Review Zootropolis (Met vlog van Keira)

Wat leuk! Keira en ik waren samen uitgenodigd om gezellig de nieuwe Disney film Zootropolis te komen kijken.

Zootropolis

Zootropolis is een stad als geen ander. Al snel merkt de optimistische Judy Hops dat het voor een konijn in een politiekorps vol grote, stoere dieren niet makkelijk is. Ze wilt zich bewijzen en grijpt de kans om een zaak op te lossen meteen aan. Maar ze moet dan wel samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde.

zootropolis keira

zootropolis2Het is weer zo een echte Disney feel good film. Zo een waarbij je wegloopt en denkt “als zij het kan, dan kan ik het ook”. Ik moet zeggen dat hij echt veel grappiger en spannender was dan verwacht. Hij is zeker voor de 8 plusser, daaronder is hij misschien toch echt te veel schrikken nog. (ok ok, daarboven ook, ik schrok me kapot 10x).De dieren werden mooi weergegeven, en soms echt heel erg realistisch. Ik weet niet of je de serie ZOO kent? Maar daar werden de dieren steeds slimmer en konden samenwerken. Hier zijn de dieren al zover dat ze kleding dragen en hun oer instincten kwijt zijn. Het probleem is wanneer ze een vergif krijgen die ze weer terug brengt naar hoe ze waren (nu zijn). zootropolis

Keira deed een review vlog!

Duidelijk een aanrader dus!

Heb jij de film al gezien?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

8 thoughts on “Review Zootropolis (Met vlog van Keira)

  1. Wat suf, tijdens mijn voorstelrondje werd ik te lang bezig gehouden door een andere mamablogger haha dus wij hebben geen kennis gemaakt! Volgende keer 🙂 Fijn dat je dochter het ook zo leuk vond, de film. Prachtige krullen heeft ze trouwens!

  2. Afgelopen woensdag vertrok ik met mijn twee meiden richting CineMec voor deze film!
    Inderdaad, voor mijn 5 jarige echt nog wel te spannend zo nu en dan ondanks dat het best een stoere dame is. Naast de meiden schrok ik soms ook inderdaad!

  3. Ja, ik wil die film ook zien! Maar ik wacht nog wel even tot die op blu-ray uitkomt. 😉

Comments are closed.