Close

Van Sexy Lady naar Tena slip

“Hatsjoe, hatsjoe”, terwijl mijn bff niest grijpt ze naar haar kruis. “Kutzooi, echt letterlijk en figuurlijk kutzooi”, schreeuwt ze erachter aan. Helemaal in de war kijk ik mijn vriendin aan. Samen hebben wij zoveel meegemaakt. Begin 20 leerden wij elkaar kennen, ik was zo onder de indruk van haar prachtige verschijning. Wanneer zij liep, leek het net alsof er een poema op je af kwam. Zo krachtig en sensueel tegelijk. Een sexy lady. Wat heeft dat te maken met een Tena slip?

Sexy lady met Tena slip?

Samen hebben wij gereisd, nachten doorgehaald, gelachen en gehuild om vriendjes. Settelen stond zeker niet op ons lijstje. Ik hoef je niet te vertellen dat het uiteindelijk toch is gebeurd. Mijn relatie eindigde in een scheiding, vriendinlief is na 10 jaar nog samen met haar man. Maar of ze nou gelukkig is?. Er is niets meer over van die sexy lady. Ze loopt tegenwoordig zoals zij zelf zegt als een manke hond. Haar uiterlijk interesseert haar niet meer. Waarom vraag je je dan af, nou in 10 jaar tijd heeft zij 5 kinderen uitgepoept. Je uiterlijk verandert dan zeker drastisch, tenzij je Angelina Jolie heet. Maar 5 jonge kinderen,een man die veel werkt, huishouden en de lijst gaat maar door, ja dat gaat je niet in de koude huispak zitten.

“Wat is er zo kutzooi?”, vraag ik haar nog steeds verbaasd. Ze wijst naar beneden richting haar doos. “ Ik heb hier geen controle meer over, echt waar, het leidt haar eigen leven. Sinds ik een heel dorp heb gebaard, is het afgelopen”. Ik zwijg en wacht totdat ze haar verhaal vervolgt. “ Zodra ik hoest, nies, lach al doe ik dat de laatste tijd weinig plas ik mezelf onder. Ik walg van mezelf, echt waar je zou denken dat zoiets moois als kinderen krijgen niet zou worden beloond in een gapende krater. Laat ik al helemaal niet beginnen over seks, mijn man kan net zo goed zijn geslachtsdeel stoppen in een emmer water hetzelfde gevoel”. Terwijl ze dit zegt, begint ze zo hard te lachen dat ik door ons tranen haar probleem zie, hele natte plek op haar broek.

Komende week gaat ze naar de dokter op mijn advies, ondertussen draagt ze nu maar Tena slipjes….

Heb jij het droog gehouden na het lezen van dit blog?

 

 

 

Photo by moggs oceanlane

About Linda

4 thoughts on “Van Sexy Lady naar Tena slip

  1. Springen en niezen is een drama na kind nr 4! Maar bekkenbodem spieren trainen is echt een goede optie. In de rij bij de kassa, tijdens het koken, op het schoolplein….nog maar op steeds even trainen en je zult echt verbetering merken!

  2. Tjonge, denk dat het toch bij veel vrouwen in min of meerdere maten voorkomt en een huisarts bezoekje of fysiotherapeut is zeker geen slecht idee. In veel gevallen kan het eenvoudig worden opgelost. Maar ja die stap om te maken he…

  3. Wat vervelend zeg voor je vriendin! Ik moet niet op een trampoline gaan staan springen met een volle blaas maar verder gaat het gelukkig goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang