Close
sardinie

5x Waarom Sardinië niet mag missen op de bucketlist!

Jaren geleden ben ik ooit eens voor een fotoshoot op Sardinië geweest. Aangezien ik niet veel meer te zien kreeg dan een strand, de villa en de weg ernaar toe, heb ik deze op mijn bucketlist gezet.

Sardinië wat ben je mooi!

Heel toevallig, op de shoot in Sardinië vertelde de fotograaf dat hij een vriend had op Ibiza, met een vader die van Sardinië was. Of ik zo lief wilde zijn om typisch wat Italiaanse dingen van daar mee te nemen. Toevallig kende ik die jongen, dus dat was een no brainer. Later werd die jongen mijn partner en kregen wij een mooie prachtige dochter. Keira is dus een flinke mix van Italië, Nederland, Spanje en Suriname. Haar achternaam is echt typisch van het eiland. Blijkbaar als ze daar ooit heen zou gaan zou iedereen weten dat ze afstamt van iemand van het eiland.

Ik wil dus ook zeker met haar hier een keer naar toe. En dan het liefst in 1 van de prachtige NOVASOL vakantiehuizen! Lees in mijn 5 punten precies waarom.een droomreis met kinderen - sardinie

 1. De allermooiste lokale huizen

  Dat je op vakantie niet altijd in een hotel of op de camping moet zitten bewijst NOVASOL. Zij hebben een aantal prachtige vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Ik vond op hun site dat goedkoper niet perse slechter is. Het betekent gewoon iets kleiner, of misschien net wat verder van het strand of iets dergelijks. Voor de ultieme ervaring denk ik dat je wel echt in zo een huis zou moeten zitten eens in je leven. Ik bedoel check dit uitzicht:

  vakantiehuizen novasol
  Vakantiehuis van NOVASOL

  Zie je jezelf al zitten met een lekkere espresso en je favoriete boek met je voeten over de railing? Ik wel hoor! Of gezellig met het gezin aan een pizza van de lokale pizzeria. Hier wil je toch nooit meer weg? Zelf hou ik er wel van, de rust en niet het geluid van bonkende bedden tegen de muur van mijn hotelkamer aan. En wat ik al zei, ze hebben vakantiehuizen op ieder budget.

  vakantiehuizen novasol
  Hoe mooi is dit dan? Dat is toch precies wat je wilt zien als je op je vakantieadres aan komt?
 2. De idyllische stranden

  De stranden staan op veel lijsten als beste, mooiste, schoonste en fijnste van de wereld. En dat zijn ze ook. Werkelijk waar, het water is zo ontzettend helder en fris. Je weet niet je meemaakt. En geloof mij, ik heb heel veel mooie stranden gezien in mijn leven. Wat dat betreft lijkt het ook wel op het buureiland Corsica, die hebben ook van die mega mooie stranden. Lang, wit en lang niet zo eng druk. Leuke strandtentjes, maar ook genoeg stranden zonder posers of drukte.mooiste stranden

 3. Lekker eten doe je hier!

  Verse vis op het strand, flinke sappige tomaten op je verse mozzarella, en pizza’s waar je er zo 3 van op kan. Je kunt eten in 1 van de vele luze restaurants, maar ook echt in een hutje langs de weg. Beide even lekker. En wat dacht je van de koffie? Nergens ter wereld is die lekkerder dan hier. Overigens heb ik hier mijn allereerste espresso gedronken! Oh en één woord: ijs.

 4. De prachtige natuur

  Natuurlijk hoef je niet de hele dag op het strand te liggen. Ga er lekker op uit. Ontdek het eiland. Je kunt echt overal wel windsurfen, surfen, wakeboarden of een andere watersport doen. Hiking in de bossen, of door de hoge bergen. Ontdek de flamingo’s of het knalrode gebergte als fel contrast met de blauwe zee. Het Supramonte gebergte staat midden in een natuurgebied. Met grotten, bronnen en een kloof. De Gola di Goruppu is met 400 meter hoge rotswanden één van de diepste kloven in Europa.5x sardinie op je bucketlist

 5. De havens en gezellige terrasjes

  Een eiland als Sardinië trekt natuurlijk ook de jetset aan. Met hun prachtige jachten meren ze daar het hele jaar aan. Vanaf een terras kun je heel wat celebs spotten. Het nachtleven schijnt ook echt gezellig te zijn. Met kinderen heb je daar minder aan, maar gelukkig worden die niet weggekeken. De Italianen zijn dol op kinderen. Niets is te veel. Ze zijn zelf namelijk een stuk luidruchtiger dan jouw kinderen. Ideaal!

 6. Uiteraard kun je ook een boot reisje naar het vaste land nemen en daar een rondreis maken met de auto! Wat dacht je van Venetië? Of een roadtrip naar Frankrijk?

Heb je er al zin in??

vakantietip sardinie

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “5x Waarom Sardinië niet mag missen op de bucketlist!

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang