Close

Review | Seahorse Plankton van de Beauty Kitchen | Anti-age

Seahorse plankton is het favoriete hapje van het zeepaardje. Maar ook voor jouw huid doet het wonderen. Het is all vegan en getest op mensen, niet op dieren. Ik probeerde wat producten voor je uit.

 

The beauty Kitchen

 

Jo-Anne Chidley opende de eerste Beauty Kitchen in Glasgow om 100% effectieve, natuurlijke en dagelijkse producten te creëren. Ze moesten ook leuk zijn en natuurlijk volledig transparant naar de klant toe.

Zij sprak met vrouwen die dol zijn op beauty producten. Maar het moest wel werken, er mooi uit zien, lekker ruiken en ook nog eens een normale prijs hebben. Ze wilde geen compromis sluiten op producten die niet goed waren voor het milieu, en wat ze vond bij andere producten was dat er vaak wel aan compromissen gedaan werd.

Samen kwamen ze op de mooie producten van The Beauty Kitchen. Natuurlijk, 100% vegan en zoals de Seahorse Plankton serie wordt er ook gedoneerd aan het goede doel voor het milieu.

Te verkrijgen bij Holland & Barrett

 

Seahorse Plankton van The Beauty Kitchen

 

In Seahorse Plankton zitten microalgen die meteen zorgen voor een skin detox. Het reinigt, stimuleert, verstevigd en geeft een plump aan je gezicht, nek en decolleté.

Seahorse Plankton Active Infusion Hydrating Mist
De spray mist was heerlijk!! Ik gebruikte hem in de auto tijdens onze lange reis naar Frankrijk met de auto. Zo bleven we allebei een beetje wakker, en ons gezicht zag er serieus beter gehydrateerd uit einde van de reis. Dat terwijl je zo lang in de auto met airco en alles, echt een aanslag pleegt op de huid. De geur was zo als alle producten ook echt lekker fris.

Seahorse Plankton High Definition Facial Oil
De olie is super voor de echt droge plekjes. Ik heb mega last van allergieën, en dus extra droge plekken. Ik combineerde het met de eczeemcrème van Dermasense. Die haalt de erge eczeem weg, en de olie verzorgde het dan extra.

Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser
Deze moisturizer is favoriet bij mijn man. Het hydrateert zonder meteen vet te zijn, en trekt super snel in. Voor hem had de geur iets minder gemogen, maar ik vind het heerlijk.

Seahorse Plankton Sleeping Beauty Knight Rescue Mask
Dit masker hebben mijn man, mijn dochter en ik alle drie gebruikt. Na de nacht als je wast is je huid lekker zacht en goed gehydrateert. Bij mijn dochter als bijkomend voordeel was dat haar huidje best wat opgeklaart was. Zij heeft nogal wat jeugdpuistjes, en na 1 nacht was het al minder rood. Die gebruikt ze dus nu 1x per week om het in ieder geval bij te houden.

Seahorse Plankton 60 Second Manicure
Ik weet het, het is voor je handen. En op je handen kun je altijd je leeftijd aflezen. Maar deze is niet alleen fijn voor je handen. Ook je voeten zullen je erg dankbaar zijn.

Seahorse Plankton Transformation Body Cream
Hij belooft de huid strakker te maken, ik smeer voorlopig nog even door!

Seahorse Plankton 5 Minute Miracle Mask
Ik hou van kort durende maskers, gewoon omdat ik het altijd te druk heb. Zo een masker is dus heerlijk om even snel te reinigen en te verzorgen tegelijkertijd!

De Seahorse Plankton lijn van The Beauty Kitchen is voor alle leeftijden, en ik kan het zeker aanraden voor de vrouw boven de 40 jaar.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

9 thoughts on “Review | Seahorse Plankton van de Beauty Kitchen | Anti-age

  1. Ik vind de ideologie erachter alleen al fijn! Loop binnenkort maar eens de H&B binnen om even te kijken!

  2. Dat is wel iets voor mij! ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van had gehoord. dus goeie blog! En het ziet er ook nog eens mooi uit!

  3. Ik vind de verpakkingen al hartstikke leuk! Het masker lijkt me trouwens ook echt heel fijn omdat ik af en toe best een onrustige huid heb.

  4. Heb nog nooit van The Beauty Kitchen gehoord maar lijkt me erg leuk! Vind dat de verpakkingen van de producten er ook heel mooi en fijn uitzien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang