het shoplog dan ook plaatsen, kijken of het een beetje matcht met de inspiratie, als je dat leuk vind?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love