Close
pure gold collagen

Pure Gold Collagen: in 6 weken een strakkere huid

Zo een 2 maanden geleden mocht ik mijn huid laten testen. Pure Gold Collagen beloofd in 6 weken een strakkere huid. Ik deed de test!

Crèmes, potions en lotions

Joh, ik probeer alles. Helemaal de laatste tijd want die huid gaat echt drastisch achteruit. Al die jaren op Ibiza zonder enige bescherming hebben mijn huid niet veel goed gedaan. Maar als je jong bent, kun je nog wel eens wat eigenwijzer zijn, en denken dat je altijd zo blijft. NOT! Ik heb ook veel last van haaruitval (ouderdom en PCOS). Ik gebruik nu natuurlijk wel goede creme en serums, maar botox staat wel op mijn verlanglijstje. Ook na de 6 weken met Pure Gold Collagen.

Na 6 weken een strakkere huid met een collageen drankje

Een collageen drankje werkt dus wel. Je moet geen wonderen verwachten. Maar mijn haar valt echt iets minder uit en is toch wel wat steviger aan de uitgroei. Mijn nagels zien en voelen sterker aan. En last but not least, de huid ziet er beter uit. Hij voelt iets strakker aan, en ziet er wat frisser uit. Ook de diepe groeven na het slapen verdwijnen een stuk sneller dan normaal.

Overigens is dit dus zo een collageen drankje wat je op de Koreaanse beauty video’s ziet. Je weet wel waar ze ehm niet de allermooiste zijn, 10 van die drankjes achterover gooien en een laag plamuur, en tada beauty queen? Nou dat zijn dus collageen drankjes. Helaas werken ze ook weer niet zo snel, maar ze hebben zeker effect!

Ik heb een buurvrouw en een goede vriendin beide een kuur van 10 dagen gegeven. Ook zij zagen en voelden verschil in huid en nagels na 10 dagen al. Ik ben dus niet de enige die erg blij was met dit drankje. Oh, zij vonden hem trouwens erg lekker, ik iets minder

Ik!

Mijn resultaten

01. Judith Jasper
General information
Age: 1976 (41 years old)
Lived in Spain and spent time in the sun
Lack of sleep (5hs per night – little kid)
High stress level
In the sun 3-4 hs/day – SPF 15-30 multiple times
Takes food supplements – no collagen supplements
Healthy diet
No smoking
No alcohol
Aim: improve skin and nails – improve energy levels and appearance –
protect skin for winter “IMPROVE SKIN AND HAIR

Skin elasticity is high (expected values between 0 and 15).

Retraction time (the time skin takes to go back to the baseline
condition) is
appropriate for the age of the subject.
In general the skin condition is fine.
To improve: photo-damage and collagen density
There is some photo-damage. Ideally we would like this
number to be near 0. It’s likely this is of consequence of
sun exposure while living in Spain.
Skin thickness (on average between 600 and 1000 μm in
women) is good. Skin becomes thinner because of ageing.
Ideally the skin should not be too thin.
Collagen density (healthy density between 40 and 60) is a
bit lower than expected for the age of the subject
( lees hier meer over collagen peptides )
Het komt er dus op neer dat mijn huid best meevalt hoe weinig slaap ik heb, en hoe veel ik in de zon zat. Helaas kon ik niet op de dagen komen dat ik het eindresultaat kon meten, maar ach, het gaat om wat je ziet in de spiegel uiteindelijk! Zelf de Pure Gold Collagen proberen doe je hier!
Is het een alternatief voor botox? Zeker wel! Alleen voor diepe rimpels zul je echt naar een spuit moeten grijpen. Dus welke dokter zou jij aanraden voor mij?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang