Close
huishoudbeurs met kinderen

Samen met dochter naar de Huishoudbeurs

Je bent de blogs vast al zat over de Huishoudbeurs,  maar deze moet je lezen en zien. De video is hilarisch! 

Het is weer februari dus tijd voor de Huishoudbeurs en de 9 Maanden beurs. Dit jaar ging ik samen met Keira, en ben ik nog nooit zo lang op de beurs geweest! Het was dan ook enorm gezellig. Een heerlijk moeder/dochter dagje. Ik had eigenlijk verwacht dat ze na een uur gillend weg zou rennen, maar ze wilde helemaal niet meer weg.huishoudbeurs

Eerst hebben we uitgebreid de beauty zaal bekeken. Er stond enorm veel keuze aan nagellak en haar dingetjes, maar vonden dat er weinig keus was in make up. En wat er was, was heel traditioneel, van die make up waardoor je meteen 10 jaar ouder lijkt. Dat vind niemand toch meer mooi?
Voor het haar deed iedereen hetzelfde truukje met de stijltang. Mooi, maar natuurlijk kun je ook het haar stijl maken met die tangen. Het leukste was natuurlijk dat ze allemaal Keira complimenten gaven met haar mooie haar. 1 vrouw was zo dapper om een stijlborstel te proberen haar haar stijl te krijgen. Maar helaas, daar heb je echt een een stijltang voor nodig.
Keira was dol op alle armbandjes en heeft er dan ook behoorlijk wat gehaald. Qua speelgoed zagen we niet zo heel veel. Ook het innovatieve viel een beetje tegen. Terwijl ik mij toch kan herinneren dat er juist op de Huishoudbeurs veel nieuwe dingen te zien waren.

Het allerleukste vonden we de health corner. We deden er samen een hoelahoep challenge (yay gewonnen!), en die hoelahoep wil ik echt nog bestellen, super fijn was die! Keira deed mee met een squat challenge van Carlos Lens en won een maand lang gratis trainen! Die mocht ik houden haha.
In de Azië hal hebben we lekker gegeten en Keira danste gezellig met de oudjes mee. Dat betekende natuurlijk meteen dat ze gratis ijsjes en ander lekkers mocht uitzoeken. In de eethal was dat ook al het geval. Omdat ze zo lief en beleefd was, en als enige om een prullenbak vroeg voor haar troep kreeg ze niet 1 pannenkoekje maar 6, of zonder te vragen een hele tas vol met vegetarische burgers. Ook na de cola challenge van de Lidl werd ze verwend met een tas vol lekkers, en bij Mona was ze te schattig en kreeg een tas met toetjes. Dat is toch bizar wat een beetje manieren je kan brengen?
Als laatste waren we op de 9 maanden beurs. Keira mocht bij Ekoland de workshop presenteren, en bij BabybeGood kregen wij een super uitgebreide uitleg en rondleiding. Het mooie van BabybeGood was dat alles op natuurlijke basis is. Ze zijn zo groen mogelijk. Er stond dus ook bijvoorbeeld wasmiddel zonder troep erin, en waskralen. Maar ook natuurlijke speentjes en hele zachte handdoeken voor je baby.

Al met al dus een lange maar erg leuke dag!
Volgend jaar gaat ze weer mee, dit keer met trolley.. Want “mama, hoe kan je dat nou niet meenemen!?”.

Hieronder haar vlog over de allereerste keer naar de Huishoudbeurs, vooral haar blikken spreken boekdelen!

Lees ook: De meest uitgebreide gids over de huishoudbeurs

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Samen met dochter naar de Huishoudbeurs

  1. Ik ging vroeger ook samen met mijn moeder. Super gezellig! 🙂 Hoop over een paar jaar ook mijn meisje mee te kunnen nemen.

  2. Ondanks dat dit de zoveelste hhb blog is die ik gelezen, vind ik dit wel de leukste van allemaal! Super leuk de vlog

  3. Was dat de elite brush? Want bij een vriendin van me met soortgelijk haar werkt hij wel haha.. Leuke vlog weer Keira!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang