Close

Het haar herstellen met blondering kan dat? | Revolution Blond

Na de bevalling en als je ouder wordt geeft je haar het een soort van op. Tenminste, bij mij wel! Het is een dunne dorre bos van ellende. Het valt uit alsof er een orkaan is langs geweest, en zelfs de stijltang kan geen wonderen meer verrichten. Gelukkig voor mij kreeg ik hulp. Heel veel hulp.

 

Het grote stappenplan om weer iets van het haar te maken

 

Ik heb een soort van stappenplan ondergaan de afgelopen weken. En eerlijk is eerlijk (kijk de foto’s en video) mijn haar ziet er een stuk beter uit!

 

Stap 1: verzorging van binnenuit

 

Sorry, je ontkomt er gewoon niet aan. Rotzooi naar binnen is rotzooi naar buiten. Niet alleen je pens, maar ook je haar geniet minder van vette bende dan je mond. Helaas. Verminderen dus. Of flink aanvullen met heel veel groene groente. Dat werkt. Serieus. Ook dat glaasje water komt hier weer ter sprake. Raak je al geïrriteerd over dat water? Ik wel!

 

Ik heb sinds kort dus ook de capsules van Oenobiol voor sterk en veerkrachtig haar. Ik zou na 3 maanden resultaat moeten zien, dus ik hou je nog even op de hoogte. Maar weet je, op dit moment denk ik dat alles wel kan helpen. Dat glaasje water en die groene groentes schieten er bij mij nog wel eens in.

 

Stap 2: Een bezoekje aan de kapper

En dan echt een goede kapper. Verf je het normaal zelf, laat het dan een keer even helemaal goed doen, zodat het een paar maanden met rust gelaten kan worden. Pick a color and stick with it. Van blond naar bruin, en toch weer blond is gewoon niet zo goed voor je haar.

Ik had echt een vreselijke mazzel en mocht mijn haar laten doen door Victoria Hunter. Zij doet bijvoorbeeld ook een Beyonce of Gigi Hadid verven. Dus heeft er verstand van zou je zeggen. Ze heeft samen met haar partner Larry van Whittemore house een blondering ontwikkeld die je haar niet afbreekt maar verstevigd. Revolution blonde. Ik zat dus met liefde als test model, want als iemand de ravage op mijn hoofd beter zou kunnen maken, dan moesten zij dat wel zijn. Ook zij vonden mijn rampenplan wel een hele leuke challenge. LOOK how AAAAwful this hair is!! (Met een lekker dik Amerikaans accent) It’s a DISASTER! Dus.

 

Lang verhaal kort… Watch de video:

Shampoo en Conditioner

Ik ben een hele grote fan van Urtekram shampoo voor droge hoofdhuid. Ik loop echt niet meer te krabben of ik net in een bak met luizen heb gelegen. Dat is fijn. Daarbij heb ik nu ook cafeïne shampoo en conditioner van Recoffee. De cafeïne zorgt ervoor dat slapende haarzakjes weer wakker worden, en je zo dus de haargroei stimuleert. Ook gaat het uitval tegen door versteviging. Mooie bijkomer is dat er nul rotzooi in zit, het goed is voor het milieu en ze testen niet op dieren.

 

De styling

Styling producten of in ieder geval verzorging moet je zuinig mee om gaan. Elke dag een liter haarlak in je haar is gewoon niet goed. Plus we leven niet meer in de jaren 60. Schoon en glanzend haar is de trend in deze tijd oma. Voor wat extra volume en om je haar niet elke dag te wassen ben ik over op de droogshampoo. Op het moment probeer ik 2 andere droogshampoo’s dan die in het blog staan. Ik heb de Keune blend refreshing balm. Dat doe je een beetje op je roots smeren, en je hebt een mega volume. Ook geschikt voor een beetje dunner haar bij mannen. het lijkt net wat meer. En dan de droogshampoo van Maria Nile. Die is echt zo fris, alsof je net je haren hebt gewassen.

 

Dit zijn mijn tips voor nu, heb jij nog leuke tips?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

5 thoughts on “Het haar herstellen met blondering kan dat? | Revolution Blond

  1. Je haar ziet er goed uit hoor! Ikzelf zou ook wel wat meer naar de kapper mogen
    maar eigenlijk doe ik er ook niet veel mee, gewoon knippen en ik kan er weer tegen voor een paar maand

    groetjes,

  2. Ik gebruik de droogshampoo van Maria Nila ook. Ik ben er zo blij mee, vooral omdat hij ook wat textuur geeft. Super fijn!

  3. Ik heb ook altijd begrepen dat geblondeerd haar vrij dood kan zijn. Fijn dat er toch wat aan de toen is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang