Close

Review van Barbie- Dolfijnen Magie

Barbie is te zien in een nieuw onderwateravontuur! In ‘Barbie- Dolfijnen Magie’ probeert Barbie samen met haar zusjes en Ken het prachtige koraalrif en de dolfijnen te beschermen. Tijdens dit avontuur ontmoeten zij een bijzonder meisje genaamd Isla. Per ongeluk komt Barbie erachter dat Isla eigenlijk een zeemeermin blijkt te zijn

 

We LOVE Barbie!

Als kind was ik de grootste fan van Barbie. Ik vond serieus geen enkele pop leuker dan Barbie. Mijn hele kamer was ook ingericht naar Barbie. En toen ik Keira kreeg, kon ik dus niet wachten tot ook zij met de Barbie’s wilde spelen.

 

Gelukkig was dit al snel, en hebben wij zo heel wat uurtjes samen doorgebracht. Ook moesten alle films er natuurlijk komen. We hebben er echt geen 1 gemist. Ik keek natuurlijk voor Keira (ahum). De kerstfilms staan ook elk jaar wel een paar keer op. Dus toen de nieuwe film Barbie- Dolfijnen Magie uit kwam en wij de pre screening mochten kijken, waren we allebei mega enthousiast! Miya is nog niet zo een Barbie fan, en Keira ondanks dat ze al net de Barbie leeftijd voorbij is, vind het nog steeds leuk om de film te kijken.

 

Barbie- Dolfijnen Magie

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Kaartjes winnen en review

 

Dit was weer zo een feel good Barbie film. De locatie van de film was natuurlijk prachtig en ook spelen ze natuurlijk helemaal in op het inlevingsvermogen van een kind met de dolfijnen en de zeemeermin. Je wilt helpen!

De film Barbie- Dolfijnen Magie is nu in de bioscoop en is echt een aanrader! Wil jij graag 4 kaartjes winnen, dan zou ik het leuk vinden als jij mijn Facebook pagina liked, en hier of daar een reactie achter laat!

 

De winnaar krijgt deze week bericht, zodat je eventueel volgend weekend al naar de bios kan!

Barbie Dolfijnen Magie, de nieuwste film van Barbie!
Barbie stars in Barbie Dolphin Magic!

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

21 thoughts on “Review van Barbie- Dolfijnen Magie

 1. Een film over pratende pastel kleurige dolfijnen met hartjes, een zeemeermin en puppies die je leven redden.. Denk niet dat we ons zorgen hoeven te maken om die duikbril

 2. Ik vind deze film een slechte invloed op de jeugd hebben. In een scene bevinden Barbie en Ken zich onder water. Echter, Barbie en Ken zijn slechts uitgerust met een zwembril en een snorkel. Ik spreek uit ervaring dat deze spullen niet voldoende zijn voor een duik. De jeugd kan uit deze scene opmaken dat ze door middel van een snorkel en een zwembril een duik kunnen maken. Dit verhoogt de kans dat kinderen stikken door zuurstofgebrek.

 3. Ik speelde vroeger ook zoveel met barbies. De films heb ik nooit echt gevolgd, omdat ik net te oud was toen ze uitkwamen om ze nog interessant te vinden.

 4. Super leuk!!! Daar zou ik heel graag heen willen samen met mijn dochter! Ze is fan van Barbie en dol op dolfijnen en zeemeerminnen! En ze kijkt graag naar filmpjes van Barbie op de tablet! Maar een echte film in de bios is natuurlijk veel gaver! En dan mogen we ook nog 2 vriendinnen meenemen…helemaal geweldi! 💝🍀😀

 5. Wat leuk! Gek op barbies was ik vroeger, en mijn jongste dochter van 6 nu ook. Dat zou een leuk moeder/dochter uitje zijn!

 6. Lijk me zo leuk met dochter en 2 nichtjes heen t gaan een heerlijke meiden dag… me dochter is groot barbie fan en heeft veel dvds van een vriendinnetje gehad dus ik denk dat ze de film geweldig zou vinden

 7. Ik ben zelf van België dus kan jammer genoeg niet meedoen maar wat een nostalgie Barbie! Ik kan persoonlijk niet wachten om met mijn zoontje naar 1tje te kunnen gaan kijken!

 8. Ik was ook altijd een hele grote barbie fan! Heb denk ik wel tot m’n twaalfde met barbies gespeeld! Nu een zoontje en het lijkt er niet op dat hij ermee zal gaan spelen…

 9. Ik was zelf altijd zo’n intense fan van Barbie! ‘t Is dat ik een jongetje krijg, dus dat wordt waarschijnlijk Duplo en Lego enzo. Maar anders…

 10. Jaaaaa!!! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtjes. Een uitje met hun tante is favoriet!

 11. Ik was vroeger ook mega barbie fan! Onze meiden vinden er helaas niet veel aan 🙁

 12. erg leuk. ik was vroeger echt een barbie fan; ik speelde alleen maar met barbies. dus ik had/heb er ook veel. dochter elise van 6 speelt er nu volop mee en we zouden dan ook heel graag samen (en met haar bff en moeder) naar de film gaan!

 13. Ik geef het eigenlijk niet graag toe maar ik ben dol op films met Barbie. Vooral de Notenkraker. Daarvan vind ik de muziek ook zo mooi.

 14. Ja wat leuk naar de de Barbie film, samen met mijn meiden en nog 2 vriendinnetjes. Dat zien mijn meiden zeker zitten. Ze hadden de reclame al gezien en ja toen werd er al enthousiast geroepen, “daar willen wij naar toe”!
  Doe graag voor ze mee!

 15. Wauw ik doe heel erg graag mee voor deze kaartjes. Samen met ons nichtje Sophie als ze hem nog niet gezien herft en anders met het kindje van mijn vriendin gezellig naar de film.

 16. Ik zou heel graag met mijn dochter heen willen gaan. En wat vriendinnetjes natuurlijk. Ik kan er ook nog van genieten, kleertjes aandoen, haar mooi maken. Samen gezellig een dvd van Barbie kijken of een boekje lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang