Fris met roll-on deodorants van Salt Of The Earth

Deodorant, we gebruiken het (bijna) allemaal. Zeker tijdens de overgang en de puberteit, hebben we graag een deodorant op zak. Met de nieuwe roll-on deodorants van Salt Of The Earth breng je de dagen okselfris door.

ROLL-ON BENEFITS OP EEN RIJ

Ter aanvulling op onze huidige roll-on deodorants, heeft Salt Of The Earth samen met het awardwinnende ontwerpbedrijf; Rodd Design, de nieuwe roll-on deodorant ontwikkeld. De benefits van dit nieuwe product, zetten we graag voor je op een rij:
1. Een van de eerste, hervulbare roll-on deodorant op de markt;
2. Een grotere rolbal voor fijnere aanbreng;
3. Een volledig recyclebare verpakking, gemaakt van post-consumer gerecycled plastic.
Één ding is zeker: met Salt of the Earth maak jij je geen zorgen meer over het milieu én je huid.

HANDIG OM TE (Z)WETEN

De deo is 100% natuurlijk en is verkrijgbaar in twee kleuren en geuren; Lavendel & Vanille en Amber & Sandalwood. Fun fact: om langdurig plezier te hebben van de frisse geur is het belangrijk om af en toe van geur te wisselen. Waarom? Je lichaam went op een gegeven moment aan je vaste product/ geur, waardoor het na een tijdje minder effectief kan werken. Gelukkig zijn er bij Salt Of The Earth diverse geuren per product.

KEUZE IS REUZE

Het deodorantassortiment van Salt Of The Earth mag je naast duurzaam ook zeker divers noemen. Van deodorant sprays en sticks tot deodorant balsems, met een hervulbaar concept. Een deel van dit assortiment is naast Amazon.nl & Biggreensmile.nl, ook verkrijgbaar bij Etos online én in de schappen. Namelijk de roll-on deodorants, spray deodorants in twee geuren en de geurvrije deodorant.

OVER SALT OF THE EARTH

Salt of The Earth maakt sinds 1993 milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden diverse serie deo’s die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. De Salt of the Earth spray, roll-on en balm deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera en degenen met een geur, bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën

Lees ook:

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven