Close

Review Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender met recept!

Al die heerlijke sapjes en smoothies, ik maakte ze in mijn blender van de Action. Totaal niet slecht en hij doet echt wel zijn werk. Totdat ik dus de Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender probeerde. Dat is iets heel anders!

Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender

Vanuit Coolblue mocht ik de Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender testen. Deze zag er wel heel space uit in vergelijking me mijn oude blender. Verschillende mengbekers in diverse maten, en allerlei deksels en 2 verschillende blades. 5 Bekers vind ik wel heel handig, want ik maak nog al eens veel te veel en kan ik de helft weggooien omdat het later op de dag gewoon niet zo lekker meer is. Doseren is niet mijn sterkste kant, maar bij deze bekers moet dat wel, het past simpelweg niet.

Standaard meegeleverd

 • Mengbekers 700 milliliter (3x)
 • Mengbekers 350 milliliter (2x)
 • Messen (2x)
 • Deksels (2x)
 • Deksels met tuit (2x)
 • Strooideksel
 • Drinkring (2x)
 • Handleiding

Voor een enorme soep te maken zoals ik wel eens deed met de oude blender is deze niet geschikt, maar voor kleinere doseringen is hij ideaal.

Ik maakte de eerste dag proberen dus een lekker meloensapje ~verse meloen ontpit, verse munt, een takje voor versiering~Dat is dus de beker erop, draaien en klaar. Ik zocht een half uur naar de aan knop, maar het is dus even doordraaien. (blond moment). Hij is wel echt mega snel hoor!

Met hakken moet je dus echt even opletten. Ik wilde ui, knoflook en tomaat hakken, maar dat was al snel een sapje. Ik heb er toen een marinade van gemaakt ~ 1 ui, 1 tomaat, 4 tenen knoflook, zout, peper, citroensap van een halve citroen en een beetje verse tijm. Je kunt hier vlees en vis, of zelfs courgette en champignons in marineren voor je het bakt of op de BBQ legt. Het lekkerste is een dag van te voren! ~ Om het minder fijn te hakken moet je dus echt meteen weer loslaten, ik blijf oefenen!

Mijn gazpacho – recept lees je hier – duurt normaal een stuk langer. Ik ontpel altijd de tomaat, en gril de paprika, maar dit keer maakte ik de raw versie waar alles gewoon rauw in de blender werd gedaan. Moet ik het normaal zeven, dit keer was het echt een mega smooth soepje. Heerlijk! Past perfect in het raw vegan dieet.

Ook maakt ik weer zo een lekkere bananensmoothie met matcha thee!

CONCLUSIE:

Voor de kleine porties is de Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender super goed, je kunt er zelfs kaas mee versnipperen waardoor je lekker strooikaas hebt, en door alle deksels en bekers kun je dus makkelijk van alles bewaren, of meenemen bijvoorbeeld. Minpuntje is dat er voor mij nog wel een grotere beker bij had mogen zitten, en dat de deksels niet heel handig drinken. Pluspunt is dat hij juist weer zo lekker compact is, en super snel.

Ik hou ze dus beide!

Welke blender heb jij?
Advertisement

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

7 thoughts on “Review Russel Hobbs Nutri Boost Multi Blender met recept!

 1. Klinkt als een hele fijne blender. Ik heb een sapcentrifuge die ik nooit gebruik en een blender van Philips die net iets te groot is voor een glas smoothie.

 2. Ik heb er een van princess en die is al best wel oud. heb er nooit ijs mee gecrusht maar idd wel bevroren fruit… Heb zelf wel eens nagedacht over die kleinere bekers… zelfde als jij, je houdt over enzo. Maar tot nu toe gebruik ik nog mijn oude trouwe princess 🙂

 3. Ik heb ook al mega veel blenders gehad en momenteel heb ik een Philips die enorm veel herrie maakt en ik daarom dus amper gebruik. Zonde dat de bekers inderdaad zo klein zijn anders was het wel iets voor mij geweest..

 4. Klinkt als een hele fijne blender! Wij hebben nog best een oude, haha. Ben zo het merk even vergeten, maar het is wel tijd voor een nieuwe 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang