Close

Het is weer regenlaarzen tijd!

Hoogzomer in Nederland betekent op dit moment dat je dringend op zoek moet naar nieuwe kaplaarzen. We krijgen nog 2 mooie dagen dit weekend, en dan weer veel regen. Wij zijn dus lekker samen achter de computer gekropen en hebben wat regenlaarzen opgezocht. 

Regenlaarzen

Gelukkig kun je ze na de zomer ook nog gebruiken. Tenminste gelukkig. Ik had liever slippers het hele jaar gehad. Maar helaas. Toch zijn dit wel erg leuke laarzen, en werden de meiden er helemaal vrolijk van!

Voor Miya vonden we de leukste laarzen bij kleertjes.com, ze hebben daar echt een hele ruime keuze. En zijn echt enorm schattig. Ze krijgt nu voor het eerst regenlaarzen, dus ze moesten wel een beetje speciaal zijn. Die van Bergstein zijn ook echt erg leuk, en in alle maten en kleuren te krijgen. Ik denk dat ik voor mezelf eens daar ga kijken.
laarzenmiya

 

Het fijne is dat ze helemaal dicht zijn allemaal, dus echt geen kans op natte voeten!! De meiden willen nog wel eens in plassen springen dus best heel belangrijk zeg maar.

Voor Keira moet het allemaal wat modieuzer, ze is een echte tween fashionista, en best heel moeilijk met kleding. Nou is ze dit al sinds heel klein hoor, en wil naast wereldberoemd, ook wel styliste worden. Maar dan wel 1 die kleuren bij de mensen aantrekt. Zij vond de Supertrash laarzen het mooist, maar die vond ik meer voor als ze een paar jaar ouder is.laarzenkeira

Dit waren haar andere keuzes. En hoewel ik de zwarte of die met de ruitjes eigenlijk wel het mooist voor het vond. Gaat zij voor de laarzen van HEMA. Die vind ze het allerleukst. Daar zitten nl alle kleuren van haar kleding in. Dus past bij alles. Logica.

Dus deze zomer steken we de paraplu weer op, trekken we de kaplaarzen weer aan, en hebben het allemaal over dat dit toch wel de heetste zomer ooit was in Nederland…

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang