Sesamstraat in het Dierenrijk!

leeuw Sesamstraat in het Dierenrijk!

Als blogger krijg je natuurlijk regelmatig uitnodigingen voor leuke events. Jammer genoeg kan ik maar weinig, omdat of de kinderen niet mee kunnen, te veel gedoe met het OV, of verloofde een toernooi heeft bijvoorbeeld. Maar deze zondag waren we allemaal vrij, en konden we dus naar Sesamstraat in het Dierenrijk.

Na de enorme storm van zaterdag, en de meiden die uit logeren waren, hebben we zondagochtend nog heel erg lang getwijfeld… Wat als het weer zo zou gaan stormen? Zullen we niet eens lekker blijven liggen?

speeltuinMaar goed, kont uit bed geschraapt, lekkere broodjes voor onderweg gemaakt, en de meiden opgehaald. Wat een verassing! We hadden ze nl nog niets verteld. In de auto lagen ze allebei binnen 2 minuten te slapen, en bij aankomst bij het Dierenrijk werden ze pas wakker.
Als eerste zag ik Nicole van MeisjeEigenwijsje, super leuk om eens kennis te maken in real life zeg maar! Later ook nog Tamara van .. ontmoet. Blijkbaar ben ik de rest allemaal misgelopen, super jammer!

Sesamstraat in het Dierenrijk

Ik kan je zo ontzettend veel vertellen, maar geen idee waar ik moet beginnen! Als eerste hebben we Bert&Ernie van Sesamstraat ontmoet. Als kleintje was dit het enige wat ik trouw volgde elke dag. Keira vond het nooit zo geweldig, maar nu kijkt ze enthousiast mee met Miya. Samen zingen ze de liedjes mee, en kijken vol verbazing naar alle avonturen. Keira was voor het eerst echt verlegen om op de foto te gaan, en Miya moest huilen. Mama stond overigens met een brede grijns naast de jeugdhelden.

De show was erg leuk, met dansjes en liedjes uit Sesamstraat. Ze hebben beide lekker meegezongen en gedanst.sesamstraat

Het Dierenrijk

Waar ik zelf erg blij mee was, waren dat er overal wel speeldingen waren. Zo kon je over een boomstam lopen door geheime paadjes, glijden dwars door een berg heen, of op een muur klimmen. Er waren ook grotere en hele grote speeltuinen, waar je zelf lekker op een bankje of terrasje kon zitten.

Er is een handig pijltjes systeem waardoor je geen dier mist. Het park op zich is niet heel groot, dus goed te doen met kleine kinderbeentjes. De dieren zaten niet in kooien, maar achter glas, of lage hekken. Zo waren ze echt heel erg dichtbij, en bijvoorbeeld bij de vogels kon je er gewoon doorheen lopen. Wij vonden dit echt heel erg leuk!collagdierenrijke

De leeuwen vonden we zo bijzonder, alsof hij je aankeek met zijn grote zielige ogen. Miya stond te huilen, die vond het erg spannend, en die leeuw keek helemaal mee omhoog hoe ze weer opgetild werd. Keira ging tegen het raam aanzitten, want leeuwen zijn haar lievelingsdieren. Ik weet niet of je het goed kan zien op de foto, maar zij legde haar hoofd tegen het raam, en het was net of hij hetzelfde deed. Zal wel allemaal in ons hoofd zitten, maar wij waren goed onder de indruk. Met tranen in haar ogen nam zij dan ook afscheid.

Wat ik vreselijk vond, en waar verloofde en Keira niet weg te krijgen waren, waren de kriebelvisjes. Serieus betalen mensen daar geld voor in dure salons? Ik vond het een verschrikking, wat een gekriebel! Vind dat toch fijner in de zee hoor.. bij sommige stranden heb je dat ook, dat de visjes op je voeten knabbelen. Maar dit..bbrrrr… zij gierden het uit, en hebben zeker een half uur met hun handen in het water gehangen.

Keira heeft bijles deze zomer, dus om het niet over te slaan, heeft zij netjes alle bordjes voor gelezen.  Op de terugweg hebben we nog even de Sesamstraat liedjes meegezongen, en had oma een grote pan tomatensoep gemaakt.

Een perfecte dag, en zeker een grote aanrader!

Dierenrijk


ageology banner Sesamstraat in het Dierenrijk!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Nicole

    Ja fijn dat je toch gegaan bent! Want ik vond het ook een super dag. Het is echt een geweldig park voor kids en dus ook voor papa’s en mama’s aangezien het gewoon genieten is om hen te zien genieten! En vanuit een terrasje kijken hoe je kids spelen, heerlijk toch!

Reacties zijn gesloten.