Close

De schildpad en het SuperSand

Yay! lekker kliederen!! Daar zijn de meiden dol op. Ze worden graag vies, en vooral de kleine speelt het liefst met water en zand.

De Roboturtle

Op het moment heb je robot honden, katten, vogels, en verzin zelf maar een huisdier. Maar er zijn dus ook schildpadden, en in 3 kleuren, roze, blauw en groen. Ze kunnen kruipen op het land, en zwemmen in het water.

roboturtleKleine Miya speelt er vooral mee onder de douche, maar bij mooi water staat het aquarium in de tuin. Echt te grappig, ze behandelt de wel als echte dieren. Keira maakte er weer een leuk vlog over!

SuperSand

Rond Pasen gaf ik een heleboel Super Sand Eggs weg. Natuurlijk had ik er nog 2 over voor Keira en Miya. Keira was er vrij snel op uitgekeken, maar Miya heeft er heel veel mee gespeeld.

Nou zie ik op andere blogs en Instagram de mooiste creaties voorbij komen. Paleisjes en kunstzinnige dieren worden er mee gebouwd. Gelukkig zaten hier ook vormpjes bij, en zo kon Miya zelfs een 3d konijntje maken. Die werd dan met veel liefde weer keihard plat gestampt. Ach, als ze maar lekker speelt toch? En dat deed Miya. Ze toverde het huis om in een waar zandkasteel (Yay, ze kan het wel!). Nu wilde Miya er graag een riviertje bij maken. Bij deze, houd je super sand weg bij water. Dat wordt namelijk lijm… Waarschijnlijk zitten mijn meiden gewoon net niet in de juiste leeftijdscategorie.  Het is over een jaar of 2 waarschijnlijk wel iets waar ze echt wat mee zou kunnen bouwen. super sand konijn

Wij hebben de rest van het zand in de zandbak gegooid, en de vormpjes worden veelvuldig gebruikt, want dat is wel erg leuk, zo een 3D konijn.

De meiden hebben in ieder geval weer heerlijk kunnen spelen, en volgens Keira heeft mammie toch echt wel de leukste baan in de wereld!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “De schildpad en het SuperSand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang