Review sauna Thermen Bussloo

Voor mijn 40ste verjaardag wilde ik maar 1 ding: een dagje naar de SPA en een goede massage. Mijn verloofde boekte dus een dagje bij Thermen Bussloo.

Review Thermen Bussloo

Ik heb er niet echt vrienden mee gemaakt door maar 1 persoon voor mijn feestje uit te nodigen. Maar het was precies het feestje die ik wilde hebben. Vroeger ging ik elke maand wel naar de sauna, maar sinds Miya is het er gewoon niet meer van gekomen.
Mijn allerliefste ouders waren al vroeg onderweg van Amsterdam naar Ede. Zoals bijna elk jaar was er weer een enorme sneeuwbui, zelfs na de warmste winter ooit, moest het sneeuwen op mijn verjaardag. Iets later dan gepland kwamen ze dus aan.

thermen bussloo review Onderweg nog even gebeld dat we wel onderweg waren, maar waarschijnlijk niet op tijd zouden zijn voor de massage. De lieve schat van de receptie heeft toen geregeld dat we meteen door konden lopen, en niet eerst de check in hoefden te doen.

De massage

Bij aankomst stonden er 2 masseuses op ons te wachten. We hadden expres om een sportmassage gevraagd, kriebelen en wrijven doen we thuis wel. Nou dit was geen gekriebel. Wat een geweldige massage! Echt ik heb een punt onder in mijn rug waar je niet eens mag aaien want zo pijnlijk, het zit als een rotzooi in elkaar bij mij, dus heb veel extra gevoelige punten, maar dat was echt YIKES. Ze drukte vrolijk door, en kwam op een punt dat ik bijna sterretjes zag, en opeens werd het lichter. Ik weet niet hoe ze het deed, maar het plekje is nu nog gevoelig, maar je kunt het gewoon aanraken zonder dat ik ga gillen. Ook mijn lieve verloofde werd flink door de mangel gehaald. Hij was daarna ook echt mega enthousiast. thermen bussloo review

De SPA

Na de massage gingen we door naar de check in, daar kregen we alle spullen mee en konden we naar de sauna. De lauwe sauna’s en de koude baden hebben we overgeslagen, ik had echt de kou in mijn botten zitten, en had er geen zin in. Ook de opgietingen en zo zijn niet aan ons besteed, veel te druk. Maar zorgden wel voor andere lekker lege sauna’s en konden we bij 100c wel nog gezellig een beetje bijkletsen. Dat doe je niet als er mensen bij zijn natuurlijk.

Het bubbelbad en de kruidenbaden waren ook erg lekker, helemaal toen het zonnetje doorbrak. Genieten! De scrubkamer vond ik wel erg klein, helemaal dat het zo druk was, en hoewel ik geen problemen heb met naakte mensen, heb ik dat wel als ik een harige kont tegen mij aanvoel. Overigens is volgens de sauna trend, harig weer helemaal in de mode. Ook voor vrouwen. Ik blijf uit de mode dit keer.

thermen bussloo review De lunch

We hadden er ook een lekkere lunch bij. Ik had verse zalm en een salade, en Jop van alles wat van het buffet. Het was allemaal vers, maar ik had een wel iets uitgebreider buffet verwacht. Het sapje van frambozen, gember, sinaasappel en mango was 1 van de eerste smoothies die ik zonder piepen heb opgedronken.

De prijs

Je kunt via kortingssites wel boeken en dat scheelt een hoop. Wij waren vrij last minute en hebben dus de volle mep betaald. Dat is wel pittig. De massage maakte het allemaal waard, maar 20€ pp voor een handdoek, slippers en een badjas vond ik wel een beetje belachelijk. Helemaal als je al zo veel betaald voor een arrangement, dan zou het er bij moeten horen vind ik. Voor hetzelfde bedrag dat we nu hebben betaald voor een dagje sauna, gaan we met zijn 4tjes binnenkort naar de UK.. Maar goed. Al met al, had ik het niet willen missen, en gaan we volgende keer gewoon met vakantie veilingen oid.

Ga jij graag naar de sauna?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 thoughts on “Review sauna Thermen Bussloo

  1. Als sauna en eetgelegenheid redelijk maar veel te druk met lange wachttijden. Helaas trekt Thermen zich niets aan van maatschappelijk en natuurlijk belang. In de Berendonck hier bij Nijmegen is een enorm natuurgebied gesloopt voor de aanleg van haar nieuwe sauna, net als in Bussloo. Ondanks enorm verzet van de plaatselijke bevolking. Terwijl op 9 mei 2017 een beroep bij de Raad van State behandeld wordt is desondanks doorgegaan met deze natuursloop. Vanwege drukte, en natuur-onvriendelijkheid (voor de echte vakanties en trips is mooie natuur een must en geen gesloopte natuur) een 1.

  2. Wij zijn fan van Thermen Bussloo! Elk jaar gaan we er 2 dagen naartoe, incl. overnachting. Momenteel is er een goede actie van Vrouw (van Telegraaf), incl. overnachting. Echt de moeite waard, is het ineens niet duur meer 🙂

  3. Volgende keer zeggen dat je een review voor jouw populaire lifestyle website moet schrijven van jouw editor. Met een link naar deze site, kans is groot dat ze je extra korting op dingen geven om in een goed daglicht te komen. 😉

Comments are closed.