Close

Review Rosti Mepal + Winactie!

Ik heb wel 100 verschillende bewaarbakjes, lunchboxjes en opbergspul. Dat vind ik fijn want al het karton word standaard nat, en die handige plastic verpakking met plakstrip scheurt bij mij gewoon helemaal open.

Daarom heb ik van alles in doosjes en bakjes. Ook heel handig als je een dagje op pad met de kinderen bijvoorbeeld. Dan nog wat kampeerservies erbij om lekker ergens te picknicken bijvoorbeeld. En ja, wij doen het nog steeds, gaan lekker naar het bos, en als het niet regent eten we daar een broodje met warme chocomel bijvoorbeeld.

De lunchboxjes moeten voor mij ook altijd goed sluiten, maar niet te moeilijk open gaan. Ken je dat, dat je hem opentrekt en alles ligt op de grond? Ik in ieder geval wel.

rostimepal1Wat ik ook handig vind is als ik bijvoorbeeld fruit en brood mee wil nemen en dat het in 1 bankje kan. Dat was dus met de lunchbox eclipse duo daar kun je binnen in bijvoorbeeld een salade doen, in het kleine bakje de dressing, en daar bovenop in apart stukje weer fruit, vlees of vis. Zo heb je toch alles gespreid, en kun het later samen doen, maar krijg je niet van die slappe sla. Dat is toch handig? Voor je kindjes kun je zo lunchboxen maken met het fruit en brood apart bijvoorbeeld.

rostimepal2Natuurlijk kon ik het weer niet laten om er zo een fles bij te bestellen, want ik hou namelijk van een fles water bij mijn bed of bureau, op de 1 of andere manier heb ik altijd het idee dat er in de nacht vliegen of stof of iets raars in mijn glas komt. Waarschijnlijk door een oud Russisch kamergenootje die mij vertelde dat het water al de slechte energie uit de kamer opneemt, en je dat dus niet meer op moet drinken. Volgens mij was dat in de combinatie met zout, maar het is blijven hangen en sindsdien drink ik of mijn glas water meteen leeg, of helemaal niet.

WINNEN

Wat dacht je zelf van zo een leuke lunchbox en fles? Van Rosti Mepal mogen we ook jou een roze setje geven!!

Om mee te doen zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat waarom jij dit setje zou moeten winnen. Originaliteit word beloond!

Binnen een week krijgt de winnaar persoonlijk bericht! (lieve mensen die in 2017 nog reageren op deze post.. dit is een post uit 2015, en dus is de winactie nu echt wel verlopen…)

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

28 thoughts on “Review Rosti Mepal + Winactie!

 1. Allereerst wil ik even reageren op jouw opmerking over flesje naast bed: het schijnt heel gezond te zijn om meteen na het ontwaken water te drinken. Om die reden had ik vroeger altijd een fles Spa staan. Sinds ik “gewoon” water uit de kraan gebruik (wel gebruik makend van een filter trouwens; ik vertrouw het toch niet zo met die zuivering), heb ik dus geen fles meer staan. Moet ik nog altijd weer eens gaan invoeren.

  Dan wat deze te winnen prijs betreft. Nee, ik ga niet motiveren waarom ik MOET winnen. Naar werkwoord vind ik dat ook, MOETEN. Liever motiveer ik waarom ik deze set in de wacht WIL slepen. Rosti Mepal staat voor kwaliteit; het spul oogt mooi en modern en het is bijzonder bruikbaar / functioneel. Een waterfles heb ik wel, maar voor als die in de vaatwasser zit kan ik wel een tweede exemplaar gebruiken. Lunches vervoer ik doorgaans in een plastic boterhamzakje of een gewoon plastic bakje en daar wil ik wel verandering in brengen. Sowieso niet echt milieuvriendelijk met die zakjes.

 2. Mijn zus Chantal heeft sinds kort een nieuwe baan in de zorg en ik zou graag willen dat zij erg vrolijk wordt van haar lunch(pauze) dus vandaar dat ik mee doe voor mijn zus voor deze vrolijke set 😀

 3. Ook ik zou blij worden van zo’n mooie roze lunchen.

  Je wordt er gewoon blij als zo’n mooie roze lunchset je overal mee heen vergezelt.

 4. Een roze lunchbox, dat is in een woord gewoon awesome!
  Super handig om mijn lekkere lunch creaties (lees; het avond eten van de avond ervoor) in mee te nemen. En waarom ik ‘m wil winnen, omdat deze box me dan mooi overal kan vergezellen in mijn mooie roze eastpack. =P

 5. Roze is mijn favoriete kleur! Naar mijn werk ga ik met een roze tas op een roze fiets. Om het helemaal af te maken zou een roze lunchset perfect zijn. ?

 6. het ziet er prachtig uit, lijkt me ook erg handig. nu doe ik brood in een boterhamzakje. dus ik doe graag mee ….

 7. Wat ziet deze set er mooi en multifunctioneel uit!

  Nu moet ik een reden verzinnen, om deze geweldige set te winnen.
  Het is immers bijna Sinterklaas, mijn kinderen lijken wel de baas.
  Ik zou deze set aan mijn dochter kunnen schenken.. Maar dit keer kan ik iets veel beters bedenken!
  In januari moet ik zelf weer aan het werk, met deze geweldige set sta ik zeker te weten sterk!

 8. Ik ga nu altijd met brood in folie naar de theaterschool toe
  Dat gaat mis, want het folie scheurt snel, het is een heel gedoe
  Pink Press kan mij wel opbeuren
  Met zo’n mooie Rosti Mepal set hoef ik niet te treuren
  Geen broodkruimels meer in mijn tas en alles snel bij de hand
  Echt waar, je helpt me enorm uit de brand!

 9. Waarom ik dit setje zou MOETEN winnen? Geen idee; ik heb geen bijzondere prestatie geleverd en ik kom ook niet te overlijden als ik deze prijs in de wacht sleep. En als ik deze combi per se wil hebben, dan kan ik naar de winkel gaan uiteraard. Neemt niet weg dat ik dit een verdomd leuke en praktische prijs vind. Erg handig voor op het werk (sinds kort gelukkig weer een baan) en een vooruitgang ten opzichte van de plastic wegwerpzakjes die ik altijd gebruik. Roze is ook nog mijn favoriete kleur. Dus ik wil het wel graag. En ik doe er moeite voor; er wordt toch even een bericht voor opgesteld. (Al ben ik daar natuurlijk niet de enige.) Enfin, ik hoop dat ik het geluk aan mijn zijde heb.

 10. Echt iets voor mijn kleindochter die volgend jaar naar de “grote school” gaat.
  Ik denk dat ze een gat in de lucht zal springen van blijdschap als ik deze roze lunchbox zou winnen voor haar.
  Dus voor haar waag ik een kansje. Wie weet…….

 11. Deze zou ik heel graag willen winnen, ik zit nu in de opleiding en heb geen goede lunchbox
  en gebruik plasticflessen die gewoon ontzettend onhandig zijn, vorige keer was het dopje niet helemaal dicht gedraaid en hel water liep gewoon uit in mijn tas een de boeken hebben het nog wel overleefd maar ze zien er gewoon niet meer netjes uit!
  En door mijn allergie ben ik ‘gedwongen’ om altijd eten van thuis mee te nemen en een leuke lunchbox geeft je extra meer motivatie dit ook te doen!!
  Als student heb je het geld niet echt om zo’n leuk setje te financieren :/

 12. wat een leuke win-actie. Ik doe natuurlijk mee. Roze is echt mijn kleur en niet alleen die van mij. Ook die van mijn kleine meid. Ik denk dat ze met deze lunchtrommel wel gezien mag worden op school. Ik speel dus niet mee voor mijzelf, ik speel mee voor mijn dochtertje, die graag haar lunchtrommel bijpassend met haar kledij meeneemt naar school..

 13. Superleuk! Ik moet na 6 maanden verlof binnenkort weer beginnen met werken, en deze leuke set zou dat nét ietsje makkelijker maken! 🙂

 14. Wat een leuke hippe set! Daarmee zou ik graag gezien willen worden tijdens mijn nieuwe job die in januari start! ?

 15. He lekker, wat te drinken mee naar mijn werk. Hm zou ook nog wel wat lekkers lusten.
  hup een zakje koekjes, een stuk fruit en ook maar een pakje drinken in de tas
  10.00 drink en eet tijd
  grabbel grabbel in de tas
  He bahhh neeeee niet weer. Mijn hele tas onder de geplette peer want de hoekjes van mijn pakje drinken hebben de peer beschadigd. Hop in de bak er maar mee, zonde van die lekkere peer. Kan thuis weeeeeeer die tas in de wasmachine. Eerst mijn mobiel en portomonee maar schoonmaken. De peer zit echt O-VER-AL!
  grabbel grabbel op zoek naar de koekjes
  Nou dan de koekjes maar…. Ah nee he….. 100 stukjes, heel mijn koekjes geplet 🙁 Dit was vast niet gebeurd als ik zo een prachtige lunchbox en fles… En roze? Dat is toevallig mijn lievelingskleur.

 16. Ik vind het setje erg leuk, je wordt er helemaal vrolijk van, ik doe graag mee.
  Ik zou het setje voor mijn werk gebruiken, lijk me super handig.

 17. Wat een leuke actie, i love Mepal;
  Dit merk voorkomt dat mijn eten bederven zal!

  Ook gaat het vervelende lekkages tegen;
  Dat in combinatie met deze gave kleur, is voor ons een zegen!

 18. Leuke actie! Ik zou graag wat gezondere lunches mee willen nemen naar mijn werk, dus dan komt deze lunchbox als geroepen 🙂

 19. Ooo kon mijn bevallingsverlof maar wat langer duren
  Maar na 26 weken vrij is het over met de vrije uren.
  Straks gaan we weer in de ochtend spits met de meiden.
  Tasjes vullen met bekers en trommels met lekkers voorbereiden.
  1 dametje naar de opvang en de ander naar school toe!
  En dan kan ik verder en ben echt nog niet moe!!!!
  Je wilt lekker eten
  Zonder te lekken …zeker weten.
  Met deze mooie en handige set van Mepal
  Weet ik dat het echt niet lekken zal.
  Dus doe ik graag mee voor het roze setje
  En doe ik een geluks-gebedje!
  Vriendelijke groet Helma

 20. Altijd fijn om alles gescheiden mee te kunnen nemen! En dat roze komt goed uit, ik werk met alleen maar mannen op kantoor, dus even wat opfleuren daar.

 21. Wij nemen ook altijd lunchbakjes overal mee naar toe,je kunt er van alles en nog wat fris in houden.
  En vanaf het nieuwe jaar kunnen ze ook mee naar zwemles (met een beloninkje erin natuurlijk)

 22. Leuk en handig zeg!! Wij gaan vanaf 1 januari 40 dagen zonder suiker en junkfood en gaan dus een stuk meer lunchdingen zelf maken. Dit setje is daarbij natuurlijk super handig, want wij gaan de komende tijd zonder voorverpakte spullen ;-)!

 23. Heeej wauwie…. wat een onwijs gave actie mag je weer organiseren voor de lezers van je blog… Echt super zeg!! Ook ik doe heel erg graag mee voor een kansje op dit superleuke setje, en helemaal mijn kleur hihi roze… Waarom?? Heb zelf een oude stinkachtige trommel die nodig aan vervanging toe is hihi.. Vind deze heel erg mooi
  alle verplichte stapjes doorlopen
  Fijne dag & groetjes ilsiee

 24. Roze is altijd goed!
  Zeker als er wat lekkers in moet.
  Deze mama moet weer gaan leren
  Dat betekent ook weer broodjes smeren
  De lunchbox duo in mijn tas
  Ik ben klaar voor een dag in de klas.
  Deze lunchbox en fles in mijn schoen?
  Ik hoop dat Piet het erin wil doen! 🙂

 25. Een man, twee zoons en een jongenshond… Alles, álles hier in huis is mannelijk.
  I neem pink!
  Just a dash, please ?

 26. Roze?
  Dan kan ik “Ienemienemutte” doen en 1 van mijn 4 dochters blij maken met dit setje….
  Ze zitten allevier op de basisschool, dus dat komt altijd goed van pas!

 27. Het kan tegen een stootje en het is roze.. Need I say more 🙂 Lijkt me ideaal voor de start van een schoolcarrière voor onze dochter. Kan ze haar ” lunz’ meenemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang