Is jouw kind ook zo dol op experimenteren om van alles zelf te maken? en hou je van lekkere geurtjes? Dan moet je echt even meedoen met deze winactie van Project Mc2 Perfume Science Kit!

Scheikundige in de dop


Mijn meisje is dol op dingen zelf maken. Slijm, nog meer slijm, en nog meer slijm. Dat is wel erg populair. Ook had ze een keer van dat Chinese spul dat je in vormpjes moet doen, en dan word het magisch een hamburger. Niet te eten, maar wel erg leuk om te doen.

Het Project Mc2 Perfume Science Kit is weer zoiets. Het komt van het programma Project Mc2, een heel leuke serie van Netflix die Keira volgt. Zo heeft ze ook bijvoorbeeld het geheime dagboek. Met het Project Mc2 Perfume Science Kit  kun je zelf parfum maken. Nu ziet keira het wel voor zich om laborante en misschien wel scheikundige te worden als het niks wordt met regie, dus dit is op haar lijfje geschreven.

Hier kun je ons uitgebreide review lezen van de Project Mc2 Perfume Science Kit

Het Project Mc2 Perfume Science Kit

De volgende missie van Adrienne Attoms is om met haar cosmetisch-scheikundige skills de perfecte look te creëren om de wereld te redden, precies zoals in de met een Emmy genomineerde, originele Netflix-serie. Maak je eigen parfums met behulp van cosmetische scheikunde met de Wetenschapsset voor parfum van Project Mc2.

Je kunt dus zelf via een heel leuk systeem je eigen parfum maken. Het leukste is om zelf eigen parfumolies er bij te zoeken, voor een originele geur. Chanel nr5 in the making! Of voor de kinderen Dream by Djamilla in the making.

Winactie!

Wil jij ook een Project Mc2 Perfume Science Kit winnen? Like dan PinkPress op Facebook, en laat hier of op Facebook een bericht achter!

 

Heel veel succes! De winnaar ontvangt over een week bericht op Facebook!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love