Review van de Amazfit GTR3 smartwatch

De smartwatch wordt met de dag populairder. Ik wilde graag de Amazfit GTR3 testen omdat het ook zwemmen registreert, en je kunt hem zo instellen dat als je bijvoorbeeld een stuk gaat fietsen of zwemmen, hij na zoveel meter automatisch aan zet dat je aan het sporten bent. Ook kan je menstruatie bijgehouden worden, het hart en dat lees je allemaal in mijn review.

Er staan verschillende super technische reviews met de nieuwste specs en andere interessante termen online over de Amazfit GTR3 smartwatch. Mocht je meer technische dingen willen weten dan raad ik je die zeker aan. Nu weet ik dat jij ook graag een duidelijk review leest in plaats van feiten op te nemen. Ik draag de smartwatch nu ongeveer een maand vrijwel elke dag en dat geeft misschien een ander beeld.

Amazfit GTR3 smartwatch

Tegenwoordig worden er steeds meer smartwachtes gemaakt, digitale horloges waar je meer mee kan dan de tijd kijken. Denk aan bijvoorbeeld het zien van je berichten, muziek luisteren of een routebeschrijving geven. Ook zijn er veel klokjes die een aantal extra voordelen hebben speciaal voor vrouwen en ons leven een stukje makkelijker maken. De Amazfit GTR 3 is hier een voorbeeld van. Dit horloge is ideaal voor elke vrouw en houdt de belangrijkste zaken uit ons dagelijks leven bij. 

Gezondheid

Deze smartwatch valt officieel onder de categorie sporthorloges. Dit heeft veel voordelen, namelijk dat het je hartslag en slaapritme bijhoudt. Wist je dat vrouwen over het algemeen een grotere kans op hartaanvallen hebben dan mannen? Door alles bij te houden is het makkelijker om afwijkingen te zien en kun je sneller hulp zoeken of veranderingen aanbrengen. Het fijne is dat dit horloge niet per se gericht is op heftige sporten, maar ook al begint te tellen bij fietsen of dansen. Hierdoor is het dus meer gericht op je gezondheid dan op je sportieve prestaties.

amazfit gtr3

Menstruatie

De menstruatiecyclus is een groot onderdeel van het leven van elke vrouw. Bij de een is deze heel regelmatig, bij de ander niet. De een is drie dagen ongesteld, de ander vijf. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is dat de menstruatie verschillende gedeeltes kent, zoals de ovulatie en wanneer je de PMS in gaat. De Amazfit GTR 3 heeft een functie waardoor je de menstruatiecyclus kunt bijhouden en zo kan je precies zien in welke fase je, je bevindt. Dit kan handig zijn voor als je probeert zwanger te worden, omdat je kan zien wanneer je het meest vruchtbaar bent. Maar ook voor andere situaties is het fijn om te weten wanneer je ongesteld moet worden. Handig dus om je eigen lichaam beter te leren kennen.

Gemak

Broeken zonder broekzakken, elke vrouw kent het probleem wel. Het is voor ons lastiger om een plek te vinden om onze telefoon te laten en vaak eindigt hij daarom in een tas. Het gevolg hiervan is dat we niet merken wanneer we een bericht binnenkrijgen. Dit kan in sommige gevallen onhandig zijn en zo kan je een aantal belangrijke gesprekken missen. Het fijne aan de smartwatch is dat hier niet alleen je gezondheid en menstruatie wordt bijgehouden, maar je hier ook berichten op kan ontvangen. Hierdoor hoef je, je geen zorgen meer te maken over het gebrek aan broekzakken en kan je, je telefoon dus rustig in een tas kwijt of in je zak doen zonder iets belangrijks te missen. Ook leuk is de fotografie fucntie waar je de smartwatch als afstandsbediening kunt gebruiken en zo je telefoon kunt bedienen van een afstand.

Ik vind het een prachtig en fijn klokje. Hij draagt lekker en staat overal bij. Erg prettig zijn de snelle automatische functies; als ik lekker ga zwemmen of fietsen telt hij na een aantal meter alsof ik aan het sporten ben. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk veel meer doe, en veel minder slaap bijvoorbeeld dan dat ik dacht. Ook fijn is dat je geen master in science hoeft te hebben om deze smartwatch te bedienen.

Heb jij al een smartwatch? Anders kun je Amazfit GTR3 hier bestellen!

Lees hier de technische feiten van de smartwatch!


self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

1 gedachte over “Review van de Amazfit GTR3 smartwatch”

  1. Pingback: T-Rex 2-smartwatch: een robuust horloge

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven