Review: No7 Lift and Luminate TRIPLE ACTION Serum

No 7 lanceert Lift and Luminate TRIPLE ACTION Serum. Prima ballerina Alessandra Ferri is het gezicht van de nieuwe wereldwijde No 7 campagne.

No7 Lift and Luminate TRIPLE ACTION Serum

Het serum is in een kliniek getest, en daar kwamen 3 uitslagen uit:

  1. Rimpels lijken minder. Na 3 weken getest te hebben vond mijn vriendin dat de hele fijne rimpeltjes echt wat minder aanwezig leken. Op de wat diepere rimpels zag zij geen effect
  2. De huid voelt strakker aan. Heel eerlijk merkte zij hier geen verschil. Wel was haar huid zachter en rustiger. 
  3. De huidtint is gelijker. Hier was zij erg enthousiast over. Haar huid voelde dus niet alleen zachter aan, maar de vlekker waren zo goed als verdwenen, en ze kon echt veel minder make-up gebruiken. Haar huid zag er ook stralender uit, en oogde jeugdiger. 

Uiteraard blijft zij het serum nog even gebruiken tit het op is. Mochten er dan nog etreme resultaten uitkomen, dan laat ik jou dat zeker weten. Voor nu is zij in ieder geval erg tevreden met het resultaat, vooral omdat het ook een fijn prijsje heeft voor een serum die zoveel beloofd en waarmaakt.

no7De reclame

Er wordt echt een prachtige reclame gebruikt die ik je niet kan onthouden. Alessandra Ferri is een prachtige vrouw van 52, en is de ster van het filmpje.

Op haar 15e was Alessandra de jongste danseres bij het Royal Ballet van Londen. Op haar 52ste heeft ze haar come-back gemaakt.

Samen met Alessandra Ferri laat No 7 zien dat schoonheid veel verder gaat dan het uiterlijk; door ongelofelijk talent, doorzettingsvermogen en hard werken laat Alessandra op haar 52ste het publiek weer versteld staan van haar kunnen. Voor de lancering van No 7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION SERUM, treedt Alessandra op in een korte film waarin ze danst met een hologram van haar jongere ik. Bekijk de korte film:

 

Wat vind jij van de video? Prachtig toch?

De featured image van de dame met crème is van Shutterstock 

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥