Ruby and Rose mannenkalender

 

Wij leven in een tijd, waar we veel horen over kanker. Wij kennen allemaal wel iemand die er helaas mee te maken heeft gehad. Graag wil ik stil staan bij gynaecologische kanker. Het is echt in veel gevallen een sluipmoordenaar.

rubyDaarom draag ik een warm hart toe voor de stichting Ruby and Rose. Hun voornaamste doel is het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Projecten die van levensbelang zijn om behandelingen mogelijk te maken en voorlichting te geven over vrouwenkanker. Iedereen kan het overkomen oud en jong, dus denken dit is ver van mijn bed zou heel naïef zijn.

Wat ik dus helemaal super vind, dat ze diverse acties verzinnen om dit onder de aandacht van de mens te krijgen. Waaronder, ja daar komt het. Ik weet zeker dat ik nu helemaal jouw aandacht heb..

een prachtige mannenkalender.

De kalender is gelanceerd door Touche Models en de opbrengst gaat geheel naar Ruby and Rose.

Deze jammie kalender kan je bestellen voor 14,95, en nu maar gauw kijken welke man bij jouw verjaardag hoort. En ook leuk voor onder de kerstboom.

 

mannenkalender_Ruby_and_Rose


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥