Wat te doen in de schoolvakantie?

tips voor de schoolvakantie

De winter is langzaam aan zijn terugtocht bezig, dus kunnen we stiekem gaan beginnen aan het voorjaar? Hieronder lees je een paar goede ideeën om de schoolvakantie mee in te vullen.

5. Lekker in de tuin bezig

De schoolvakantie leent zich uitstekend om even lekker de handen uit de mouwen te steken. De tuin heeft de afgelopen maanden flink wat om zijn groene oren gehad dus heeft hij een paar groene handen nodig om weer op adem te komen. Lekker bezig zijn in de tuin is productief én je wordt er lekker rustig van. Er zal vast een hoop onkruid moeten worden gewied en misschien hebben de tegels de behandeling van een hogedrukspuit nodig. Leef je uit! De tuin zal je dankbaar zijn.

Kinderen leren zo lekker met hun handen bezig te zijn. Maar ook hoe plantjes groeien bijvoorbeeld.

4. Een dagje naar de zee

Even uitwaaien langs het strand is altijd lekker, al is het in de winter wel erg koud. Maar er zal in de vakantie vast een mooie zonnige dag te vinden zijn die zich prima leent voor een dagje naar de zee. Een strandwandeling of lekker surfen, het wispelturige weer voor deze tijd van het jaar heeft genoeg mogelijkheden. Geniet ervan! En dan is het natuurlijk een prima afsluiter als je lekker gaat opwarmen in een koffietentje langs de kust. Een prima invulling voor de vakantie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje naar Zeeland?

3. Lekker relaxen in een tropisch zwembad

Als het tijdens de school vakantie iets te guur is voor een buitenactiviteit dan kun je altijd nog in tropische sferen komen door naar een lekker subtropisch zwemparadijs te gaan. Handdoek in de tas, glimlach mee en lekker van die glijbaan af, wat kan jou het schelen? Het is vakantie. Ons mooie land heeft talloze van dit soort zwemparadijzen. Zoek een mooie uit!

2. Neem een last minute wintersport

Waarom niet? De bergtoppen zijn mooi besneeuwd in deze tijd van het jaar. Je bent vaak een stuk goedkoper uit als je last minute boekt dus neem het ervan. Je geeft jezelf even dat echte vakantiegevoel als je incheckt en niet lang daarna in alle vrijheid van de piste af dendert. De schoolvakantie is er niet voor niets, dus gun jezelf (of jou en je gezin) lekker een weekje ontspanning in de sneeuw, je zult er geen spijt van krijgen. Zorg wel even voor de juiste bescherming. Ook al is het koud, moet je nog wel smeren. Haal een goede zonnebrandcrème bij de Douglas bijvoorbeeld.

1. Een midweek weg

Een klassiek midweekje weg naar een bungalowpark is altijd goed. Er is altijd wat te zien of te doen in de buurt en je bent er even lekker uit. Dit soort parken liggen altijd in een bosrijke omgeving, ideaal voor een lekkere wandeling in de buitenlucht. En als je mazzel hebt dan ligt er een strand in de buurt en heeft het park een subtropisch zwembad, zo sla je 3 vliegen 1 in klap op dit lijstje.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like