Review film Uilenbal met leuke winactie!

Ken je de film Uilenbal al? Een heerlijke feel good familie film. De film vertelt het verhaal over de 8-jarige Meral die dankzij muis Piepiep vriendjes probeert te maken met haar klasgenootje. Lees snel mee om te kijken hoe je een dvd kunt winnen! Ik geef er 3 weg!

Inhoudsopgave

Uilenbal

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril.
Uilenbal” gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.Uilenbalposter1 Review film Uilenbal met leuke winactie!

Review

Keira heeft Kikkerdril (van dezelfde makers) zeker 100x gezien. Dat er dus een nieuwe film kwam was meteen feest. Ze heeft hem eerst rustig in haar eentje gekeken, en daarna gezellig met haar zusje van 3. Voor kleine Miya was het verhaal nog iets te moeilijk, maar visueel vond zij het wel nog steeds erg leuk.

Keira vond het een hele mooie film, inderdaad een feel good film. Een film waar je even verdrietig bent, maar ook wel weer heel blij van word, en toch nog spannend is. Zij was dus erg enthousiast, en heeft hem mee naar boven genomen om lekker op jaar laptopje nog een keer te kijken, geslaagd dus voor een meisje van 10.

Winactie

Zoals ik al eerder aan gaf, mag ik maar liefst 3 dvd’s weg geven! Hoe leuk is dat dan? Ik zou het super vinden als je dit bericht deelt, of/en dat je mijn social media liked.

Woensdag hebben de winnaars bericht, zodat je het weekend al lekker de film kunt kijken.

Succes!

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

9 gedachten over “Review film Uilenbal met leuke winactie!”

 1. ziet er leuk uit, zou mooi zijn voor wanneer de kleinkinderen komen logeren

 2. Albertine van Veldhuizen

  Onze 4 dochters willen deze film heel graag zien! (En wij kijken graag met ze mee…gezellig een avondje op de bank met wat lekkers!)

 3. Femke Dekker

  Wauw … dit lijkt me een leuke film! Heerlijk om tijdens een regenbui lekker samen op de bank te kruipen en een mooie film te kijken. Hopelijk mag ik mijn kinderen blij verrassen.

 4. Leuke film om lekker samen op de bank te kijken. Ik ben er benieuwd naar, loot graag mee!

 5. Christa lindhout

  Ik doe heel graag mee. Leuk voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter in maart.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven