Romantische films: LOVE LOVE LOVE!!

Ik ben echt dol op romantische films. Ze hoeven niet eens echt Oscar kwaliteit te hebben. Als het maar even zwijmelen is.

Romantische films

Het liefst met een lach,  huil en veel  “aaah” momenten. Ik hou van die mindgames die er gespeeld worden,  het tragische verdriet waarbij je zo verliefd bent dat je niet anders kunt ook al doet het pijn. Of het gevoel dat je wereld stopt als je niet bij die persoon kan zijn. Die echte alles of niets liefde.
Een goed glas wijn met chocola, of warme chocomel,  een deken op de bank of in bed,  en ik ben er helemaal klaar voor. Gelukkig heb ik de allerliefste man die de hele film niet zeurt of domme vragen stelt,  maar kijkt lief mee. Daarna mag hij dan darten ofzo kijken. Meestal valt hij in slaap,  maar het gaat om het idee.
In top 10 lijstjes maken ben ik geen ster want vergeet vaak mijn favorieten en later denk ik oooh jaaa.. Maar deze staan toch wel zeker in de top 20!

In willekeurige volgorde, en met trailer zodat je weet waar ze over gaan:)

He’s just not that in to you: eigenlijk zo waar, het cliche waar we mee opgroeien, als hij pest is hij verliefd. Niet dus.

Valentines day: Gewoon lief, en lief en Ashton Kutcher..

Dear john: Echt zo een tragische roman waarin je graag wilt dat het goedkomt, en anders wil jij het wel met hem goedmaken.

Bitter moon: De voorloper van 50 shades of Grey. Totale mindfuck in deze film, hoe ver ga je voor de liefde?

How to lose a guy in 10 days: Deze 2 zijn gewoon leuk en lief samen, en hilarisch hoe Kate haar man probeert te verliezen in 10 dagen door alle vrouwelijke clichés op hem los te gooien.

Gone with the wind: Van verwend kreng, naar een harde zakenvrouw, met veel liefde en vreemdgaan, passie voor hem die je niet kan krijgen, en niet voor niks al jaren 1 van de beste liefdesfilms genoemd.

Sleepless in Seattle: het is een beetje een kerst/valentijn film, maar dat zoontje adopteer je toch meteen??

Pretty woman: Ik heb nog even omgekeken of er geen Richard Gere aan kwam toen ik op Hollywood Boulevard liep, maar ja, waarschijnlijk zou die niet stoppen voor een meisje(was ik toen) met een staartje, gympen en shorts.. Toch het blijft een mooi verhaal.

Letters to julliette: Bij deze film wil je spontaan verhuizen naar Italië, in een groot landhuis met heerlijk en veel overdadig eten.

Moulin Rouge: Nog zo een tragisch liefdesverhaal, van een verboden relatie. Heel mooi, vooral als je van veel zingen en de oude cancan clubs houd.

Officer and a Gentleman: Met recht een mega klassieker!!!

Hoe vaak heb je het einde wel niet gezien bij andere films? Zelfs bij de Simpsons hebben ze dit stukje nagedaan. Tranen op zeker.

Vicki Christina Barcelona: Een hele foute film, maar mooie mensen, een heftige driehoeksverhouding, en nogmaals hoe ver zou je gaan voor de liefde?

Ps I love you: Deze film wil je eigenlijk de hele film door huilen. Van warmte en van verdriet. Hij laat haar een jaar lang briefjes achter om over hem heen te komen, mooi, en bijzonder, en super super lief!!!

Hou jij ook zo van zwijmelen bij een lekkere film??

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Linda

  Mooie lijst! L’amourrrr <3

 2. Nicole

  Ken slechts 1 film niet, de rest… zwijmel

 3. Karen

  He’s just not that into you, is ook echt een van mijn favorieten. En we hebben er nog wel meer gemeenschappelijk.

 4. Merel

  Heerlijk! Letters to juliet vond ik zo mooi. Maar ook The Notebook, Under the tuscan sun, I give it a year, Think like a man en Bridget Jones zijn hier favoriet.
  Kijk ernaar uit om er weer tijd voor te hebben 🙂

%d bloggers liken dit: