Zo gebruik je de waist trainer

Je hebt vast al Instagram er vol mee zien staan, celebs in elk blad, eigenlijk waar je ook kijkt, zie je de waisttrainer. Dit is mijn  blog review.

De waist trainer en ik

Toen ik nog zwanger was van Keira kreeg ik mijn eerste waisttrainer. Dit was noodzakelijk als ik mijn taille van 55cm ooit weer terug wilde zien. Nou was ik na de bevalling vrij slank, maar had ik een mega slachtpartij in mijn buik meegemaakt. Zo een strak ding was mishandeling. Weg ermee dus.
5 jaar later heb ik er toch maar een paar online besteld. Wie weet hielp het nog? Ik was inmiddels aangekomen, had een navelbreuk, en het zag er niet uit. Maar eigenlijk zaten ze toch niet strak genoeg weer, en kreeg ik er juist een opgezwollen buik van.
Na de bevallig van Miya had ik nog zo een bamboe broekje, maar ik voelde mij net een oma en heb die ver in mijn la verstopt.

Check mijn video over het gebruik van de waisttrainer

Ann Cherry waist trainer  blog review

Nu kreeg ik van mijn lieve vriendin Agnes een berichtje om dan een keer haar waisttrainers te proberen. Ze had mooie neon roze, dus ach, ok. Waarom probeer ik het ook niet. Ik ben druk bezig met een studie als lifestyle coach, en sommige dingen moet je gewoon proberen om er advies over te kunnen geven.
Ik heb hem nu 2 weken gedragen. Dagelijks ong. 4 tot 6 uur. Ik vond het wel heel moeilijk, want deze zat een stuk strakker dan alle andere. Zelfs dan die eerste die ik ook had.

Onder luid gelach van Keira heb ik hem in ruim twintig minuten aangekregen. Wat een ellende was dat. Maar eigenwijs als ik ben, zal ik er inkomen.
Eenmaal aan zat het uiteraard megastrak, maar voor het eerst deed mijn buik geen pijn. Ik heb na Miya oa een diastase en navelbreuk opgelopen, en heb dus standaard pijn. Dus je snapt dat omdoen dagelijks echt geen moeite was. En na een paar dagen had ik hem wel binnen 5 minuten aan.

Tip! Lees hier meer over shapewear!

Het resultaat van de waisttrainer na 5 dagen

Na 5 dagen leek mijn navel eindelijk weer naar binnen ipv uitpuilend. Daar was ik heel gelukkig mee. Ook mijn taille lijkt slanker.
Bij de fysiotherapeut werd het even opgemeten, en was mijn taille 4cm minder dan 2  weken daarvoor. Nu krijg ik ook lymfe drainage, dus het zal een combinatie zijn geweest. Hoe dan ook zet het alles een beetje anders op zijn plek, waardoor je zeker slanker oogt.

Onder je kleding is het helemaal mooi, je krijgt er een mooie gitaarvorm van. Dan maakt het niet uit hoe slank of vol je bent. Een gitaarvorm is altijd prachtig. Kijk maar naar Kim Kardashian, zij is helemaal niet slank, maar door haar slanke taille, oogt zij echt geweldig.

Plus en min punten

Mijn minpuntje was dat ik de sportversie had uitgekozen, nu hangt er boven de rand een rolletje vet. Dat staat niet sexy. Bij de hele waist trainer die je als een soort van hesje aandoet, heb je dat probleem niet. Die is voor de volgende keer! Ook vind ik dat de modellen in dit geval wel iets minder perfect mogen zijn. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen de verpakking ophangt als moodboard (ja ik wel), en dat het kan afschrikken om te proberen.
Pluspunt is natuurlijk de betere shape, geen pijn, rechtere houding, meteen slank onder kleding en na een week kon hij al op de strakkere stand!

Update 03-12-2018

Het model wat ik kreeg toegezonden is (natuurlijk) roze! Het is het lange sport model (2023) van Ann Chery met 3 rijen met haakjes. Een sportmodel is anders van samenstelling dan een Classic model  (2021 of vesten 2027 & 2028) doordat deze een extra laag met elastan en katoen bevatten. Dit maakt de sportmodellen extra stevig en geschikt om mee te sporten. Al zal dat voor een beginner echt wel even wennen zijn omdat het gewoon strak is (zeker als het nieuw is en nog ingewerkt moet worden, zie bijlage een gebruiksaanwijzing met schema). Maar een sport model kan ook normaal dagelijks gedragen worden en word aanbevolen wanneer je voor je rug en houding de extra stevigheid nodig hebt.

Ik heb de maat L, mijn taille is 90cm. Dat is best een flinke taille. Met de waisttrainer gaat er maar liefst 10cm af, en ook mijn buik lijkt gewoon plat zoals je kunt zien op de foto. Ik wilde er een foto bij zetten van de buik zonder waisttrainer, maar ik heb een mega blubber buik. Je moet mij hier maar gewoon op vertrouwen hahaha

review getest de waisttrainer slanke taille Het waist trainer review die je gelezen moet hebben
Dit ben ik dus nu! Is toch net of ik een middeltje heb of wat? En om even duidelijk te zijn, ik vind deze wel fijner dan de korte versie. Hij zit wat strakker en houd de boel net wat beter naar binnen. Dat vind ik fijner. Ook echt voor mijn rug. Ik ga hem dus ook zeker weer vaker dragen, en zal je binnenkort een update geven!

 

Update September 2021

Nog steeds gebruik ik de waisttrainer. Mijn middel was een tijdje gewoon echt te opgezwollen en heb ik het niet gedragen. Nu er weer een paar kilo’s af zijn draag ik hem weer om te sporten. Hopelijk kan het weer vaker want ik hou echt van het verschil die het maakt!

Om een jurkje, rok of shirtje beter te laten zitten draag ik liever een shaper dan een trainer, dit omdat het onder kleding mooier zit.

Ik heb nu de High Body Shaper van MyShapez, en dit is het eerste shapewear die ik heb waar er ook zachte maar stevige baleinen in zitten zodat het goed op zijn plaats blijven zitten. Heel fijn.

Ik ben blij met hoe mijn lichaam zich aan het vormen is, maar een beetje hulp kan geen kwaad, alsof je net even dat extra lippenstiftje op doet, een laagje mascara. Zo voelt de body shaper voor mij.

Handige tips om de juiste body shaper uit te kiezen lees je hier 👈

Myshapez

 

Hoe gebruik je de waist trainer?

De waisttrainers zijn geschikt voor het dragen na een bevalling, voor tijdens het sporten (sporttrainers), voor rugproblemen en een betere houding en voor als je outfit gewoon beter geproportioneerd moet zitten. Bij serieuze waisttraining zal de taille smaller worden.
Ik heb de Ann Cherry waisttrainer geprobeerd:

Begin de eerste weken met 2 – 4 uren dragen per dag en vervolgens breng je dit omhoog naar 6 – 8 uren. Deze periode is heel belangrijk voor de levensduur van het product en om te wennen aan het waisttrainen!

In combinatie met water drinken en een beetje op voeding letten zullen al snel de haakjes op de eerste rij gezet kunnen worden. Sommige dames slapen zelfs in hun waisttrainers om het effect te versnellen. Doe waar jij je goed bij voelt is ons advies. Als het niet goed aanvoelt, doe hem dan af. Heb je klachten in de midsectie van het lichaam, vraag dan eerst een arts om advies voor je hier mee begint. Ook bij twijfel, eerst een dokter vragen.

Het is geen wonder product voor afvallen! Wat we daarmee bedoelen is dat je gewoon goed moet eten, water moet drinken en indien mogelijk moet sporten wil je echt snel resultaat hebben. Het is een ondersteunend product om sneller een slankere taille te krijgen.

Let op: niet in de wasmachine wassen! Lauwwarm afnemen en laten drogen.

Ik zelf ben er echt heel enthousiast over. Ik heb nauwlettend de instructies opgevolgd, en heb eerst advies aan mijn huisarts gevraagd ivm mijn klachten.

 

Heb jij al eens de waisttrainer gebruikt?
Liefs♥
dit moet je gelezen hebben over de waist trainer

Lees ook: Alles wat je moet weten over shapewear


ageology banner Het waist trainer review die je gelezen moet hebben

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo