Close

Is het bij jou ook zo gezellig met de kinderen in de auto?

Wij gaan regelmatig op pad met de kleintjes, mijn familie woont bijvoorbeeld nog steeds in Amsterdam, en die van man in Nijmegen. Maar ook vinden we het heel leuk om gewoon dagjes weg te gaan, korte tripjes te maken etc. Altijd leuk, behalve de reis zelf.. 

Met de kinderen in de auto

Heb ik leuke fantasieën over lachende kinderen in de auto, of gezellig samen zingen en leuke gesprekken houden… is zelfs het kortste ritje vaak een drama. Er moet geplast worden, ze pakken alles van elkaar af, gillen, schreeuwen, huilen, en dan zitten ze nog niet eens in de auto.

Het is dan ook nog eens een heel onveilig gedoe als je met je telefoon bezig bent voor muziek of de gps. Daarom hebben wij een heel handig houdertje aangeschaft uit de autohouders categorie die meteen je telefoon oplaad, en heel buigbaar is. Je kunt dan ook handsfree bellen eventueel, en met kleintjes in de auto kun je natuurlijk niet veilig genoeg zijn. Veiligheid in de auto is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Je kunt behoorlijk schrikken van gillende kinderen, en ook steeds achterom kijken, waarschuwen en stress is niet hele veilig onderweg.

Wij kregen als tip om een andere houder achterin te proberen. De meiden willen nl allebei op de tablet. – Ja, ja, wat is er met naar buiten kijken en praten gebeurt? Dat verveeld redelijk snel, en voor een half uurtje is dta prima nog te doen, spelletjes en waarschuwen enzo, bij langere ritten willen wij graag een tablet.- . We hebben dus die houder gehaald, filmpjes op de tablet gezet, en nu kunnen ze dan zeker een kwartier rustig iets kijken. Meestal vallen ze dan ook in slaap.

Om de kindjes lekker bezig te houden onderweg nemen we vaak ook lekker wat fruit mee, of krentenbollen. Niet te veel want dan zit je weer met spugende kinderen. Ook het drinken zit aan een limiet, dit ivm het stoppen bij elk tankstation. We hebben altijd lekkere kussentjes, knuffels en een deken in de auto, maakt het toch even wat knusser.

Maar je ziet het, wij kunnen duidelijk nog wat tips gebruiken! Heb jij die?

WINNEN WINNEN WINNEN

Lijkt zo een tablet houder jou ook wel handig voor in de auto? Dan krijg jij er van mij 1 cadeau! Je kunt meedoen door hieronder een bericht achter te laten met een leuke tip voor  in de auto met kinderen. Je mag dit bericht natuurlijk ook delen!

Succes en binnen een week heeft de winnaar bericht!

ps: Kijk eens op Mobile Fun in de Galaxy s6 Edge Plus hoesjes categorie voor de nieuwste hoesjes!! 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Is het bij jou ook zo gezellig met de kinderen in de auto?

  1. Ideaal! Onze iPad kan er dan mooi in voortaan! 🙂
    Kunnen de twins samen tv kijken in de auto 🙂

    Mijn tip: Een spelletje maken voor in de auto. Als we een lange rit voor de boeg hebben, maak ik een blaadje en teken of schrijf ik er woordjes op. Deze tekeningen of woordjes moeten ze onderweg zoeken buiten. Denk aan een kerk, een flatgebouw, een rode auto. Als ze iets gezien hebben, mogen ze hem afvinken. Zo blijven ze lekker bezig onderweg en natuurlijk krijgen ze aan het einde iets lekkers als beloning! 🙂

  2. Jahaaaaaaaaa deze willen we allang. Niet omdat de kids vervelend zijn maar omdat ik beu ben van die lamme arm :p

  3. Mijn kleine man vind het gezellig in de auto en het liefst met muziek aan of een dvdtje.
    Hij wilt bij thuis komt ook nog altijd even zelf sturen lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang