Close

Raamdecoratie kopen: 4x inspiratie!

Raamdecoratie is net zo een belangrijk onderdeel van je interieur als de rest van je meubels en dergelijke. Misschien zelfs net iets meer belangrijk, omdat deze niet alleen zorgt voor een mooiere uitstraling in je huis, maar ook functioneel is ten opzichte van wat er buitenaf komt. Vooral houten jaloezieën zijn erg geschikt. Nu kun je je afvragen wat voor raamdecoratie er past bij je inrichting, waardoor je inspiratie op wilt doen op het gebied van raamdecoratie combineren met je interieur. Daarom geeft Inhuis Plaza inspiratie op het gebied van welke houten jaloezieën je moet kopen en wat je hiermee kunt om van je kamer een mooi en praktisch geheel te maken.

1. Natuurlijke sfeer

Houten jaloezieën kopen doe je vaak met een oog op duurzaamheid. Het hout van de jaloezieën past goed bij een inrichting waar meer natuurlijke elementen in voorkomen. Hout en steensoorten met een sterke kleur zorgen voor een robuuste maar rustgevende uitstraling in je huis. Laat je jaloezieën ook meteen de lichtval regelen, waardoor je kamer belicht wordt op de juiste puntjes om het juiste effect bij te hebben.

2. Zakelijk niveau

Houten jaloezieën kopen is ook voor zakelijke ruimtes erg geschikt. Of het hier nu gaat over een kantoorruimte of je eigen studiekamer thuis. De houten jaloezieën werken mee met de productiviteit in de ruimte waardoor je vlotter en effectiever aan de slag kan gaan met je werk. Daarnaast bieden ze ook een goede zonwering zodat deze niet teveel op je beeldscherm schijnt en creëer je meer privacy door deze dicht te doen of in een bepaalde hoek in te stellen002E

3. Lekker opvallend

Tegenover de zakelijke ruimte staat de vrolijke speelse kamer. Hier mag best wel wat opvallen door bijvoorbeeld de muur een nieuw flitsend kleurtje te geven. Je houten jaloezieën kunnen hier perfect mee gecombineerd worden, dankzij de veelzijdigheid aan soorten hout. Van lichtkleurige varianten tot een wat diepere kleur kunnen deze jaloezieën goed in contrast staan met de fellere kleuren in de kamer, omdat het hout de kleuren nuanceert.

4. Strak in de plank

Houd je van overzicht en een strak design? Dan passen strakke houten jaloezieën hier perfect bij. Wanneer alles in je huis gestroomlijnd is creëert dit orde en kun je zonder stress ontspannen op de bank, turend uit het raam waar je raamdecoratie uit hangt. En wanneer het weer tijd is om iets te ondernemen zorgt deze raamdecoratie ervoor dat je weer met volle energie kunt doen wat je moest doen. Hulp nodig bij het uitzoeken welke raamdecoratie bij je interieur past? Vraag dan advies aan Inhuis Plaza.

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang