Wij testten het Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje!

Zoals je misschien weet fiets ik overal naar toe. Ik ben weer eens bezig met theorie, maar voorlopig ga ik nog met de fiets. De kleine gaat dan achterop, en natuurlijk moet dat zo veilig mogelijk. Dit keer probeerden wij het Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje.

Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje

Er zijn natuurlijk zoveel fietsstoeltjes dat je soms niet weet waar je voor moet kiezen. Doordat ik door weer en wind fiets, heb ik misschien andere eisen aan fietsstoeltje dan iemand die alleen op mooie dagen naar het park fietst. Het Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje voldoet hier helemaal aan.

DSC 1381 01 - Review | Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje voor achterop de fietsBelangrijk

Voor mij is het erg belangrijk dat je een stoeltje makkelijk droog kunt maken, en de regen niet blijft liggen. Ook moet hij makkelijk te monteren zijn, en uiteraard lekker zitten voor de kleine. Als hij dan nog voordelig is en er leuk uit ziet ben ik helemaal gelukkig.

DSC 1380 01 - Review | Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje voor achterop de fietsHij is makkelijk droog te houden (ik fiets nogal wat in de regen, dit is echt een ding!)en ook zo droog te vegen. Er zit een soort van rubberen kussentje op die je met klittenband ook zo los en vast kunt maken. Nou moet ik wel zeggen dat hij aan 1 kant erg snel los heeft gelaten. Maar dit was zo weer gemaakt. Het stoeltje is echt in 5 minuten vastgezet op je fiets. Dit betekent dus ook dat als je een keer iemand anders achterop wilt, je het stoeltje er snel weer even af kunt halen. Heel erg handig!

DSC 1379 01 - Review | Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje voor achterop de fietsMiya vind het stoeltje prima zitten, en ook de kleurtjes vinden wij erg mooi. Heel neutraal maar toch vrolijk door het blauw. Het zit zacht door het rubberen kussentje en de riemen snijden niet. Zelf vond ik het ook heel slim dat je twee handen moet gebruiken om het slot open te maken. Miya heeft nogal eens de neiging om het zelf open te trekken, en dat kan bij deze dus gelukkig niet. Zit nog een extra kinderslotje op. Voor volwassenen heb je dat in 1 handeling gedaan, maar kleintjes zullen daar iets wat meer moeite mee hebben.

Wij zijn dus enthousiast! Fiets jij ook overal heen of heb je lekker een auto?

Review Polisport Bubbly Maxi fietsstoeltje voor achterop de fiets - Review | Polisport Bubbly Maxi+ fietsstoeltje voor achterop de fiets


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love