Zo maak je van jouw muur een echte eye catcher!

Wij hebben zo een mega lange witte muur in huis. Sterker nog, we hebben er meerdere. In het begin leek het mij strak en rustig, maar ik werd toch gillend gek. Ik wilde wat kleur en warmte! Ik ging dus op zoek naar hoe wat leuks te maken van een muur. Lees hieronder mijn tips!

Gebruik kleur!

Kijk, wit is heel mooi en alles. Maar soms heb je gewoon wat kleur in je leven nodig. Om het in huis te breken zijn kleuren als taupe of juist een wijnrood erg mooi. Ook zeegroen geeft een frisse look, maar is toch net wat warmer bijvoorbeeld. Let er wel op dat het niet te fel is, dat verveelt namelijk al snel.

Een grote eye catcher

Dit is vaak de eerste keuze van mensen. Maar eigenlijk is het best een dappere keuze. Dat ene item wat je ophangt moet dan wel zo spectaculair zijn om er echt iets van te maken. Maar het is zeker te doen. Denk er gewoon aan dat niet de hele ruimte opgevuld hoeft te worden, en je moet het zelf echt heel mooi vinden.

Hang het item op een logische plek als boven de bank, tussen 2 accent items of gewoon precies in het midden van de muur. Hang het item op ooghoogte. Let in dit geval ook niet dat hij bijvoorbeeld een even grote afstand heeft van vloer naar frame en van plafond naar frame. Het item hangt het mooist op ooghoogte. Dat ziet er het meest natuurlijk uit.

Mooi stel

Twee dezelfde frames van dezelfde hoogte en misschien zelfs hetzelfde printje maakt een statement. Het geeft meer structuur en is visueel interessant om te zien hoe het mooi samen kan werken. Het mooie van 2 frames is de flexibiliteit. Het kan geïnterpreteerd en uitgevoerd worden hoe jij dat wilt.

Deze look is het mooist als je 1 stijl aan houd. Dus dezelfde lijsten en een thema tussen de twee frames. Ik ging zo ver om 3 frames te nemen. Mijn man heeft ze iets te hoog opgehangen, maar ik vind het evengoed mooi. Wij hebben een beetje cognac kleurige leren banken besteld, en ik wilde dus posters die passen bij de banken, Ik weet het, lichtelijk overdreven. Maar ik vind ze zo mooi! Ik hou van de kleuren in de foto, of juist het gebruik daaraan. Maar ook het thema past natuurlijk weer bij de leren banken vind je niet?

De trendy gallery wall

Dit is zo populair en zie je overal. Wij hebben best een lange trap met daarbij dus een erg lange muur. Dan zijn foto lijstjes gewoon erg leuk. Wij hebben daar dan ook een gallery wall. Bij een gallery wall mag en kan alles. Verschillende materialen, verschillende foto’s en vooral verschillende grote. Je kunt ze lekker ongelijk ophangen, horizontaal en verticaal. Wel is het leuk om weer een thema aan te houden. bijvoorbeeld familie foto’s, reis foto’s of alles zwart wit.

Posters en lijsten van DESENIO!

De posters en lijsten die bij mij boven de bank hangen heb ik via een samenwerking met DESENIO. Hierdoor kun jij met mijn code “PINKPRESS” 25% korting krijgen op posters, t/m 13 december. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Er is een ontzettend ruime keuze aan posters, ook bijvoorbeeld met dieren en quotes voor op een kinderkamer. Echt een aanrader! De kwaliteit van de posters (en de frames) is erg mooi, waardoor je echt iets moois aan de muur hangt.

Wat is jouw favorite poster op de site van DESENIO?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Zo creëer je een droom slaapkamer op een budget | Pink Press ♡ Life Style Blog

    […] in. Zo krijg je ook geen bibberige vegen. Zet er een leuk tafeltje of stoel neer en hang er wat fotolijsten of juist een mooie poster […]

%d bloggers liken dit: