World of Warcraft de nieuwe datingsite?

liefde bij ouders valentijnsdag

Kijk dat is nog eens originele om een leuke man te leren kennen, tijdens het gamen! Valisha kwam daar haar man tegen. Tijdens een spelletje World of Warcraft.

Hoe heb jij je partner leren kennen?

Zo een 8 jaar geleden ‘ontmoette’ ik Eirik online in de game World of Warcraft. Hij zei toender tijd dat hij echt niet ging vliegen voor een meisje dat hij via World of Warcraft leerde kennen maar 3 maanden later stond hij op Schiphol. Het enigste wat ik van hem had gezien was 1 foto. En hij vertelde dat hij bijna 2 meter lang was, donker haar had en blauwe ogen. Precies het type man waar ik op val.

Vaak zaten we tot 5uur in de ochtend te skypen in de maanden voordat hij voor de eerste keer naar Nederland kwam. Het leuke van hem vond ik ( en nog steeds ) is dat we over alles konden praten. Over hele serieuze onderwerpen maar ook over onbenullige dingen.

Liefde op het eerste gezicht. Zo voelde dat toen ik hem voor het eerst zag op Schiphol. Hij bleef toen 10 dagen in Nederland. De maand erop was hij weer in Nederland voor 10  dagen en daarna ben ik naar Noorwegen gegaan voor 6 weken. Ook al heb ik enorme vliegangst, hij was absoluut de moeite waard om naar toe te vliegen.

Na 18 maanden heen en weer gereisd te hebben, besloot ik om naar Noorwegen te emigreren.

In Mei 2013 zijn Eirik en ik getrouwd en in Juli 2015 werd onze dochter Misha geboren.

Nog altijd zijn wij gek op elkaar en ik kan mij een leven zonder hem niet meer voorstellen.

Wat is het meest romantische/lieve dat hij/zij ooit voor je hebt gedaan?

Hij is niet heel romantisch maar wel heel lief. Zo kookt hij vaak mijn lievelingsgerechten en komt hij vaak met een orchidee thuis (mijn lievelingsplant) of mijn favoriete chocolade.

Hoe lang zijn jullie samen?

Eirik en ik zijn bijna 8 jaar samen.

Hoe spendeer je Valentijnsdag? Doe je er iets aan?

In Noorwegen valt Valentijnsdag en Moederdag op dezelfde dag. Aan Valentijnsdag doen wij niet maar moederdag ‘vieren’ we wel. Eirik heeft er al helemaal zin in om samen met onze dochter cadeau’s te gaan kopen.

Wat is jou nr1 relatie tip?

Praat over alles. Zit je wat dwars, zeg het tegen je partner. Ga het niet opkroppen.

Wie ben jij, en wat is jouw website?

Ik ben Valisha en ik ben 29 jaar. In 2010 ben ik naar Noorwegen geëmigreerd. Ik blog o.a over het leven en het mama zijn in Noorwegen. Ben je benieuwd. Kom een kijkje nemen op https://yoo.rs/valisha/

Het nieuwe daten doen we online


ageology banner World of Warcraft de nieuwe datingsite?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Nicole

    Ahh zo cool! Ik heb twee relaties overgehouden aan World of Warcraft, dus het werkt wel degelijk 😉

Reacties zijn gesloten.