Follow:
Dieet+, Fashion

Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

waist trainer blog review

Je hebt vast al Instagram er vol mee zien staan, celebs in elk blad, eigenlijk waar je ook kijkt, zie je de waist trainer. Dit is mijn  blog review.

De waist trainer en ik

Toen ik nog zwanger was van Keira kreeg ik mijn eerste waist trainer. Dit was noodzakelijk als ik mijn taille van 55cm ooit weer terug wilde zien. Nou was ik na de bevalling vrij slank, maar had ik een mega slachtpartij in mijn buik meegemaakt. Zo een strak ding was mishandeling. Weg ermee dus.

5 jaar later heb ik er toch maar een paar online besteld. Wie weet hielp het nog? Ik was inmiddels aangekomen, had een navelbreuk, en het zag er niet uit. Maar eigenlijk zaten ze toch niet strak genoeg weer, en kreeg ik er juist een opgezwollen buik van.

Na de bevallig van Miya had ik nog zo een bamboe broekje, maar ik voelde mij net een oma en heb die ver in mijn la verstopt.

waisttrainers1 600x846 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Ann Cherry waist trainer  blog review

Nu kreeg ik van mijn lieve vriendin Agnes – lees hier mijn interview met haar – een berichtje om dan een keer haar waist trainers te proberen. Ze had mooie neon roze, dus ach, ok. Waarom probeer ik het ook niet. Ik ben druk bezig met een studie als lifestyle coach, en sommige dingen moet je gewoon proberen om er advies over te kunnen geven.

Ik heb hem nu 2 weken gedragen. Dagelijks ong. 4 tot 6 uur. Ik vond het wel heel moeilijk, want deze zat een stuk strakker dan alle andere. Zelfs dan die eerste die ik ook had.

Onder luid gelach van Keira heb ik hem in ruim twintig minuten aangekregen. Wat een ellende was dat. Maar eigenwijs als ik ben, zal ik er inkomen.
Eenmaal aan zat het uiteraard megastrak, maar voor het eerst deed mijn buik geen pijn. Ik heb na Miya oa een diastase en navelbreuk opgelopen, en heb dus standaard pijn. Dus je snapt dat omdoen dagelijks echt geen moeite was. En na een paar dagen had ik hem wel binnen 5 minuten aan.

Het resultaat van de waisttrainer na 5 dagen

Na 5 dagen leek mijn navel eindelijk weer naar binnen ipv uitpuilend. Daar was ik heel gelukkig mee. Ook mijn taille lijkt slanker.
Bij de fysiotherapeut werd het even opgemeten, en was mijn taille 4cm minder dan 2  weken daarvoor. Nu krijg ik ook lymfe drainage, dus het zal een combinatie zijn geweest. Hoe dan ook zet het alles een beetje anders op zijn plek, waardoor je zeker slanker oogt.

Onder je kleding is het helemaal mooi, je krijgt er een mooie gitaarvorm van. Dan maakt het niet uit hoe slank of vol je bent. Een gitaarvorm is altijd prachtig. Kijk maar naar Kim Kardashian, zij is helemaal niet slank, maar door haar slanke taille, oogt zij echt geweldig.

Mijn minpuntje was dat ik de sportversie had uitgekozen, nu hangt er boven de rand een rolletje vet. Dat staat niet sexy. Bij de hele waist trainer die je als een soort van hesje aandoet, heb je dat probleem niet. Die is voor de volgende keer! Ook vind ik dat de modellen in dit geval wel iets minder perfect mogen zijn. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen de verpakking ophangt als moodboard (ja ik wel), en dat het kan afschrikken om te proberen.

Pluspunt is natuurlijk de betere shape, geen pijn, rechtere houding, meteen slank onder kleding en na een week kon hij al op de strakkere stand!

ann chery waist trainer 3 hooks vest sport roze 600x450 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Hoe gebruik je de Ann Cherry waist trainer?

De waisttrainers zijn geschikt voor het dragen na een bevalling, voor tijdens het sporten (sporttrainers), voor rugproblemen en een betere houding en voor als uw outfit gewoon beter geproportioneerd moet zitten. En bij serieuze waisttraining zal uw taille smaller worden.
Begin de eerste weken met 2 – 4 uren dragen per dag en vervolgens brengt u dit omhoog naar 6 – 8 uren. Deze periode is heel belangrijk voor de levensduur van het product en om te wennen aan het waisttrainen!


In combinatie met water drinken (zie ook de Fruit Infuser Flessen!) en een beetje op voeding letten zullen al snel de haakjes op de eerste rij gezet kunnen worden. Sommige dames slapen zelfs in hun waisttrainers om het effect te versnellen. Doe waar u u goed bij voelt is ons advies.

Het is geen wonder product voor afvallen! Wat we daarmee bedoelen is dat u gewoon goed moet eten, water moet drinken en indien mogelijk moet sporten wilt u echt snel resultaat hebben. Het is een ondersteunend product om sneller een slankere taille te krijgen. Let op: niet in de wasmachine wassen! Lauwwarm afnemen en laten drogen.

waisttrainerblogreview 600x228 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Heb jij al eens de waist trainer gebruikt?

Liefs

dit moet je gelezen hebben over de waist trainer - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

img 20180308 204700 300 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Share:
Previous Post Next Post

Dit blog is misschien ook wat voor jou?

16 Comments

 • Reply Cindy

  How long does it take to see results after use a waist trainer ?

  09/03/2018 at 9:27 AM
 • Reply nicole orriens

  Klinkt als een interessant product! En helemaal fijn dat je minder pijn had door deze waisttrainer !

  06/02/2018 at 8:42 AM
 • Reply nicole orriens

  Ik kan me voorstellen dat het op z’n minst lijkt alsof je een stuk slanker bent, doordat het zo strak zit. Dat lijkt me ook meteen een nadeel. Fijne review trouwens!

  23/10/2017 at 3:03 PM
 • Reply nicole orriens

  Ik ken dit product niet, maar op de foto’s ziet het er mooi uit. Ik kan me op z’n minst voorstellen dat je er instant slanker door lijkt met een mooi jurkje er over.

  28/08/2017 at 4:27 PM
 • Reply Gavin

  Hurrah! After all I got a weblog from where I know how to truly obtain helpful information regarding my study and knowledge.

  17/10/2016 at 7:47 AM
 • Reply Akasha

  Heb de mijne via Curvy Angels gekocht. Ben er super tevreden mee en ook met het resultaat. En wat betreft dat het slecht is voor je lichaam? Deze waist trainers zijn medisch goedgekeurd

  20/09/2016 at 3:46 PM
  • Reply suzanne

   weet je toevallig wanneer je een waist trainer moet gebruiken? gewoon dagelijks of alleen tijdens het sporten

   10/11/2017 at 10:59 PM
 • Reply Neys Landelijke Woonaccessoires

  Ze doen inderdaad wel heel veel denken aan corsets, en na een tijdje zal je lichaam ook wel echt die vorm aannemen. Maar misschien zijn ze wel goed voor na de zwangerschap, om toch weer wat te trainen. Maar ik zou denkik eerder kiezen voor gewoon veel sporten!

  18/03/2016 at 10:33 PM
  • Reply suzanne

   weet je toevallig wanneer je een waist trainer moet gebruiken? gewoon dagelijks of alleen tijdens het sporten

   10/11/2017 at 10:59 PM
 • Reply angelique

  Ik vind dit juist een super goede tip. Ik heb steeds rugproblemen omdat ik geen goede zithouding heb en ik denk dat die paar uurtjes per dag naast de oefeningen en gezond eten juist wel eens zouden kunnen werken. Ik mis al een orgaan dus mijn organen hebben alle ruimte om te bewegen haha. Het is niet zo dat je hem perse de hele dag moet dragen en ik denk dat je juist door dit ding een betere houding krijgt en dat ook zeker positief werkt op je buikspieren en je organen.

  06/09/2015 at 7:57 AM
 • Reply Tim

  Die waist trainer zorgt slechts voor een tijdelijk effect en is absoluut niet blijvend. Langdurig gebruik wordt zelfs afgeraden omdat die waist trainer het vet en organen wegperst. Ook trainen met zo’n ding om wordt afgeraden. Afvallen werkt dus niet met die waist trainer. Slank worden doe je met bewust eten en bewegen.

  26/07/2015 at 3:17 PM
 • Reply Karen

  Het doet me denken aan de gouden eeuw dat vrouwen zich in corsertjes persten :). Het lijkt me wel handig voor onder een jurkje op een feestje, maar niet voor continu?

  09/06/2015 at 4:13 PM
  • Reply Mommy Loves Pink

   Ja idd, maar dan flexibeler 🙂 Voor een feestje is leuk, maar ik vind het zelf fijn de hele dag wel hahaha

   10/06/2015 at 12:52 PM
 • Reply AG

  Word vaak verwart met een corset, het ouderwetse model met wel 24 stalen baleinen, ja die heeft idd geen gunstig effect op je ingewanden. Zo drastisch is een waisttrainer gelukkig niet!

  08/06/2015 at 1:12 PM
 • Reply Danielle

  Het zal best wel een goede werking hebben, maar volgens mij vinden je organen dit niet echt zo fijn.. Liever natuurlijk en dan maar niet zo snel een slanke taille hebben.

  08/06/2015 at 12:26 PM
 • Reply alexa

  het heeft wel wat maar doe het liever op de natuurlijke manier dan dat ik mij ergens in moet proppen! Geloof niet dat dat echt goed voor je is namelijk zullen ook wel nadelen aan kleven

  08/06/2015 at 11:29 AM
 • Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?

  %d bloggers liken dit: