Meteen naar de inhoud

Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

huisvrouw Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

Door je woning te reinigen met stoom, kun je grondig en snel reinigen. Stoom zorgt er namelijk voor dat bijna alle bacteriën dood gaan. Het gebruik van een stoomreiniger brengt veel voordelen met zich mee. Ik vertel je hier graag meer over.

BLACK+DECKER 11 in 1 Steam Mop met SteaMitt

Hier in huis zijn wij allemaal flink allergisch. Vooral stof en dierenharen zijn een probleem. Aangezien we de hond echt niet weg gaan doen, moet er gewoon beter schoongemaakt worden. Natuurlijk kan dit ook met een emmer en water, maar een stoom reiniger als de BLACK+DECKER 11 in 1 Steam Mop met SteaMitt kom je een heel stuk verder.

Je kunt hem echt overal in huis gebruiken, en buiten dat het 99% van alle bacteriën dood, zie je dan ook echt een verschil met je ramen en spiegels bijvoorbeeld. Wat ik ook heel fijn vind is dat de kleine die toch wel snel last heeft van eczeem, ook met een fijner gevoel lekker op de grond kan spelen. Ze is niet meer op de leeftijd dat zij alles in haar mond doet, maar de kleine van mijn vriendin komt wel bijna op die leeftijd.DSC 0528 Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

DSC 0478 Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

DSC 0512 Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

DSC 0504 Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel

Voor elke kamer

Reinigen met stoom is geschikt om toe te passen in elke kamer. Denk bijvoorbeeld aan de vloer in de woonkamer en de tegels in de badkamer. Overal in huis kun je de stoomreiniger gebruiken. Heb je een laminaatvloer? Dan kun je ook zonder problemen gebruik maken van een stoomreiniger. Het is dan aan te raden om te kiezen voor een stoomreiniger waarbij je de hoeveelheid stoom kunt regelen. Kies voor een lagere stand zodat de laminaatvloer niet te nat wordt. Op deze manier voorkom je eventuele beschadigingen.

Kijk ook dit leuke instructie filmpje!

Bij alles te gebruiken

De stoomreiniger kan voor diverse schoonmaaktaken in huis worden gebruikt. Denk hierbij aan het schoonmaken van de ramen in je woning. Met stoom gaat dit ontzettend snel en je krijgt ook nog eens een mooi resultaat. Daarnaast is een stoomreiniger natuurlijk zeer geschikt voor de vloer. Vooral als je kinderen hebt of last hebt van diverse allergieën wil je dat je vloer zo schoon mogelijk is. Met een stoomreiniger kun je dit bereiken.lekker makkelijk schone ramen met stoom

 

Reinigen met stoom in de keuken


In de keuken valt er genoeg te reinigen. Denk aan allerlei vetvlekken op de muur en kastjes en de viezigheid die je kunt vinden op je kookplaat en fornuis. Een stoomreiniger kan je hier ontzettend goed bij helpen. Door te reinigen met stoom kun je de keuken zonder moeite en snel reinigen. Heb je soms ook moeite om de kraan goed schoon te krijgen? Stoom de kraan eens goed en je zal al gauw merken dat je de vlekken zonder moeite kunt wegvegen. Ook het fornuis word zonder enige moeite stralend schoon. 

Voor iemand die niet dol is op schoonmaken, is dit wel een uitkomst! Bovendien hou ik van leuke gadgets, dat maakt het allemaal net wat leuker dan weer met die emmer water door het huis heen sjouwen.

Ook een handige gadget die ik pas heb gekocht is de steel stofzuiger!

Wil je mij hem even in gebruik zien nemen? Check dan mijn video op IGTV!

 

Maak jij gebruik van een stoomreiniger?

schoonmaken met stoom

 

4 reacties op “Review | Schoonmaken met stoom: grondig én snel”

  1. Wat super handig zeg! Schoonmaken is niet echt één van mijn favoriete bezigheden dus alles wat het makkelijker maakt is welkom in mijn huis!

  2. lotuswritings84

    O dit lijkt me echt een fantastisch ding om te hebben! Vooral dat hij stoom gebruikt, dan weet je iig dat het echt schoon is. Ook ideaal trouwens voor de bekleding van de auto volgens mij.

  3. Ohhh ik wil hem!! Lijkt me ideaal met twee kleine kindjes in huis. Ik heb altijd weinig tijd voor schoonmaken maar wil het huis (zeker met twee kleine kindjes) toch netjes hebben.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: