Close

Rimpels op je decolleté en BreastGro

VRESELIJK!! Echt, het ouder worden kan ik mee leven (ok, weinig keuze) maar die rimpels.. nee, daar ga ik niet mee akkoord. En om nou hoge shirtjes alleen nog te dragen? Ik probeerde het een en ander uit.

Rimpels!

Ja, ja, gracieus ouder worden is de trend en het allermooist. Maar zoals met alles, ben ik een koppige tante. En nee, ik wil ze dus niet. Een paar kan ik mee leven. Die kraaiepootjes? Die zien er best gezellig uit, charmant vind ik ze zelfs. Maar de rimpels op mijn voorhoofd, of die op mijn decollete, nee die vind ik VRESELIJK! (ja ik schreeuw). Ik vind ze echt lelijk. Zo lelijk dat ik niet een voorover gebogen pose heb gedaan om ze goed te zien, maar heel erg rechtop ben gaan staan. Zo ijdel ben ik ook nog wel. Voor mijn gezicht ben ik een aantal crèmes aan het proberen, met redelijk resultaat. Alhoewel botox nog niet van de kaart is hoor.

Gelukkig mocht ik wat producten testen voor het decollete ook.decollette

De Decollette

Ik had van mijn moeder jaren terug de Decollette gekregen, maar ik had toen net een nieuw vriendje (nu verloofde) en no way dat ik die ging dragen. Ik ben hem toen bij het verhuizen ergens kwijtgeraakt, maar gelukkig kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

Je draagt het in de nacht als een soort van omgekeerde BH, je borsten zijn dus wel bloot. Mijn verloofde vind het prachtig, ik iets minder. Ik moet toegeven: HET WERKT! Ja echt! Je hebt direct minder rimpels al na 1 nacht. Je moet het wel een paar dagen per week gebruiken, anders zijn ze zo weer terug. Die rimpels komen doordat je waarschijnlijk op je zij slaapt, en dan duw je de huid samen. Een heel lelijk gezicht, maar probeer maar eens van houding te veranderen.

Het enige echte nadeel aan de BH is dat ik het niet fijn vind om iets straks aan te hebben in de nacht. Ook zou ik het fijner vinden als de bandjes wat breder waren, en iets van een zachter materiaal als het kussentje. Maar het werkt wel!

De b4 foto (niet alleen b4 de decollette of de BreastGro, ook b4 koffie en b4 make-up..)
De b4 foto (niet alleen b4 de decollette of de BreastGro, ook b4 koffie, b4 tweezers en b4 make-up..)

Breast gro

Van Breast Gro kreeg ik op een event een anti rimpel crème voor de borsten en het decollete. Het is een soort van masker die je 2x per week opsmeert voor het slapen gaan. In de ochtend was je het weer af. Ik ben enthousiast! Het werkt minder snel dan de Decollette, maar ik zie wel verschil al na 1 maand. En het plakt niet, dus het is ook fijn om mee te slapen. Ik ben benieuwd over een paar maanden!breastgro

En nog vast een nieuwtje, ik mag ook de BreastGro capsules proberen. Zij beloven je borsten te verstevigen en 1 of 2 maten groter te laten worden. Het goede is dat zodra je borsten strakker staan, de rest van je huid ook wat mee trekt. Ik zal je dus up to date houden, wie weet hebben wij allemaal strakke borsten zonder operatie binnenkort!

Na de eerste keer decollette
Na 4x decollette en 2x BreastGro

Plastische Chirurgie

En laten we heel eerlijk zijn, als je ouder wordt, of een kindje hebt gehad, dan verliezen je borsten vaak volume, of worden het ronduit theezakjes. Ik heb zelf als twintiger een borstcorrectie gehad. Ik was de typische 2 spiegeleieren op een bord figuur. Ik was daar helemaal niet blij mee, en toen mijn kipfileetjes uit mijn topje vielen bij Hooters, was ik daar wel klaar mee. Ik heb toen 2 hele mooie siliconen borsten laten plaatsen bij meneer Schumacher in Scheveningen. En die waren prachtig!

Helaas na de zwangerschap heb ik de borstvoedingsmaffia op mijn borsten gekregen, en die hebben zo hard geduwd en gedrukt dat ze ergens zijn gaan zweten, en daardoor stuk gingen. Ik had dus in mijn huid lekker stukjes zitten, en dat moest er allemaal uit. Nu staan ze gelukkig nog redelijk recht op, maar wel duidelijk volume verloren.

Ik wil geen nieuwe siliconen, maar zou het wel leuk vinden om meer volume te hebben. Dus ik ga het proberen!

Mooie, stevigere en vollere borsten zonder cosmetische ingreep

Ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Borsten zijn er in allerlei soorten en maten. Borsten veranderen ook door de jaren heen. Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap en het geven van borstvoeding. En als je ouder wordt veranderd er nog meer in je lichaam. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en de huidelasticiteit van je borsten vermindert.

Hop is goed voor de borsten

Dat wisten hop pluksters uit Beieren al omstreeks 1500. Je kon de vrouwen die dit werk op de landerijen deden er in de dorpjes zo tussenuit ‘plukken’. Ze hadden namelijk stuk voor stuk grotere en vollere borsten. Tijdens het met de hand oogsten van hop komen immers actieve stoffen vrij die via het speeksel door het lichaam worden opgenomen. Daardoor wordt de groei van het borstklierweefsel gestimuleerd. Helaas hoeven vrouwen die van een biertje houden, niet op dit effect te rekenen. De hop wordt namelijk tijdens het brouwproces gekookt, zodat de ‘borst stimulerende’ stoffen hun kracht verliezen. Met kloosterbier kan het wel, omdat de hop ongekookt is. Alleen moet je dan 75 liter per dag drinken om de borsten groter én voller te maken.

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Rimpels op je decolleté en BreastGro

  1. Borsten, je ziet er vrij weinig over… of het valt mij nu pas op, omdat ik momenteel een probleem heb. Door -15 en flink sporten ben ik van 85 c naar een b naar een 80 a/b gegaan. Help! Ik hou geen tiet meer over.
    Ik durf geen operatie, maar een fijne crème is het proberen waard! En capsules? Oh! Ik ben heel benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang