Rimpelvrij voor een avondje en meer beauty DIY tips

Soms wil je eens helemaal rimpelvrij een avondje uit, of je hebt een belangrijke dag waarvan je weet dat er veel foto’s gemaakt worden. Dan kun je naar de botox grijpen, of 1 van deze simpele DIY beauty tips proberen.

DIY Beauty tips

Ok, je hebt gekozen voor de DIY beauty tips, zou ik ook doen. Botox kan altijd later nog toch? Ik vind de naalden in mijn gezicht persoonlijk een eng idee, maar het schijnt ook te helpen tegen hoofdpijn, en eerlijk is eerlijk, het ziet er wel mooi uit als het niet te veel is.

Maar eerst hier wat DIY beauty tips:

 • EI!! Het “geheim” van de rode loper. Het is zo ontzettend simpel, maar moet wel heel secuur, anders is het namelijk geen gezicht. Dit is echt voor de snelle fix. Je hebt hiervoor nodig een ei, een kommetje en een vork. Verwijder al het eigeel uit het ei, en klop het eiwit goed los met een vork. Maak er geen schuim van, dat zie je namelijk. Zorg dat je gezicht goed schoon is. Dip een vingertopje in wat eiwit, en tik het voorzichtig op de probleem zones. Hou het heel dun, want je gaat echt kraken, en dat is nog erger dan rimpels. Laat het rustig opdrogen en doe daarover je poeder make up. Heb je concealer nodig, doe dat dan eerst, en doe daarover het ei. Doe je de concealer over het ei, dan gaat het rollen, en is heel vies. Poeder kan wel gewoon over het ei. Of lees gewoon de volgende tip.

  eggs photo
  Photo by zhouxuan12345678
 • Ben je bang dat het ei niet goed gaat met je make up, of heb je echt veel nodig, dan kun je een masker nemen van eiwit, smeer het lekker royaal uit over je gezicht en laat het helemaal indrogen. Een haf uur tot een uur is prima. Spoel het af met ijskoud water. Daarna ziet je huid er de hele dag een stuk strakker uit, en kun je gewoon make up op smeren.
 • Voor optisch bedrog en weinig tijd, kun je wat foundation mengen met een beetje olie. Smeer dat over je gezicht. Doe een beetje mascara op, en je ziet er meteen een stuk frisser uit. Niet overdrijven met de olie, want dan krijg je zo een oliehoofd. Gewoon een beetje.
 • Knip je haar. Nee niet in zo een “pittig” kort kapsel, maar een pony bedekt je hele voorhoofd. Flink over je wenkbrauwen (hoef je die ook niet bij te tekenen), staat heel sexy, en oogt een stuk jonger en frisser.
 • Over de wenkbrauwen gesproken.. dunne wenkbrauwen maken ouder, en dikke jonger. Denk daaraan als je weer staat te plukken voor spiegel.
 • Dan nog een preventie tip. Zeg elke dag het alfabet voor de spiegel. Flink articuleren, het helpt de spiertjes in je gezicht en kaken, en zo houd je het allemaal wat steviger.

Ik snap heel goed dat we allemaal mooi oud worden, er trots op moeten zijn etc en bla bla. Maar voor die mensen is dit blog niet geschreven. (<= mijn disclaimer)

Wat zijn jouw tips?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Els

  Die van ei had ik nog nooit gehoord, toch maar is proberen. Goedkoper wil het volgens mij niet, aangezien we zelf kippen hebben

%d bloggers liken dit: