Ben je op zoek naar een nieuwe tafel en zoek je tussen de meest stijlvolle tafels? Dan ben je vast wel de welbekende robuuste tafels tegengekomen! Twijfel je nog? Wij leggen je graag uit waarom deze stijlvolle meubels in ieder interieur zullen passen en wat het met de sfeer binnen de muren doet.

 

Hoeveel we ook met nieuwe, moderne trends komen, een tijdloos en altijd zeer geliefd aspect wat veel mensen graag in huis halen is de natuur. Robuuste boomstamtafels hebben een stoer uiterlijk, zijn van ‘grof’ materiaal en brengen tegelijkertijd gezelligheid, knusheid en stijl in huis.

 

De stijlvolle krachtpatser; een robuuste tafel

Er gaat niets boven echt hout, zeker niet als het om (eet)tafels gaat! Dit mooie, natuurlijke en sterke materiaal staat goed in elke omgeving, waardoor het dus niet uitmaakt welke accessoires je in huis hebt staan. Daarnaast geef je de ruimte met een boomstamtafel ook nog eens een hele huiselijke en gezellige sfeer mee. Je komt al snel helemaal in de stemming van het frisse en gezonde buitenleven, terwijl je gewoon binnen aan je houten tafel zit.

Een robuuste houten tafel is een grovere tafel, die toch met zijn formaat de elegantie weet te behouden. Naast een eettafel kun je ook kiezen voor een robuuste salontafel, zo maak je de zithoek voor de tv helemaal stijlvol en gezellig. Robuuste boomstamtafels heb je in alle soorten en maten. Zo heb je een letterlijke doorsnede van een boomstam als tafelblad maar kun je ook kiezen voor een strak afgesneden rechthoekige tafel. Zo kun je kiezen voor iets wat bij je interieur past, of juist iets totaal nieuws en artistieks kiezen bij bijvoorbeeld Robuustetafels.nl.

 

Een robuuste boomstamtafel op kantoor

Niet alleen in huis, maar ook op je werkplek is een robuuste tafel een hele mooie toevoeging. De natuurlijke look zal het kantoor er stijlvol en professioneel uit laten zien, maar geeft toch een wat speelsere toevoeging aan de ruimte. Zowel je collega’s als klanten zullen het kantoor als een prettige ruimte ervaren, juist omdat de fijne sfeer door zon tafel voor een groot deel bepaald kan worden.

Uitgelichte foto is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love