Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Je hebt vast al Instagram er vol mee zien staan, celebs in elk blad, eigenlijk waar je ook kijkt, zie je de waist trainer. Dit is mijn  blog review.

De waist trainer en ik

Toen ik nog zwanger was van Keira kreeg ik mijn eerste waist trainer. Dit was noodzakelijk als ik mijn taille van 55cm ooit weer terug wilde zien.
Nou was ik na de bevalling vrij slank, maar had ik een mega slachtpartij in mijn buik meegemaakt. Zo een strak ding was mishandeling. Weg ermee dus.
5 jaar later heb ik er toch maar een paar online besteld. Wie weet hielp het nog? Ik was inmiddels aangekomen, had een navelbreuk, en het zag er niet uit. Maar eigenlijk zaten ze toch niet strak genoeg weer, en kreeg ik er juist een opgezwollen buik van.

Na de bevallig van Miya had ik nog zo een bamboe broekje, maar ik voelde mij net een oma en heb die ver in mijn la verstopt.

waisttrainers1 600x846 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebbenAnn Cherry waist trainer  blog review

Nu kreeg ik van mijn lieve vriendin Agnes – lees hier mijn interview met haar – een berichtje om dan een keer haar waist trainers te proberen. Ze had mooie neon roze, dus ach, ok. Waarom probeer ik het ook niet. Ik ben druk bezig met een studie als lifestyle coach, en sommige dingen moet je gewoon proberen om er advies over te kunnen geven.

Ik heb hem nu 2 weken gedragen. Dagelijks ong. 4 tot 6 uur. Ik vond het wel heel moeilijk, want deze zat een stuk strakker dan alle andere. Zelfs dan die eerste die ik ook had.

Onder luid gelach van Keira heb ik hem in ruim twintig minuten aangekregen. Wat een ellende was dat. Maar eigenwijs als ik ben, zal ik er inkomen.
Eenmaal aan zat het uiteraard megastrak, maar voor het eerst deed mijn buik geen pijn. Ik heb na Miya oa een diastase en navelbreuk opgelopen, en heb dus standaard pijn. Dus je snapt dat omdoen dagelijks echt geen moeite was. En na een paar dagen had ik hem wel binnen 5 minuten aan.

Na een 5 dagen leek mijn navel eindelijk weer naar binnen ipv uitpuilend. Daar was ik heel gelukkig mee. Ook mijn taille lijkt slanker.
Bij de fysiotherapeut werd het even opgemeten, en was mijn taille 4cm minder dan 2  weken daarvoor. Nu krijg ik ook lymfe drainage, dus het zal een combinatie zijn geweest. Hoe dan ook zet het alles een beetje anders op zijn plek, waardoor je zeker slanker oogt.

Onder je kleding is het helemaal mooi, je krijgt er een mooie gitaarvorm van. Dan maakt het niet uit hoe slank of vol je bent. Een gitaarvorm is altijd prachtig. Kijk maar naar Kim Kardashian, zij is helemaal niet slank, maar door haar slanke taille, oogt zij echt geweldig.

Mijn minpuntje was dat ik de sportversie had uitgekozen, nu hangt er boven de rand een rolletje vet. Dat staat niet sexy. Bij de hele waist trainer die je als een soort van hesje aandoet, heb je dat probleem niet. Die is voor de volgende keer! Ook vind ik dat de modellen in dit geval wel iets minder perfect mogen zijn. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen de verpakking ophangt als moodboard (ja ik wel), en dat het kan afschrikken om te proberen.

Pluspunt is natuurlijk de betere shape, geen pijn, rechtere houding, meteen slank onder kleding en na een week kon hij al op de strakkere stand!

ann chery waist trainer 3 hooks vest sport roze 600x450 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebbenHoe gebruik je de Ann Cherry waist trainer?

De waisttrainers zijn geschikt voor het dragen na een bevalling, voor tijdens het sporten (sporttrainers), voor rugproblemen en een betere houding en voor als uw outfit gewoon beter geproportioneerd moet zitten. En bij serieuze waisttraining zal uw taille smaller worden.
Begin de eerste weken met 2 – 4 uren dragen per dag en vervolgens brengt u dit omhoog naar 6 – 8 uren. Deze periode is heel belangrijk voor de levensduur van het product en om te wennen aan het waisttrainen!


In combinatie met water drinken (zie ook de Fruit Infuser Flessen!) en een beetje op voeding letten zullen al snel de haakjes op de eerste rij gezet kunnen worden. Sommige dames slapen zelfs in hun waisttrainers om het effect te versnellen. Doe waar u u goed bij voelt is ons advies.

Het is geen wonder product voor afvallen! Wat we daarmee bedoelen is dat u gewoon goed moet eten, water moet drinken en indien mogelijk moet sporten wilt u echt snel resultaat hebben. Het is een ondersteunend product om sneller een slankere taille te krijgen. Let op: niet in de wasmachine wassen! Lauwwarm afnemen en laten drogen.

waisttrainerblogreview 600x228 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Heb jij al eens de waist trainer gebruikt?

Ben je nu al enthousiast? Dan kun je hem bij diewelikhebben bestellen met de 15% PinkPress kortings code!!!

Liefs

(adv)

sam 4303 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
sam 4303 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

heart 300x300 - Het waist trainer review die je gelezen moet hebbenOp Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 


15 thoughts on “Het waist trainer review die je gelezen moet hebben”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge