Beauty,  My Simple Life

Review: Merino Skincare

Zoals je weet test ik graag producten uit die ik niet ken, ondanks mijn allergie. Van Merino skincare mocht ik de ALOE VERA SKIN CREME en de LANOLIN SKIN CREME proberen.

Merino Skincare

Merino Skincare is een lijn voor huidverzorging uit Nieuw Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten waardoor ze optimaal voeden, verzachten, beschermen en herstellen. Je kunt de crèmes dagelijks gebruiken, maar ook voor meer specifieke huidproblemen als een extreem droge huid bijvoorbeeld.

mommylovespink3 600x253 - Review: Merino SkincareALOE VERA SKIN CREME

Deze crème is voor dagelijks gebruik. Het helpt bij de vochtbalans en veerkracht te herstellen en op te bouwen. Het is een combinatie van Aloë Vera, amandel- en avocado olie, en vitamine E. Ik heb deze crème op mijn hand geprobeerd omdat ik vaak niet goed reageer op Aloë Vera in crèmes,  en helaas, ook dit keer geen succes. Ik kreeg een hele rode vlek.
Mijn man heeft een hele droge, en snel geïrriteerde huid, dus hij wilde het ook wel proberen. Hij had best wat schilfers op zijn voorhoofd, en best wel veel rode vlekken. Dat werd na een week gebruik wel een stuk minder. Het is dus ook echt verzachtend en kalmerend.

BeautyPlus 20160324123210 save e1459545740571 600x450 - Review: Merino SkincareLanolin Skincreme, No Perfume

De meisjes en ik probeerden de Lanolin Skincreme, No Perfume, we hebben allemaal een droge huid, en Miya en ik zelfs tot aan eczeem achtig toe. Dus ik was hier best benieuwd naar. Na de eerste vlek op de hand had ik geen reactie, afgezien dat het minder droog aan voelde. Dus ik heb het op onze gezichten gesmeerd. Keira heeft een perfecte huid, dus die merkte geen verschil. Maar Miya kwam echt in de ochtend naar het tubetje wijzen, ze krabt ook minder. Ook ik ben er super tevreden over, mijn huid is veel zachter, en ik smeerde het altijd even uit op mijn handen, en ook die zien er minder rimpelig uit. Echt fijn dus!

Het hoofdbestanddeel is lanoline, dat is een natuurlijke olie die vrijkomt als schapenwol wordt gewassen. Het lijkt het meest op de olie die de mensen huid zelf aankomt. Het is voedend, verzachtend en herstellend.

Zelf ben ik nu wel heel erg benieuwd naar de collageen crème, die rimpels gaan helaas niet meer vanzelf weg in de ochtend…

 

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Review: Merino Skincare
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?