Van Sexy Lady naar Tena slip

van sexy naar tena slip

“Hatsjoe, hatsjoe”, terwijl mijn bff niest grijpt ze naar haar kruis. “Kutzooi, echt letterlijk en figuurlijk kutzooi”, schreeuwt ze erachter aan. Helemaal in de war kijk ik mijn vriendin aan. Samen hebben wij zoveel meegemaakt. Begin 20 leerden wij elkaar kennen, ik was zo onder de indruk van haar prachtige verschijning. Wanneer zij liep, leek het net alsof er een poema op je af kwam. Zo krachtig en sensueel tegelijk. Een sexy lady. Wat heeft dat te maken met een Tena slip?

Sexy lady met Tena slip?

Samen hebben wij gereisd, nachten doorgehaald, gelachen en gehuild om vriendjes. Settelen stond zeker niet op ons lijstje. Ik hoef je niet te vertellen dat het uiteindelijk toch is gebeurd. Mijn relatie eindigde in een scheiding, vriendinlief is na 10 jaar nog samen met haar man. Maar of ze nou gelukkig is?. Er is niets meer over van die sexy lady. Ze loopt tegenwoordig zoals zij zelf zegt als een manke hond. Haar uiterlijk interesseert haar niet meer. Waarom vraag je je dan af, nou in 10 jaar tijd heeft zij 5 kinderen uitgepoept. Je uiterlijk verandert dan zeker drastisch, tenzij je Angelina Jolie heet. Maar 5 jonge kinderen,een man die veel werkt, huishouden en de lijst gaat maar door, ja dat gaat je niet in de koude huispak zitten.

“Wat is er zo kutzooi?”, vraag ik haar nog steeds verbaasd. Ze wijst naar beneden richting haar doos. “ Ik heb hier geen controle meer over, echt waar, het leidt haar eigen leven. Sinds ik een heel dorp heb gebaard, is het afgelopen”. Ik zwijg en wacht totdat ze haar verhaal vervolgt. “ Zodra ik hoest, nies, lach al doe ik dat de laatste tijd weinig plas ik mezelf onder. Ik walg van mezelf, echt waar je zou denken dat zoiets moois als kinderen krijgen niet zou worden beloond in een gapende krater. Laat ik al helemaal niet beginnen over seks, mijn man kan net zo goed zijn geslachtsdeel stoppen in een emmer water hetzelfde gevoel”. Terwijl ze dit zegt, begint ze zo hard te lachen dat ik door ons tranen haar probleem zie, hele natte plek op haar broek.

Komende week gaat ze naar de dokter op mijn advies, ondertussen draagt ze nu maar Tena slipjes….

Heb jij het droog gehouden na het lezen van dit blog?

 

 

 

Photo by moggs oceanlaneVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Marian

  Springen en niezen is een drama na kind nr 4! Maar bekkenbodem spieren trainen is echt een goede optie. In de rij bij de kassa, tijdens het koken, op het schoolplein….nog maar op steeds even trainen en je zult echt verbetering merken!

 2. Miranda

  Tjonge, denk dat het toch bij veel vrouwen in min of meerdere maten voorkomt en een huisarts bezoekje of fysiotherapeut is zeker geen slecht idee. In veel gevallen kan het eenvoudig worden opgelost. Maar ja die stap om te maken he…

 3. Mommy Loves Pink

  hahahaha nou ik kan helemaal niet meer springen!

 4. Vlijtig Liesje

  Wat vervelend zeg voor je vriendin! Ik moet niet op een trampoline gaan staan springen met een volle blaas maar verder gaat het gelukkig goed.

%d bloggers liken dit: