Project Mc2 Perfume Science Kit WINACTIE!!

DSC 0757 - Project Mc2 Perfume Science Kit WINACTIE!!

Is jouw kind ook zo dol op experimenteren om van alles zelf te maken? en hou je van lekkere geurtjes? Dan moet je echt even meedoen met deze winactie van Project Mc2 Perfume Science Kit!

Scheikundige in de dop


Mijn meisje is dol op dingen zelf maken. Slijm, nog meer slijm, en nog meer slijm. Dat is wel erg populair. Ook had ze een keer van dat Chinese spul dat je in vormpjes moet doen, en dan word het magisch een hamburger. Niet te eten, maar wel erg leuk om te doen.

Het Project Mc2 Perfume Science Kit is weer zoiets. Het komt van het programma Project Mc2, een heel leuke serie van Netflix die Keira volgt. Zo heeft ze ook bijvoorbeeld het geheime dagboek. Met het Project Mc2 Perfume Science Kit  kun je zelf parfum maken. Nu ziet keira het wel voor zich om laborante en misschien wel scheikundige te worden als het niks wordt met regie, dus dit is op haar lijfje geschreven.

Hier kun je ons uitgebreide review lezen van de Project Mc2 Perfume Science Kit

Het Project Mc2 Perfume Science Kit

De volgende missie van Adrienne Attoms is om met haar cosmetisch-scheikundige skills de perfecte look te creëren om de wereld te redden, precies zoals in de met een Emmy genomineerde, originele Netflix-serie. Maak je eigen parfums met behulp van cosmetische scheikunde met de Wetenschapsset voor parfum van Project Mc2.

Je kunt dus zelf via een heel leuk systeem je eigen parfum maken. Het leukste is om zelf eigen parfumolies er bij te zoeken, voor een originele geur. Chanel nr5 in the making! Of voor de kinderen Dream by Djamilla in the making.

Winactie!

Wil jij ook een Project Mc2 Perfume Science Kit winnen? Like dan PinkPress op Facebook, en laat hier of op Facebook een bericht achter!

 

Heel veel succes! De winnaar ontvangt over een week bericht op Facebook!

Project Mc2 Perfume Science Kit - Project Mc2 Perfume Science Kit WINACTIE!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

29 comments on “Project Mc2 Perfume Science Kit WINACTIE!!

 1. Wow, wat een leuke winactie.
  Graag doe ik mee voor mijn oudste kleindochter, dit is echt haar ding.
  Zij is een echte tuttebel, altijd bezig met nagellak, parfummetjes en haar haar.
  IK heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Hopelijk mag ik meedoen.

 2. Oooh wauw wat een verwennerij Pink Press! Van de geweldige project Mc2 perfume science kit word mijn 9 jarige dochter dol blij!. Sinds ze Project Mc2 Perfume science kit op de reclame heeft gezien heeft ze het over niets anders! Zelf parfum maken, dat is toch ook voor elk meisje een droom!. Ik deed het vroeger als kind ook al, alleen heel primitief…. Bloemblaadjes uitpersen in water haha. Dan is deze geweldige project Mc2 perfume science kit wel heel erg luxe! Een fantastisc cadeau dat gegarandeerd staat voor uren speelplezier, en heel veel lekkere geurtjes!. Dank voor deze leuke kans. Uiteraard ben ik liker op facebook. En dan nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel een geweldige Project Mc 2 perfume science kit naar ons toe mag komen. Hier kan mijn dochter nu alleen nog maar van dromen……. De kans is klein, maar de wens is groot

 3. j a dit is natuurlijk heel leuk. onlangs was er iets met science op school en dochter elise van 6 vond dat maar wat interessant dus dit zou ze echt geweldig vinden.

 4. staat op het verlanglijkste van mijn kleindochter dus duimen maar

 5. hier ga ik mijn kleindochter een groot plezier mee doen is grote fan van project mc2

 6. Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf dit vind mijn dochtertje echt zooooo vet cool

 7. Wat een leuke prijs!! Kom heel graag kans maken voor mijn ontdekkende dochter Macey! Die houd wel van een experimentje hier en daar 🙂

 8. Wauw wat een gave doos. Ik doe heel erg graag mee. Geweldig. Zij is zou er heel blij mee zijn!

 9. Kansje wagen voor mijn 2 creatieve dochters ,Femke 11jaar en Sharona word 7 op 16/12 , ze zijn beide gek op knutselen en creatief bezig zijn ,via blogs zien ze dan hoe je slijm of smurfensnot enz kan maken en dan gaan ze beide direct aan de slag , geweldig om te zien , dit zouden ze dus zeker tof vinden en willen winnen daarom waagt deze fiere en trotse mama haar kansje voor haar meisjes 👭

 10. Mijn dochtertje is hier echt nog te jong voor. Maar ik schat in dat mijn nichtje dit wel heel leuk zal vinden! De serie kent en kijkt ze in ieder geval!

 11. Dit lijkt me echt iets voor mijn jongste nichtje van 10 jaar. Dat is een wetenschapper in de dop. Ze doet graag proefjes, onderzoekt vanalles. Zelf parfum maken heeft ze nog nooit gedaan dus dat is een nieuwe uitdaging voor haar. En misschien kan ze wel iets lekkers voor mij fabriceren…

 12. Dit zou een supercadeau voor onze bijna-tiener dochter! Ze heeft het op haar verlanglijstje staan voor haar verjaardag en sinterklaas.. voor de zekerheid 😉

 13. Ik doe graag mee voor mijn kleine nerd in de dop! Zelf zeep maken, slijm en andere scheikundige grappen zijn he-Le-maal haar ding! Dit past perfect in haar straatje dus! Fingers crossed!!

 14. Jaaaa heel leuk. Ik doe mee voor mijn dochter Mia. Gek op project mc2!!!

 15. OOhh dat is een tof cadeau om te winnen!! Daar kunnen mijn meiden van 6 en 8 jaar denk ik heel leuk samen mee bezig zijn.

 16. Dat ziet er zeker leuk uit, en wat een geweldig resultaat. Wij doen mee!
  Groetje

 17. Heel graag doe ik mee met deze leuke actie
  Dochter is gek op knutselen

 18. Ooooh WoW! Echt super dat ze kunnen leren en spelen tegelijk zonder dat ze het eigenlijk beseffen! Met dan nog een eigen parfum als extraatje.

  Ik zou het echt geweldig vinden om mijn meisje zo te zien experimenteren en waag dus ook lekker een kansje!

 19. Nou dat zou super zijn, dan hoeft ze de parfum van mijn man en mij niet meer te pikken en door elkaar te mixen!

 20. daar word mijn oudste kleindochter heel erg blij van

 21. OH dit zou fantastisch zijn voor mijn dochter. Op badbommen is ze al even weer uitgekeken maar haar eigen parfum heeft ze nog nooit gedaan. Zou erg leuk zijn dus doe heel graag voor haar mee en hoop dat ze straks heerlijk mag ruiken naar haar eigen gemaakte geurtjes

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: