De schildpad en het SuperSand

Yay! lekker kliederen!! Daar zijn de meiden dol op. Ze worden graag vies, en vooral de kleine speelt het liefst met water en zand.

Inhoudsopgave

De Roboturtle

Op het moment heb je robot honden, katten, vogels, en verzin zelf maar een huisdier. Maar er zijn dus ook schildpadden, en in 3 kleuren, roze, blauw en groen. Ze kunnen kruipen op het land, en zwemmen in het water.

roboturtleKleine Miya speelt er vooral mee onder de douche, maar bij mooi water staat het aquarium in de tuin. Echt te grappig, ze behandelt de wel als echte dieren. Keira maakte er weer een leuk vlog over!

SuperSand

Rond Pasen gaf ik een heleboel Super Sand Eggs weg. Natuurlijk had ik er nog 2 over voor Keira en Miya. Keira was er vrij snel op uitgekeken, maar Miya heeft er heel veel mee gespeeld.

Nou zie ik op andere blogs en Instagram de mooiste creaties voorbij komen. Paleisjes en kunstzinnige dieren worden er mee gebouwd. Gelukkig zaten hier ook vormpjes bij, en zo kon Miya zelfs een 3d konijntje maken. Die werd dan met veel liefde weer keihard plat gestampt. Ach, als ze maar lekker speelt toch? En dat deed Miya. Ze toverde het huis om in een waar zandkasteel (Yay, ze kan het wel!). Nu wilde Miya er graag een riviertje bij maken. Bij deze, houd je super sand weg bij water. Dat wordt namelijk lijm… Waarschijnlijk zitten mijn meiden gewoon net niet in de juiste leeftijdscategorie.  Het is over een jaar of 2 waarschijnlijk wel iets waar ze echt wat mee zou kunnen bouwen. super sand konijn

Wij hebben de rest van het zand in de zandbak gegooid, en de vormpjes worden veelvuldig gebruikt, want dat is wel erg leuk, zo een 3D konijn.

De meiden hebben in ieder geval weer heerlijk kunnen spelen, en volgens Keira heeft mammie toch echt wel de leukste baan in de wereld!

 

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

1 gedachte over “De schildpad en het SuperSand”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven