Close

Review Trolls, winactie en gratis kleurplaten!

Ik ben dol op films, en de meiden ook. Hoe leuk is het dat ik dit weekend gewoon 2 winacties heb! Vandaag geef ik ook nog eens gratis een hele set met kleurplaten weg. 

Trolls

Trolls is een hilarische, muzikale animatiefilm van de makers van Shrek, en brengt de geliefde trollen met het zwaartekracht tartende en kleurrijke haar naar het witte doek.

Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle.

Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen

bron: Pathe

Review Trolls

WAT EEN LEUKE FILM!!! Nou ben ik sowieso dol op films met echt leuke muziek. We hebben de film eerst samen met de meiden gekeken in het Nederlands. Zo konden ze het verhaal iets beter begrijpen. Maar geef de meiden glitters, veel roze en leuke muziek, dan zit je al snel met een hit hier in huis. Kleine Miya stond vrolijk mee te dansen, en ook Keira kon niet stil zitten. Die herkende de meeste deuntjes wel van Musical.ly. Het is echt zo een film met een happy end, een held en een liefdesverhaal. Zo een verhaal waarbij alles goed komt, en waarschijnlijk nog wel heel vaak bekeken word hier thuis. Zelfs onze kleine Miya die alleen maar Zootropolis wil kijken de laatste paar weken, wil nu wel afwisselen.

Gratis kleurplaten

Het is natuurlijk een hele leuke film, maar de meeste kindjes vinden kleuren ook wel erg leuk. Ik geef dus een heel setjes van gratis kleurplaten weg! Veel plezier ermee!

Winactie

Ik mag 1 van jullie blij maken met een leuke dvd van Trolls! Ik zou het leuk vinden als je mijn social media volgt/liked en als je dit bericht deelt.

Veel succes!!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

15 thoughts on “Review Trolls, winactie en gratis kleurplaten!

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter die dol is op de Trolls en heb het bericht op Facebook gedeeld.

 2. leuk of het nu een dvd of kleurprenten zijn mijn kleinkinderen zijn met alle content

 3. doe graag mee leuke actie, kleuren of film kijken doen ze allemaal graag

 4. Superleuke actie! Ik doe graag mee voor mijn meisjes <3

 5. Wat een rfijne actie, ik doe graag mee om deze film met mijn kleinkind te kunnen kijken. Zelf ken ik de trolletjes nog van vroeger, dus ik ben wel eens benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben

 6. Leuke film voor de kids lijkt me, word zelf ook vrolijk van al die kleurtjes! Volg op Bloglovin en gedeeld via G+

 7. Hihi! Wat een leuke actie! Zelf heb ik de film nog niet gezien, maar staat zeker bovenaan mijn lijstje om te kijken met onze kapoen! <3

 8. Films kijken en kleuren zijn hier een favoriete bezigheid….dus we houden ons aanbevolen!

 9. onze meiden willen dolgraag de film Trolls nog een keer zien. Nu maar duimen dat ze verrast worden met de dvd. Ze vonden de film geweldig.

 10. Ik doe graag mee voor Lucas en Eva die net als mama dol zijn op trolls 😀

 11. Super leuk!! Dochter Mya is gek op kleuren en op films kijken. Toffe prijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang