Close

Review nieuwe horloges

Ik beken: ik draag al jaren geen horloge. Ik heb ze wel, maar ja, ik vergeet ze gewoon. En de tijd kijk je op je telefoon toch? 

Horloges

Maar ik moet wel zeggen, dat ik het bij een man altijd mooi vind staan. Maakt het verhaal af zeg maar. Een strak pak, goede schoenen, en een mooi horloge. Het is ook iets waar ik op let tijdens eens zakengesprek, schoenen,  verzorgd en horloge. Nou gaat het dan om de zaken,  maar als iemand onverzorgd is,  dan ben ik altijd een stuk voorzichtiger in zakendoen,  want als hij daar al geen moeite mee neemt?
Bij vrouwen hetzelfde,  maar let ik eerder op de sieraden en de tas. Maar soms zie je zo een vrouw waar alles klopt,  mooi klokje erbij,  en dan wil ik dat ook.

horlogeIk ben geen fan van wilde drukke horloges die laat ik liever voor de jongere generatie.
Vroeger konden ze niet groot genoeg zijn, ik had wel 10 Swatch horloges waarvan ik er 1 al zeker 10 jaar heb, nog steeds mooi is en het ook nog steeds doet. Ik had ook een G-shock horloge, een BabyG, noem maar op. Verder was ik altijd te laat, want ik keek er nooit op. Maar ik zie Keira nu ook naar horloges kijken, en ze heeft dezelfde smaak als ik vroeger. 

converse horlogeVan Horloge.nl kreeg ik een mailtje of ik er voor ons allebei 1 uit wilde zoeken. Dat lieten we ons geen 2x zeggen. Keira wilde in eerste instantie die van haar wishlist, maar was meteen verliefd op de Converse Rookie. Het Swatch horloge van Keira’s wishlist is trouwens wel verkrijgbaar op Horloge.nl, dus als ze deze nog een keer zou willen, dan weet ik hem te vinden!
Keira heeft weinig begrip van tijd,  en in 5 minuten denkt  ze altijd heel veel te kunnen doen nog.  Met een horloge krijgt ze een beter besef. Ook handig met buitenspelen,  ze heeft dan geen excuus meer dat ze tijd niet wist.  Ik ben heel blij dat het wel een ouderwets uurwerk is,  zodat ze straks ook een klok waar alleen pijlen op staan bijvoorbeeld kan lezen. 

converse watch

De rubberen band van het Converse horloge is heel zacht, en irriteert dus totaal niet. Hij kon makkelijk om haar dunne polsjes door de vele gaatjes in het bandje. En hij is geschikt voor douchen, wat inhoud dat als ze op school haar handen wast, of wat dan ook, het niet meteen stuk is.

superdry horlogoIk zelf had een Superdry horloge uitgezocht, ik draag weinig sieraden tegenwoordig, maar een horloge vind ik nog steeds wel mooi. Het was ook wel tijd voor een echt volwassen horloge. Ik koos een blauwe, die overigens veel donkerder is dan op het plaatje op de site, bijna tegen zwart aan. Gelukkig maar, want ik vind deze kleur eigenlijk mooier, ook met de oranje knopjes en zo. En het past gelukkig overal bij. Ook wel erg handig. Hij is spatwaterdicht,  dus hoef niet in paniek te raken in de regen.

superdry horlogeOp Horloge.nl is het nu ook sale! Er zijn wel meer dan 1100 horloges tegen scherpe prijzen verkrijgbaar! Neem ook eens een kijkje en vind jouw perfecte horloge!

Hoe zit het met jou? Draag jij nog een horloge?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Review nieuwe horloges

  1. Super leuk horloge, lekker fel kleurtje! Heel leuk voor die jonge meiden! Ik moet ik ook vaker een horloge dragen, vergeet het idd vaak. Best zonde want zoals je zegt maakt het een outfit net even ‘af’

  2. Wat leuk!
    Ja, ik draag sinds een klein jaartje weer een horloge en ben meteen een soort van doorgeslagen.
    Heb er in korte tijd direct zes.

    Veel plezier van de klokjes!

  3. Ik draag altijd phone watches. Met een dual sim-kaart heb ik hetzelfde nummer op zowel mijn reguliere mobiel, als op mijn phone watch. Ik moet altijd erg op mijn stappen letten dat ik mijn gewone mobiel niet thuis vergeet. En als zorgdrager van mijn vader vind ik het belangrijk dat ik voor hem ten alle tijden bereikbaar voor hem ben. Dus mocht ik hem eens vergeten ben, dan haal ik mijn phone watch van de flightmode af en ben ik gelijk hier op bereikbaar. Ook geen zorgen om batterijen of opwinden. Gewoon uiterlijk om de zoveel dagen effe opladen. Klaar. Plus er zit radio op, mp3 speler, dus nooit zonder muziek (zolang ik wel het oortje op zak heb). Ik doe niet meer zonder. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang