Review | Marina Miracle | Een wonder voor de huid in de winter

In de winter is de huid extra droog. Vooral ik heb nogal last van eczeem en echt heel droge plekken op mijn gezicht als het weer zo raar doet. Ik mocht Marina Miracle proberen, en dit is het resultaat.

Marina Miracle

Ik zal eerlijk bekennen dat ik Marina Miracle nog niet kende, maar toen ik erover las was ik gelijk enthousiast. Zoals ik al eerder zei heb ik een ontzettend moeilijke huid in de winter, en kan alle hulp gebruiken.

Marina Engervik is de bedenker van dit nieuwe merk. Zij heeft haar leven lang last gehad van atopisch eczeem, met acne. uiteraard heeft van alles geprobeerd om hier van af te komen. Zij is zich gaan verdiepen in natuurlijke ingrediënten en is deze zelf gaan mixen. Haar eerste product was een facial olie. Ze is dit zelf gaan testen en na 4 weken kwam er resultaat. Vrienden en familie probeerden het ook en noemden het een miracle oil. Vandaar ook de naam Marina Miracle.

Inmiddels heeft zij meerdere awards gewonnen zoals the Beauty Shortlist 2018, Swedish Health Awards 2018, The Janey Loves 2018 Platinum Awards en nog veel meer! Dat klinkt alvast goed!

Ik heb de volgende producten getest:

  • Sweet & Creamy Oil Cleanser
  • Amaranth Face Oil
  • Argan Night Serum

Sweet & Creamy Oil Cleanser

Dit is een natuurlijke 4 in 1 reiniger. Het verwijdert alle make-up (zelfs waterproof en long lasting lipstick!), en reinigt de huid. Het ruikt naar kokos en vanille, zonder heel sterk aanwezig te zijn. Het bevat gefermenteerde broccoli, tomaten, Marigold olie, zonnebloem, kokos, rozenbottel en zonnebloem. Samen zorgen ze voor een gevoede, gehydrateerde en schone huid. Mijn gezicht voelde al na 1 keer fris en zacht aan. Na meerdere keren gebruik wil ik bijna niet anders. Het prikt totaal niet, en laat de huid niet droog achter. Vooral nu ik veel warmer douche dan in de zomer is dit dus ideaal.

Amaranth Face Oil

Dit is een voedende gezichts olie. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik hem ook op de droge plekjes bij mijn dochter heb geprobeerd bij haar okseltjes. Ze is altijd aan het krabben, en nu was het gewoon na 2 weken al een stuk minder. De meeste olie en crème vind zij nogal prikken, en dat was ook hier niet het geval. Als er een olie komt voor het hele lichaam sta ik als eerste in de rij. Ook voor mijn huid voelt het super zacht aan. Ook echt niet vettig dus je kunt daarna gewoon je make-up op doen. Sterker nog, die blijft dan heel mooi zitten en je ziet er echt wat frisser uit.

Argan Night Serum

Argan olie staat natuurlijk al bekend als wonderolie. Voor de huid, maar ook voor het haar. Mensen nemen zelfs een lepeltje om allerlei kwaaltjes te voorkomen. Dat kan met deze olie natuurlijk niet. Maar zoals je mag verwachten van een goede argan olie, doet hij wel wat hij belooft. Het is een serum verrijkt met AHA fruitzuren, grapefruit en mandarijn. Die zorgen voor een heerlijk frisse geur. Het egaliseert de huid en verminderd rimpels. Die op mijn voorhoofd en bij mijn mond zijn ook na een maand gebruik echt minder. Je mag het product maximaal 2 tot 3x per week gebruiken, maar zelfs dan heb je een mooi resultaat.

Wat ik vooral fijn vind aan de producten van Marina Miracle is dat ze niet prikken of branden. Ze ruiken stuk voor stuk even lekker en zijn best zuinig in gebruik. Ken jij Marina Miracle al? En wat gebruik jij tegen een hele droge huid?

Review | Marina Miracle | Een wonder voor de huid in de winterVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥