Close
Selfcare op de festival camping

Selfcare op de festival camping: De must-haves voor luxepoezen

Om optimaal te genieten van de ultieme festivalsfeer is er niets beter dan op de camping te verblijven. Veel grote festivals in Nederland bieden tegenwoordig voldoende ruimte voor enthousiaste kampeerders, en steeds meer evenementen voegen een camping toe aan hun programma.

De festival camping is de ultieme plek om lekker even aan je selfcare te werken. Geen lange ritten naar huis na de hele dag lekker feesten. Maar voor de echte selfcare queens onder ons kan kamperen nog een uitdaging zijn. Hoe kunnen we goed voor onszelf zorgen zonder de luxe van thuis? Gelukkig hebben wij goed nieuws, want we hebben de beste verzorgingstips voor het kamperen verzameld.

Een ledspiegel op batterijen

Een essentieel en vaak over het hoofd gezien item is een goede spiegel, bij voorkeur met ingebouwde ledverlichting. Er zijn talloze draagbare spiegels verkrijgbaar met geïntegreerde ledverlichting. Zorg ervoor dat je een exemplaar kiest dat op batterijen werkt. Het is een slimme toevoeging aan je kampeeruitrusting waar je veel gebruik van zult maken. Of het nu gaat om het bijwerken van je make-up, het stylen van je haar of het verwijderen van make-up, met deze spiegel weet je zeker dat je festivallook altijd on point is. Bovendien kan de spiegel ‘s avonds dienst doen als extra verlichting in de tent, wat extra handig is wanneer het donker wordt.

Draagbare oplader voor elektronica

Moderne selfcare gaat hand in hand met onze geliefde gadgets, zoals smartphones en draagbare speakers. Zorg ervoor dat je altijd verbonden blijft door een draagbare oplader of powerbank voor je elektronica mee te nemen. Op de festival camping heb je immers ook tijd nodig om even op te laden door een filmpje te kijken of bijvoorbeeld een spelletje te spelen via betFIRST.

Met een draagbare oplader voor elektronica kun je niet alleen je telefoon opladen, maar ook je draagbare speaker voorzien van stroom. Bovendien zijn er specifieke apparaten, zoals stijltangen en krultangen, die een ingebouwde powerbank hebben. Op deze manier ben je niet afhankelijk van de stroomvoorziening op de camping en hoef je niet uren in de rij te staan om je haar te kunnen stylen.

Selfcare op de festival camping De must-haves voor luxepoezen

Een opvouwbare kom

Niets voelt zo verfrissend als een grondige reiniging van je gezicht na een lange dag dansen en genieten. Helaas kunnen de wachtrijen voor douches en wastafels op festivals behoorlijk lang zijn. Als je geen fan bent van make-up doekjes, dan is een opvouwbare kom absoluut een must-have. Deze kom kan gemakkelijk worden opgevouwen en neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt de kom gebruiken om je gezicht te wassen met water uit een fles. Daarnaast is het handig voor het afspoelen van gezichtsmaskers of het schoonmaken van je handen en voeten. Het is een veelzijdig item dat ervoor zorgt dat je jezelf goed kunt verzorgen, zelfs op de camping.

Slaapmasker en oordopjes

Slapen is een van de belangrijkste vormen van selfcare, maar op een drukke festivalcamping kan dit een uitdaging zijn. Zorg ervoor dat je optimaal kunt slapen door een slaapmasker en oordopjes mee te nemen. Deze essentiële items zorgen ervoor dat licht en geluid geen obstakels vormen voor jouw welverdiende nachtrust.

Opvouwbare stoel met rugleuning

Niet alleen je uiterlijk, maar ook je comfort is van groot belang tijdens het kamperen op een festival. Een opvouwbare stoel met rugleuning biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de festival vibes. Een hoop mensen vergeten om een stoel mee te nemen en zijn daarom genoodzaakt om op het gras of in het zand te zitten. Je wilt immers overdag niet de hele tijd in je tent doorbrengen. Het kan er behoorlijk benauwd, donker en oncomfortabel zijn. Kies daarom voor een lichtgewicht en compact model dat gemakkelijk opvouwbaar en draagbaar is. Zo kun je comfortabel zitten terwijl je voor jezelf zorgt of gewoonweg geniet van het festival.

Lees ook De 5 toptips voor jouw festivalbruiloft! en Kindvriendelijke festivals | Naar deze festivals kunnen de kinderen ook mee! of 40 En dansen op een festival | Done of not done?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang