back to school

Back to school | Deze schoolspullen kun je vast halen!

Nu is het nog vakantie, maar voor het nieuwe schooljaar is het goed om al op tijd de nodige voorbereidingen te treffen. Hieronder kun je 5 handige tips voor schoolspullen vinden om je goed voor te bereiden op het nieuwe schooljaar.

Haal een mooie agenda in huis

Een agenda is noodzakelijk om al het huiswerk in noteren. Er zijn veel merken die prachtige agenda’s hebben ontworpen met allerlei leuks voor je kind. Kies een agenda die passend is.Dit is niet alleen voor de middelbare school. Ook op de basisschool is het handig. Kunnen ze al lezen en schrijven dan kunnen ze hun playdates, sportlessen en bijvoorbeeld verjaardagen erin zetten. Zo leren ze alvast plannen op een leuke manier. 

Koop een stevige rugtas voor de schoolspullen

Al die schoolspullen moeten wel meegenomen worden. De eventuele boeken moeten op een handige manier meekunnen en ook de lunch moet mee. Een stevige rugzak is ruim en niet belastend voor je rug. Ga op zoek naar een leuk model en kleur. In de winkel kan je kind de rugzak ook gemakkelijk even uitproberen om te kijken of de rugzak lekker zit.

Wij zijn helemaal dol op de tassen van Pick & Pack met echt super leuke motiefjes. 

pick en pack
Hoe schattig! Dit zijn toch de leukste tassen ooit?

Ga op zoek naar een handige etui

Een etui is nodig om je schoolspulletjes in mee te nemen naar de les. Er moeten pennen in kunnen, een liniaal, rekenmachine, gum, potloden en een markeerstift. Kies dus niet voor een te kleine model.

Bij de HEMA hebben ze echt hele leuke schoolspullen. Waaronder een collectie van Beautynezz!

HEMA schoolspullen

Je hebt een goede broodtrommel nodig

Een broodtrommel is handig voor je brood en stukjes fruit. Kies voor een grootte die past bij het eten wat je mee wilt nemen naar school. Er zijn allerlei soorten broodtrommels te verkrijgen in diverse kleuren. Een drinkbeker kan ook erg handig zijn. 

Tip! Lees hier over goede broodtrommels 

Gymspullen aanschaffen

Op school wordt er ook gymles gegeven. Hiervoor heb je gymspullen nodig. Zorg ervoor dat je kleding koopt waar je kind lekker in kan bewegen. Zorg ook voor comfortabele schoenen met een stroeve zool. Haal een korte én een lange sportbroek in huis en zorg voor een gymtas.

Dankzij deze tips heb je de belangrijkste zaken in huis zodat je kind met een goede voorbereiding kan starten aan het nieuwe schooljaar. Heeft jouw kind al alles in huis voor het nieuwe schooljaar?

Het is in de zomervakantie nog op veel plekken sale, de ideale tijd om nog wat kleding te scoren! Ook hangt de nieuwe collectie er al. Zo kregen wij een super gave trui van de nieuwe collectie van Quapi | Levv! Hoe leuk staat hij haar??

Back to school - dit lijstje kun je meenemenVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

2 reacties op “Back to school | Deze schoolspullen kun je vast halen!”

  1. nee is niet altijd nodig maar wel handig voor warhoofden zoals mijn dochters bijvoorbeeld. Niet iedereen doet havo en heeft soms wat extra steun nodig om je te helpen herinneren aan taakjes die gedaan moeten worden

  2. Een agenda is niet altijd nodig. Mijn zoon gaat naar Havo 4 en gebruikt al een paar jaar geen agenda meer. Dat komt door het magister: daar staat alle huiswerk op.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: